Sevdiğim bir adam vardı. Ben 20 yaşındayım, o 30 yaşında. O Alman ve yurt dışında yaşıyor. Zengin bir iş adamı. Yeni tanıştığımız dönemlerde benimle görüşmek için yaşadığım şehre gelmişti. Sonra ise yaşımı, farklı ülkelerde yaşıyoruz oluşumuzu sorun edip benimle iletişimi kesti, oysa ben daha o zamanlar ona onu sevdiğimi söylememiştim bile. Ama hâlâ Instagram'dan fake hesaplarla beni izliyor ya da birilerine izletiyor. Bir erkek bunu neden yapar, amacı nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Katil bile olay yerine geri döner
Doğru
Sebebi nedir peki böyle yapmasının
Dedim ya katil bile olay yerine döner diye. Bu konunun cinayetle alakası yok.😜
Ne yapıyorsun neler ediyorsun diye bakıyor yani pek bir anlam arama altında
Kimse duygularının tamamen bittiği birisini merak etmez :))
Ederler😀kendini kandırma
Ben etmiyorum şahsen :d erkekler hele hiç etmez bence sen kudurma bu kadar
Yahu neyine kuduracacağım? Erkek arkadaşın seni bırakmış gitmiş sevseydi yanında olurdu tatlım. Ki belli cahilsin cahilliğine veriyorum. Fikir almak istedin bende fikrimi söyledim. Kudurmaksa bence sen hazmedemiyorsun gerçekleri. Biraz düşün. Sevseydi gitmezdi, gizli gizli seni izlemek yerine elini sımsıkı tutar dünyaya meydan okurdu. Ya da sahip çıkardı aşkınıza.
Belki bilmediğin şeyler var sayın beyin fakiri arkadaş seni :D belli ki seni hayatın boyunca kimse sevmemiş, hatta izlememiş bile ondan bu gocunmaların. Sevgi ve aşk gibi duyguları her insan farklı yaşar ve farklı gösterir bunu bilmiyor musun bana cahil derken dön de kendi beyin. sizliğine bak buram buram kıskanıyorsunuz diğer hemcinslerinizin ilişkilerini yazık kafasına senin ve senin gibi ucuz, düşük, kalitesiz ve varoş kadınların.
Ucuzluk, basitlik ve varoşluk başkasından sevgi dilenmek demektir. Tıpkı şu an senin onun seni gizli gizli izlemesinden aşık olduğunu düşündürecek kadar saf olman gibi :)) hayır neyini kıskanacagim senin şunu da unutma ki kalmak isteyene her şey basit gelir sebepler vs umrunda olmaz kendimden biliyorum eski sevgilim dünyayı serdi önüme yanımda kalmak için sülalesini sildi. Sevgi yani senin tabirinle aşk öyle gizli gizli izlemekle olmaz sevgi fedakarlık cesaret ister, yürek ister. Belli ki seninkinde de o yok. B. eyinsizlikten bahsetmişken git birine anlat beni takip ediyor gizli gizli bana aşık de. Ahahhaha yazık kafana.. bu yorumdan sonra yazmasan iyi edersin çünkü seninle konuşmak için beynimi kenara koymam lazım eşit olmak için eee ben de sıkıldım yani bu durumdan iyi eğlenceler sana. S. kip atmış belli sende beni gizli gizli izliyor diye kendini avut tatlım. 😗Daha da yazma çünkü bu saatten sonra seni ciddiye bile almam. Karaktersiz, terbiyesiz, yollusun belli.
Sana harcadığım zamana yazık.
Acınası haldesin.
Ezikliğin yazdığın paragrafa işlemiş yazık kafana uzun uzun yazmışsın bir de 😂 ben o adam bana aşık diye bir kelime mi kullandım? Ben senin gibi alçak ve kibirli bir insan mıyım ki "iski sivgilim bini cik isikti yiaaa" falan diyeyim? :D ben kimsenin hiçbir duygusundan emin olmam, ancak aptallar emin olur tıpkı senin gibi.
Eziklik. ve aptallık senin kanına işlemiş kendinle karıştırma beni şimdi s. ktir git
Soru benim sayın kltak ezik olan da aptal olan da yazdığı alçak yorumlardan belli boş ver gitmesi gereken sensin
K. ltak soyunu sopunu s. ktigim it s. ktir p. c
Yav he he ondan mdmsmd
İlişki durumuna kalbi kırık yazmış hâlâ eski sevgilinin sana aşık olduğunu düşünen öyle zanneden bir zavallısın yazık kafana
Ahhahhahah sanane oğlum ne yazrarsam yazarım😂anca sende stalk yaparsın ayrıca belki bu bahsettiğim sevmediğim çocuktur ha belki? 😂😂Herkesi sevmek zorunda değilim ahahhahaha neyse ya ergensin belli git kendini gelistir. Hadi naş
Soru benim dingil sana naş aşağılık düşmüş kadın anca kendini avut sg
Kötü söz yine sahibine aittir şekerim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!