İlişkimizde fedakarlık yapmamız gerekiyordu; bu fedakarlıklara rağmen anlaşamadığımızı düşünüp bitirdim. Her ilişki fedakarlık mı gerektirir?

Sevgilim doktor ben de küresel iyi bir firmada mühendisim. Aile yapımız farklı, kültürümüz farklı. Siyasi olarak iki zıt kutup ailelerimiz. Evlenmek istiyo ama 3 4 yıl atanana kadar ailemin yanında kalmam gereklı. Başında bana farklı konuştu sonra işte ben sevdikçe açıldı. Kabullendirdi bişeyleri. Mesela sınırlıyım oda sınırlenıyo ben sınırlıyken. Sonra onlada kavga edıyoruz. Daha çok moralım bozuluyo. ya da iyi davransa bile sonradan hıncını alıyo. Ama beni çok düşünüyor ve ilgiliydi. Ve 28 yasına az kaldı oda 29 olacak. Yaşımız geldi diye hem de alıstımız içinde devam ettik gibi geliyo. Ama ben artık kavgaya dayanamadım. Uyumlu değiliz. Bu kadar fedakarlık yapmam gereken durumda anlaşamamamız beni ayrılmaya itti. Ama beni seven ilgilenen düşünen birini kaybettim içinde iyi hıssetmıyorum. Düzelir miydi yoksa ayrılarak hatamı ettim?

İlişkimizde fedakarlık yapmamız gerekiyordu; bu fedakarlıklara rağmen anlaşamadığımızı düşünüp bitirdim. Her ilişki fedakarlık mı gerektirir?