25 yasinda hale asosyalim hayatima kimse girmiyor bn nereye gitmem lazim arkdas edinmek icin insanlarla tanismak icin kafayi iyiycem biktim yurtdisinda yasiyorum 10 senedir böyle hayatim kimse arkdas edinmek arkdas bulmak icin cabalamiyorlar kursa gittim kafa dengim yoktu benle konusanlar kurs bitti bulusmadilar zaten kursda öylesine konusuyorlarmis arkdaslari kuzenleri vardi yeni arkdaslik istemiyorlarmis asiir üzüldüm herkesin arkdasi kuzeni var bu nasil hayat
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler kendi zevkinize cevirmeyin konusu bos yapioriniz sizle ne taniscam bne kiz arkdas ariyorum size ne güvenvemde tansiiym tek deridniz cinsellik beyninizi kullanin azcik
Anlıyorum seni, ben soğuk ve itici durduğumdan asosyal oldum insanlar bana çok geç alışır dolayısıyla kendimizi değiştiremeyeceğimize göre kabullenmekten başka çare yok
asosyal insan dışarı çıkmayan çevresi olmayan işinde gücünde olan ev iş iş ev döngüsüyle yaşayanlara denir yani ben işimdeyim gücümdeyim karşıma bir kız çıkmıyor ki hayatıma alabileyim demek istediğimi anladın mı
evt ölyeyim arkdasim yok cevrem yok isden eve evden ise evde patliyorim kimse beni görmuyor saklaniyor gibiyim sosyaleswm ne cok firsatlsr cikcak karsima of
böyle düşünme kötü arkadaşlar edinmekten ve kötü yola düşmekten sonrasında pişman olacağın şeyler yapmaktan iyidir bende bir erkek olarak senin gibiyim kendi halinde olunca mutlusun sanıyorlar evde de durum böyle kimse anlamıyor beni aylardır bi çıkmazın içindeyim çıkamıyorum ha bu arada güncellemeni gördüm de burada ki erkeklerden uzakdur gerekirse benden de uzak dur çünkü evlisi nişanlısı karaktersizi hepsi burada
Sürekli dışarı çık. Kitabını kütüphanede oku, sürekli aynı kafeye git. Sürekli bir yerlere gide gele yeni insanlarla tanışacaksındır. Yalnız da olsan şehrindeki etkinliklere felan katıl bence evde oturmaktan iyidir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
tek basima cafe naisl gidcem ki kimse yanima gelmez hepsi arkdasiylsndir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Asosyal olduğunu kabul et alış bu fikre biraz rahatlarsın zorlamayla olmuyo bişey, bende asosyal sayılırım alıştım baya bu duruma
üzücü bisey bn alismak degil degismek istiyorum
Tam olarak asosyal olmanın sebebi nedir açıklayabilirmisin
arkdasim yok bn sosyal olmak istiyorim hobbylerim var ama yanlizliktan tek basima napyiim
Arkadaş edinemiyormusun
evt edinemiyorum kursa gittim kurs bitti kizlar arkdasi var benle bulusmadilar camide kizlar arkdaslari cok beni takmadilar ne ypacam artik yasds geciyor kafa dengim yok gibi
Anlıyorum seni, ben soğuk ve itici durduğumdan asosyal oldum insanlar bana çok geç alışır dolayısıyla kendimizi değiştiremeyeceğimize göre kabullenmekten başka çare yok
Abazalar doluşmuş. Hakkında hayırlısı olsun. İllaki karşına biri çıkar. Pek heveslenme fazla. Belki olmuyorsa daha sonra iyisi çıkar
asosyal olmak farklı bir şeydir birini hayatına almak istememek farklı bir şeydir geçmiş olsun
hayatima almak istioyrum hayat beni asosyal ediyor
asosyal insan dışarı çıkmayan çevresi olmayan işinde gücünde olan ev iş iş ev döngüsüyle yaşayanlara denir yani ben işimdeyim gücümdeyim karşıma bir kız çıkmıyor ki hayatıma alabileyim demek istediğimi anladın mı
evt ölyeyim arkdasim yok cevrem yok isden eve evden ise evde patliyorim kimse beni görmuyor saklaniyor gibiyim sosyaleswm ne cok firsatlsr cikcak karsima of
böyle düşünme kötü arkadaşlar edinmekten ve kötü yola düşmekten sonrasında pişman olacağın şeyler yapmaktan iyidir bende bir erkek olarak senin gibiyim kendi halinde olunca mutlusun sanıyorlar evde de durum böyle kimse anlamıyor beni aylardır bi çıkmazın içindeyim çıkamıyorum ha bu arada güncellemeni gördüm de burada ki erkeklerden uzakdur gerekirse benden de uzak dur çünkü evlisi nişanlısı karaktersizi hepsi burada
Sürekli dışarı çık. Kitabını kütüphanede oku, sürekli aynı kafeye git. Sürekli bir yerlere gide gele yeni insanlarla tanışacaksındır. Yalnız da olsan şehrindeki etkinliklere felan katıl bence evde oturmaktan iyidir.
tek basima cafe naisl gidcem ki kimse yanima gelmez hepsi arkdasiylsndir
Güncellemede iyi kapak yapmışsın harbi 😂
Yalnız kalmazsın ya kendine göre bir güzelliğin vardır mutlaka bende öyleyim istersen gel tanışalım
Kendine sans ver. Biraz değiş
iste nasil
Hiç tanışma gereksiz bence
hangi ülkede yaşıyorsun ki
Hangi ülkedesin ki
Evlenelim bana vatandaşlık ver kölen olayim
Pis fakir:)
@birbilen1 fakir miyim sence reis
Ķöle ızuara erkek hali olmak istiyorsun fakirsin
Köle ızuara erkek modeli fakrsin
@birbilen1 Avrupa'da bok bile temizlerim bıktım bu bok cukurundan
Maalesef dostum
@birbilen1 bu arada güzel bir maaşım var
Yetmiyor
@birbilen1 fazla kazanmaktansa huzurun olduğu bir yer daha onemli
sirf senin hayatini kurtarmsknicin kendi hayatimi yakmam sen avrupada yasyna turkiyede kizlrin yuzun ebakmasin yabanci kizlarla yatmayls yemezler
Ne anlatiyorsun anlamadım
Tanımadan böyle dusunmen doğru mu?
tanimaya hic gerek yok he rinsan kendi zvekiniz düsünür
Kendine güvenmediğin ve beğenmedigin için zevkine düşkün insanlarin sana bakmayacagini ve Avrupalı kizlara bakacağını mi dusunuyorsun
Hangi şehirde yaşıyorsun
evlenelimmi direk olaya 😀
Üniversite bitirdin mı?
Sana bağlı konuşkan ol ya da evlen
evlen ne alaka
Bu hayatından kurtulursun bu yaşa kadar arkadaşların yokmuydu cezaevinde olsan bile olurdu hücre de olmalısın
evlenip multumi olcam ne kadar sacmalion git sen evlen sanki adam varda evlenelom hepsi onine gelenle yatmis olmadi yok arkadas
asosyalsen işin zor
cok zor kimseyle tanismakyorum hayatima birini istiyorum biltim
iatemekle olmuyor işte icraaat lazım
Tam yerindesin
Gel tanışalım kanka
Konuşmak ister misin
Seviyeli sohbet etmek istiyorum