Hep benim mi alttan almam gerekiyor?

Erkek arkadaşım babasıyla birlikte bir dükkan açtı. Beraber işletiyorlar. Oturdukları eve uzak olduğu hem yol dan tasarruf etmek hem de erkenden dükkanda olmaları gerektiği için dükkanın üst katında odada kalıyorlar. Yakında söz yapacağız geleceğimiz için çalışıyorlar ama benim derdim şu. Sevgilimi göremiyorum. Ben haftalık izin günümde gidiyorum dükkanda çalışıyorum öyle görüşebiliyoruz. 1 ay öncesine kadar erkek arkadaşım da haftada bir kez dükkanı kapatır çıkışta yanıma gelirdi 1-2 saat oturur tekrar dükkana dönerdi. Ama artık şimdi yapmıyor. 4 haftadır yanıma gelmiyor. Neden diye sorduğumda babam geldiğim zaman laf ediyor tartışmaktan korkuyorum diyor. Aramızda da en fazla 40 dk var. Zoruma gitti. Babasıyla da aram da bir sorun yok aramız iyi. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sevgilim hiç izin yapmıyor izinsiz çalışıyor. Onu çok özlüyorum zaman geçirmek aktivite yapmak istiyorum. Ben bu durumdan yorulmaya başladım. Küçücük bir şey de bile babasını dinlemesi üzüyor. Her gün onu çok özlediğimi söylediğim halde babasından çekiniyor. Bende artık izin günlerim de gitmeme kararı aldım. O gelmiyorsa ben de gitmeyeceğim. Sizce abartıyor muyum? Babasına bu kadar düşkün olması sözünü dinlemesi de beni korkutuyor...

Hep benim mi alttan almam gerekiyor?