Medenice ayrılmışsın. 9yıl hiç konuşmamışsın. Evlenmiş boşanmış. Hiç haberin yok ve hatta ilgilenmemiş umursamamışsın. Bir sabah uyanıyorsun ve telefonunda 20 fotoğraf ve özledim mesajı.
Napardın?
Napardın?
- Yeniden birlikte olmak istemektedir: Mesaj attığı kişinin, kendisini yeniden sevmesini, istemesini, sonucunda yeniden birlikte olmayı istemektedir ve fotoğraf göndererek de o kıvılcımı yaktığını sanıyordur.
- Evliliğe varmak istemektedir: Boşanmış birinin eski sevgilisiyle yeniden iletişime geçmesi, yalnızca Yanımda olsun yeter, mantığıyla olamaz; diye düşünüyorum. İlişkisinde güçlü bir sevgi, bağlılık ve bunun somut bir göstergesini bulabilmek isteyecektir. Dolayısıyla, böyle bir uyum yakaladığında somut gösterge adına evlilik isteyecektir.- Mesajı silerdim: Önceden ilgilenmediysem, umursamadıysam - Şimdi de ilgilenmez, umursamazdım.
Ee hadi hayırlı olsun derim 😂😂 umrumda olmayan bir kişi ne rehberimde olabilir ne de bana o eli uzanabilir mesaj atmaya atsa bile ulaşmaz engelli olduğu için cenk tavsiye ederim✌🏻
20 fotograf:) tuzak. Erkeği görsellikle ikna etmek. Özlemeye gelince.. özlemek kelimesi'nin içi kendisinden de derin. Uzun lafın kısası 'basit ve avam' diye düşünürdüm şahsen.
''9 yıl sonra hissedilen şey özlem değildir, özlem olsa duramazsın emin ol. Bir sürü şey yaşamış denemişsin ve tutunamamışsın. Şimdi de tanıdık bir yüz arıyorsun, o yerle bir olan özgüvenini beslemek için.'' Yaz ve beni bir daha rahatsız etme valla cimere yazarım diye ekle.
Cevap
1Cevap
Belki pişman olmuştur.
Ne düşüneceğimi bile bilemedim valla: )) sen cevap vermişsinizdir muhtemelen. Ben ne yapardım muamma. Başıma gelmesi lazım buna yorum yapmam için.
Vay be 9 yıl.
Baya erken gelmişsin aklına. bir şey yapmazdım cevap bile vermezdim ben olsam.
boşta kalınca hala bekliyor mu diye bir de seni yoklamış..
Ma l derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?