Güncellemeler
+1 yıl
Cidden o beni aldattı ama ben kendimi sorguluyorum daha hâla neden diye hani beni beğenmedimi beğenmediyse niye peşimde o kadar koştu neyi bulamadı yani bende anlamadım nerde hata yaptım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar deli gibi sevdigim biri vardı ve ilk önce geldi kendisi bana ilgisini belli etti kendisi benim etrafımda dolandı kendisini bana sevdirdi çok güzel anılarımız oldu oda çok mutluydu yani bir insan nasıl böyle seviyormuş gibi numara yapabilirim anlamıyorum beni gerçekten sevdiğini sanmıştım daha sonra benden ayrıldı başka kızlarla takılmaya başladı gözümün içine sokarak birde bile bile yaptığı resmen şeref*izlik
Ben kendimi çok beğenen biriydim ama bu olaydan sonra bütün özgüvenim düştü artık kendimi hiç sevmiyorum beğenmiyorum yani kendimede çok kızgınım nasıl ona güvendim diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yapılan araştırmalara göre sevgillilerin ya da karı-kocaların %50'si eşini aldatıyor. erkekler de bu durumu çok yaşıyor merak etme senlik bir durum yok öz güvenini kaybetme
Sevgilin tek eşli yaşayamıyor o yüzden aldatmış olmalı
İlk başlarda ama benim yanımdayken hiç kızlarla muhattap bile olmuyordu sanki çok düzgün bir insanmış gibi gösterdi kendisini bana daha sonradan böyle oldu tek eşli yaşayamıyorsa defolup gitseymiş benle ne işi vardı
ilişkilerde kim samimi davranıyor ki herkes yalan üzerine, çıkar üzerine ilişkiler yaşıyor maalesef
Ahlaki eksiklikten dolayı.
Ruh hastası olduğu için.
Aradigini bulamamıştır
Aradığını bulamadığı sonradanmı aklına geldi köpek gibi peşimde niye dolandı o zaman aylarca
Yani olabilir veya şöyle sen zor bir kadinsindir trip atiyorsundur bundan dolayida seni cekemez olmusta olabilir
Zor olduğumu düşünmüyorum bence ona fazla bile iyi niyet gösterdim ayrılır ayrılmaz geldi başka kadınlar getirdi gözümün içine sokuyor birde bunları dahada hâlada bir onların yanına gidiyor bir benim yanıma kime yavşayacagini şaşırdı
Bence hemen hayatından çıkarmalısın pek hayirlida birisi degil sadık degil en basinda sadece her meyvenin tadina bakmak istiyor toy yani olgunlasmamis insan tipi
Zaten ayrıldık ama mecburen aynı ortamdayız aynı iş yerinde çalışıyoruz kendisi oranın sahiplerinden biri zaten şu an hemen işten çıkamıyorum göze batmamak için 1 aya falan çıkarım kendisininde ne b* k yediği belli değil ben onunla hiç muhattap bile olmuyorum artık geliyor kendisi kızları gözüme sokuyor onuda bıraktım umursamıyorum ne yaparsa yapsın daha sonra geliyor beni kontrol ediyor napıyorum diye sonra tekrar kızların yanına gidiyor sonra geliyor bana yakınlaşmaya falan çalışıyor zaten ben uzaklaşıyorum geçende bir erkek arkadaşımla sohbet ediyordum geldi bana bağırdı işini yap falan diye
Ondan bir cacik olmaz ama iste sende sert davranmalısın ne bileyim terslemelisin. (Tekstil atolyesimi burasi )
Ya ben onun dediğine bile cevap vermiyorum umursamıyorum bile sadece mecburen onun dediklerini yapmak zorundayım işveren o çünkü
Yok market
Is ile alakali olunca olur tabi ama is sahsilesirse problem dava bile acabilirsin (eklesene beni)
Tek sahibi o olsa şimdiye işten çıkmıştım ama ortakları var o yüzden hemen bir anda kestirip çıkamıyorum ama yakın bir zamanda çıkıcam oda zaten oranın sahibinden olduğu için iyice günümü rezil etti bana kafasına geldiği gibi davranıyor geliyor arada birsey gostercem ayağına yakinlasmaya çalışıyor veya geliyor bana bağırıp moralimi falan bozuyor kafasine eserse saçma sapan işler veriyor bana onları yap diyor sanki ben onun kölesiyim
Peki ortaklarina durumu anlatsan
Eklesene beni
Oevladı olduğu için