Güncellemeler
+1 yıl
Cevabı veriyorum. Rüya âleminde her şey mümkün 😀 ben size gerçek hayatta diye sormadım çünkü 😂 bu konu filme bile yansıdı. Filmin adı: zamanın ötesinde. İyi seyirler 😎
Beyin yakan ilginç bir soru sorayım dedim sabah sabah 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beni ben ile aldatmak için önce beni ben kadar sevmen gerek
Yalnızlığı benimle aldattın bunu diyorsan kabul😅
Beyin yakan ne alaka kdjdkdjd
Aşırı saçma bir soru beni benle asla aldatamazsın😂
Dıt yanlış cevap 😀
Yani grup yapmak olarak mı sordun yani benimle beraber bir kızla daha yatacaksın ihnet etmis olur musun diye sordun
Yani 3 lü olacak 😅 anlatamadım kdnkd
Grup ne ya, bilinçaltın bu kadar kirli olmasın lütfen 😀 hayır sadece senle ilgili cevap
Ben olduğumu bilmeden biriyle aldatırsan evet beni benle aldatabilirsin.
Düşününce mümkün oluyor bazı şeyler😀
Evet mi hayirmi
Hem evet hem hayır çünkü seni senle aldatmam için zaten senin bunu bilmeyip sonradan öğrenmen lazım doğal olarak😀
S minik bir hata. Sen seni seninle aldatsam, ihanet etmiş olur muyum diye sordun. Seni seninle aldatanilirmiyim diye sormadın? Sorunu iyi oku.
Soru basit. Seni senle aldatsam sana ihanet etmiş olur muyum? Ben izin istemiyorum ki zaten seni aldatabilir miyim senle diye sorayım 😀 dediğim filmi izlersen sorunun mantığını daha iyi anlarsın
İyi oku. Sonrada filmi iyice izle. Asil sozlerinide iyice dinle.
Zaten beni benle aldatıyorsun;)
Aman Allah'ım O kaslar ne 😱ben sevgilin olsam seni senle aldatmayı bile aklımın ucundan geçiremezdim😀 sağlığım daha önemli çünkü 😀
Kas = kavga mantığı neden hala var
Şaka yapıyorum ya. Toplum olarak kadınların zarif, narin, ince varlıklar olmasına alıştığımız için kaslı olunca bir kadın biraz tuhaf geliyor biz erkeklere doğal olarak. Fakat tarihe bakarsak Türk kadını eskiden savaşçı, ata binen, kılıç kuşanan hatta evlenirken güreş yapıp kendisini devirebilen erkeklerle evleniyormuş ama dediğim gibi günümüzde kadınların zarif ve narin İnce olmasına alıştığımız için alışılmışın dışında bir kadın tuhaf geliyor. Kas denilince neden kavga geliyor? Yine toplumsal yapı ile ilgili çünkü yıllardır TV üzerinden kaslı erkeklerin dövüş sanatları ve sokak kavgaları izletildi ve hâlâ da bu devam ediyor. Bu yüzden kas kavgayı getiriyor bilinçaltına işlendiği için
Beyin yakması için üzerine düşünülmesi gerek be kanka
İyi düşün o zaman. Çünkü mümkün 😀
Nasılını açıkla da, ihanet kısmını düşüneyim madem
Herkes yorum yapınca açıklayacağım. Sadece biraz beklemen lazım 😀
Soruyu anlamak için daha çok çalışmalıyım
Hem evet hem hayır
Farklı bir bakış açısı