Neden biri giden kişiyi hala sever unutum dediğinde bir şey olur aklına o gelir unutamaz başkalarını onun yerine koyamaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
takıntılı olduğu için
Çok takılma geçici bi süre daha böyle sonra yeniden başlıyorsun.
Hiçte geçici bir süre değil 3 sene geçmedi
Ee sende bakış açını çakmışsın resmen senle ilgili de bir durum bu
Benimle ilgili zaten bu durum ben unutamıyorun
M
Bakış açını değiştir, kendine izin ver unutmak için bu kadar çok düşünmekte, bazen kişinin kendi kul hakkına girmesidir
Unutmaya çalıştım başkasıyla bile sevgili oldum ama olmadı olmuyor yerine kimseyi koyamadım bu sene geldi türkiyeye konuştuk bir kere
Yok bence sen hatırlamak için bahane arıyorsun ha dersen ki öyle değil, geçmiş olsun kara sevda olmuşsun
Bahane gerçekten aramıyorum bir şarkı çalıyor o aklıma geliyor bir şey oluyor o aklıma geliyor
İkici şık o halde geçmiş olsun bi bu kadar daha böyle gidersin
Bende giden de kalan da aynıdır, aklımdan silinir.
O alışır ama yavaş yavaş çivi çiviyi söker demişler toprağım ben de kayseriliyim
Hiç bilmiyorum ama 3 sene geçti unutamadımm
Çok sevdin demekki O o mu ayrıldı
Aynen 5 sene sonra sebeb demeden ayrıldı sinirliyken yüzünü bile görmek istemiyorum dedi bu sene türkiyeye geldi bende bizim eve yakın en fazla 15 dk parka gitim oda ordan arabayla iniyormuş durdu ne zaman konuşacaz dedim bilmiyorum ama bugün işim var dedi konuşacağımız zaman yazacan herhalde dedim evet dedi gelmeden senle konuşcaz mutlaka dedi ama konuşamadık amcası filan kaza yaptı sonra ne yapıyorsun burada dedi bende hava almaya çıktım dedim saat 7 ya da 7 buçuk filandı sizin ordan gidecem bin götürüyüm dedi bende eminmisin dedim sesini biraz yükselti bin dedi tekrar sordum eminmisin diye yine sesini biraz yükselti bin dedi
Canını sıkma yine de her şeyin hayırlısı olsun eğer dertleşmek istersen toprağım olarak özelden mesaj atabilirsin lütfen yanlış anlama ben diğer erkekler gibi serseri işsiz güçsüz biri değilim Kayseri’de inşaat şirketimiz var Instagram’dan profilime filan bakabilirsin
İnsagram adın neyki
Zaman geçince unutulur
3 sene geçti neden hala unutmadım
Sevgili yaptın mı o süreçte
Yaptım onun yerine kıyamadım
Koyamadımki
Hayalindeki insanı sevmeyi bırakmazsan kimseyi onun yerine kocamazsın gerçekliğe dön
Gerçekliğe döndüm ama unutamıyorun
M
Biz ona enayilik diyoruz