2 saat önce ayrıldık. Severek..
Çok yazmak istiyorum çok seviyorum ama yazamıyorum. İlişki içindeyken yıprattık birbirimizi. Babasından kalan saatin bende kalmasını istedi. Duramıyorum yazmak istiyorum nasıl yazıcam onu da bilmiyorum. Ne yapmaluyım nasıl yazmalıyım bilmiyorum
Çok yazmak istiyorum çok seviyorum ama yazamıyorum. İlişki içindeyken yıprattık birbirimizi. Babasından kalan saatin bende kalmasını istedi. Duramıyorum yazmak istiyorum nasıl yazıcam onu da bilmiyorum. Ne yapmaluyım nasıl yazmalıyım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamana bırak. Ayrıca neden yıprattınız. Ne yaptınız
Karakterlerimiz zıttı. Tartışıyorduk sürekli bi konu illa oluyodu toksik ilişkiydi anlayacağın. birbirimize kötü geldiğimizi farkettik. Aslında her şeye rağmen çabalayıp devam etmek istiyordum ama yorulmuş :) o ayrıldı
Kanka , ilk yorulan o olmuş. Biraz daha zaman geçse sende yorulacaktın. Hayat çoçuk oyuncağı değil. Evlenirsin. Devamlı tartıştığını düşün. Yani evlenince ipler biraz daha geriliyor. Bu ikinize de zarar verir: bence ayrılmakla iyi yapmış
Haklısın aslında ama işte çok canım yanıyo. Beklemiyodum böyle olmasını
Sana tavsiyem biraz esra erol izle. Şaka yapmıyorum. Bak evlenenler ne sebeplerle boşanıyor. Sevgi bir anlık heves. Sonrası hüsran. Hayatı onada kendine de zindan edersin. Anlaştıpın insanla yol yürü.
🥺🥺 teşekkürler yorumun için
Rica ederim.
Bence yazma ve bi süre bekle eğer oda seni çok seviyorsa zaten ilk o sana yazar eğer yazmıyorsa demek ki senin kadar sevmiyordur çok basit
Teşekkrğler
Yazma az dikbaşlı bir kız ol kanks
Bu kadar sevmesem…
Bak konu şöyle demi sen ayrılacaktın all saati dedin sende yok o sende kalsın diye senin bilinçaltını etkiledi sevse o yazar yazmaaa
O ayrıldı
Sonuç olarak devamı benim dedim gibi test ediyor o ayrıldıysa o yazsın basit kolay kız sanmasın sakın yazma
Tamamdır teşekkürler güzel yorumlaeın için
Ricalar kanks
Yazma o zaten yazacak saati almak için.
Ben saati vermek istediğimi söyledim bana bende kalmasını istediğini söyledi
O saat acil çıkış kolu. Onu hatırlatan bir şey bırakıyor ki ona yaz sonra ilk yazan sen olacağından dolayı ilişkinin ipleri eline geçecek vs.
Bıktık gerçekten bu taktiklerden. Bu taktikleri sosyal mecralarda yayınlıyorlar bunları dinleyen yeni yetmelerde uygulayıp ilişkide psikolojik harp yapıyor.
Peki teşekkür edeyim sence vermeli miyim geri aynı üniversitedeyiz :\
🥺
Yok ne vereceksin nasıl olsa almaya gelecek o zaman ondan eksilir ayağına gelsin madem taktik al sana taktik. ))
Teşekkürler güzel yorumların için🥹
Dayan daha 2 saat olmuş sabahına yazar kardeşim üzülecek bir şey yok biti gider biri gelir net insanlarla arkadaş olmaya çalış bunun gibi kendini ajite eden çakallarla değil.
Gercekten teşekkürler yazacak bi arkadasım olmadığı için düşünceleriniz benim için çok değerli
Rica ederim her zaman.
Yazma , değer verilmiş olsaydı zaten ayrılmazdınız
Yazma
Hayır tabiki 🙄
🥹
Bir tarafı kalkar sen yzarsan 🙄
Anladım teşekkürler
Rica ederim minik 😌