Ona yazmalı mıyım?

Yaklaşık 2 3 ay önce bana karşı bir şeyler hissedemediğini ve içinden gelmediğini söyledi. Ama birlikte çok güzel zamanlar geçirmiştik söylediği onca şey, nazik davranışları, beni dinleyişi, herşeyi ile sevdiğini düşünüyordum. Aniden bunu söyleyince yıkıldım. Başka birisi yok hayatında bundan eminim çok sosyal birisi de değil. Arkadaş kalmaya, sohbet etmeye devam etmek istediğini söyledi ama ilişki için hayır dedi. O an hiçbir şey söyleyemeyecek durumda olduğum için sadece kafa salladım ama o günden beri ghostluyorum. İlk başlarda selam vermek veya konuşmak için inatla yüzüme bakıyordu günaydın falan diyordu ancak oralı olmuyordum. Tabi bunları yapmak benim için işkenceydi içim yanıyordu her gördüğümde. Artık o da beni görmezden geliyor ama benim içimin yanması ise aynı. Bu durum 2. Defa yaşanıyor bu arada aynı olayı bir kez daha yaşamıştık. Fakat bu sefer beni gerçekten istemediğini seziyorum sanki. Yine de her rüyamda istisnasız onu görüyorum. Herşeyim altüst oldu. Unutamadığım için yazmak istiyorum ama bilmiyorum eğer yazarsam kendime olan saygım kalmayacak. Aşırı gururlu biri değilim zaten bu ilişki için en çok uğraşan başından beri bendim ama bilmiyorum ne yapmalıyım?

Ona yazmalı mıyım?