Ben tarot baktırdım aldatıyor seni denildi, sadece gidip sen beni aldatıyor musun diye sordum bana seni aldatsam sana söylerim dedi, burada ben seni aldatmam demesi gerekirdi, asla başı boş bırakmıyorum nasıl böyle rahat anlamıyorum. Sonrasında ben dedim ki aklına başkaları giricekse neden ilişki kuruyosun diyorum, bana sen benim ailemsin falan dedi, bende artık çemkirmeyi bırakıp neyse benim de aklıma başkaları girerse söylerim medeni insanlarız sonuçta dedim, ne diyosun sen dedi bende sen diyosun dedim bence beni aldatır bu adam, aldatırsa bende aldatırım bu kadar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abla sende birtakım sıkıntılar mi var? Tarota inanıp peşine dusuyosyn sonra beni aldatıyor musun diye soruyorsun hangi adam yakalanmadigi muddetce aldatıyorum der? Tuhaf misiniz nesiniz
Canım bende tarot danışmanlığı yapıyorum, ve sevgilimle aramda ki muhabbeti bilmeden 'tuhafsınız' damgası vurmak çok komik..😄 ben normalde de beni aldatıyor musun diyorum, bana dediği şey öyle bir şey yapmam. Ama şu an sorduğumda bana aldatsam söylerim dedi ben bunu sorun yaptım, yani acaba gelip aldatsa bana söyler mi diye soru sormadım, gelip bana ben seni aldatıyorum dese tamam aşkım devam et diyecekte değilim ilk soruyu anla sonra cevapla tuhafsınız🤗🙏🏻
Tamam ama sırf tarotta öyle diye hiçbir elinde şüphe olmadan beni aldatıyor musun sorusu sormak garip. Turkiye gibi yerde bir de soruyu hep sorman ve cevap alacağını sanman ayrı ilginç ben yüzlerce insanın derdini dinledim bir kişinin de sevgilim beni aldattığını söyledi dediğini duymadım. Hangi erkek bunu der ki medenice? Karşındaki senden daha tuhaf aldatirsam söylerim diyor aynı yalanciha soru sorup yalan söylersem haberin olur tarzdinda bir cevap.
Yok yok siz yine anlamamışsınız, olay ne biliyor musunuz, aldatırsam sana söylerim demesi, biz açık ilişkide değiliz ne bu rahatlık diyorum, yani ilk defa böyle dediğini gördüm sevgilimin. Olayda seni aldatmam demesi gerekirken böyle yapması yani ben gelipte yok zaten beni aldatırsa söylicekmiş gerçekten söyler mi sizce diye sormuyorum..
Başi boş bırakmıyorum demen hata güzelim niye böyle bi sıkıntı içindesin guvenmiyosun belli niye birliktesin
Hayır çok güveniyorum, zaten bana normalde hata da yapmıyor herşeyini söylüyor. Sürekli hata yapmış olsa bu dediği de gözüme batmazdı, sorun yaptığım şey ben ona beni aldatıyor musun dediğimde öyle bir şey yapmış olsam sana söylerim demesi, hani rahat bir insan da değil açık ilişkide miyiz sanki birbirimizi aldatırsak söylicez, aldatmam öyle bir şey yok dese bile okeydi ama demek başı boş takılacak sonra bana ben seni aldatıyorum diyecek, ben bunu anlıyorum buradan.
Ben sana bisey diyim mi aklın varsa kurtar kendini adam daha kendine güvenip yapmam diyememis
Aldatan kim söylemiş ki sevgilin söyleyecek.
Fala inanma demişler
Fal değil bilinç altı okuması, sorun o değil zaten 😄
Fala inanan biriyle benim oyum bir olamaz
Fal değil bilinç altı okuması, cahil birisiyle benimde oyum bir olamaz.
Bilinc alti okumasi mi aydin kardes fnxjxjxjJejdxjjddjksjxjdkxksxkxk
Sayfa kac krdsm
Ne diyosun kanka? Tarot bir fal değil bilinç altı okumasıdır, fal olarak gören cahiller arasındasınız. Fal kahve falı veyahut farklı türlere fal denilir, gülmek istiyorsanız aynanın karşısına geçip cahilliğinize gülebilirsiniz. Çünkü bir şey bilmeden yanlış bildiği şeyi doğru gibi göstermeye çalışan üstüne buna inanıp gülen bir insansınız 😄😄
Oyumuz bir degil zorlama
Sen kimsin ki seni zorlayacağım cahili cühela seni, defol sayfamdan.
Sjdjdjjd sayfamdan djjdjd tamam zeki
Hani benim sayfam oluyor ya burası, cidden o kadar canım ki.. çok komiksin😃
Kesin söyler
Ya burada söyleyip söylememesi önemli değil ki, aldatmam demesi ve aldatmaması önemli.
Aldatmaya yüzü var demek ki, ya da eskisi kadar sevmiyor o yüzden öyle dedi
Tuhafsınız
Karakterimizi değil soruyu sorgula cevapla