Yukarda bir arkadaşa paylaştım tartışıyorlar yasayı bakabilirsin Erkekler zaten aldatıyor bu zaten vardı kadınların aldatmasıni sordum soru farklı yani
Yasalar çok etkin kadın beyanına dayalı ilerliyor, diyelim kocası öğrendi aldattığını kanitlayamadi kadınla kavga etti kadın bı şikayette bulunsun eve bile giremez erkek..
Kadın beyanına göre ilelemiypr sallamayalım. Kanıtlanamayan bir olayda kimse ceza almaz sadece kadın için geçerli değil. Aksinee kanıtlanan durumlara rağmen ceza almayqn az alan bir sürü erkek var misal o zaman yasalar erkeklerinde tecavüzcü sapık şiddetin cinayetin yolunu açıyorda de sana zahmett.
Sallamiyorum bilmediğim konuda konuşmam istere n sen bı yasayı öğren verilen kararlara bak sonra konuşalım, Diğer dediğin erkeklerin sapik vs olması tabiki yasaların etkisi var yeterli ağırlıklı ceza verildiğini duusnmuyorum tecavüz vakalarında direk hadım etsinler bikac kişiyi bak yapiliyormu bidaha Toplumda saygı yok ise cehaletle birlikte suçlar artar saygı ve cahillik varsa korku ile zapt edersin.. adam korkmuyo ki 3 5 yıl yatar çıkarım derdinde
Yasa bilmiş halinize bak. İspatlanmamış olayda hakim ne yapacaktı. Ayrıca sen nerden biliyorsun iftira atmadıkları sanki herr davada sen olayda sen varsın he. Ayrıca ç iyi hal indiriminide kadınlar almıyor. Af yasasından en çok faydalananlarda erkek. Kadın beyanına bakıyorlar zırvalığını kesin artık. Hakimlerden iyi biliyorsunuz hepiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karaktersizlik sadece
Evli erkeklerin aldatma oranı çok düşük zaten... Aldatmayı iki taraf için de savunmuyorum. Hangi yasadan bahsettiğini merak ettim
Yukarda bir arkadaşa paylaştım tartışıyorlar yasayı bakabilirsin
Erkekler zaten aldatıyor bu zaten vardı kadınların aldatmasıni sordum soru farklı yani
Bence kendilerini tam anlamı ile tanımadan, evlilik yapıyorlar.
İtaatkar kadın seçmen lazım ve evlenmeden önce 3 yıla yakın birliktelik kurmalısın
Evliyken aldatmak süper
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yasa ne alaka
Yasalar çok etkin kadın beyanına dayalı ilerliyor, diyelim kocası öğrendi aldattığını kanitlayamadi kadınla kavga etti kadın bı şikayette bulunsun eve bile giremez erkek..
Kadın beyanına göre ilelemiypr sallamayalım. Kanıtlanamayan bir olayda kimse ceza almaz sadece kadın için geçerli değil. Aksinee kanıtlanan durumlara rağmen ceza almayqn az alan bir sürü erkek var misal o zaman yasalar erkeklerinde tecavüzcü sapık şiddetin cinayetin yolunu açıyorda de sana zahmett.
Sallamiyorum bilmediğim konuda konuşmam istere n sen bı yasayı öğren verilen kararlara bak sonra konuşalım,
Diğer dediğin erkeklerin sapik vs olması tabiki yasaların etkisi var yeterli ağırlıklı ceza verildiğini duusnmuyorum tecavüz vakalarında direk hadım etsinler bikac kişiyi bak yapiliyormu bidaha
Toplumda saygı yok ise cehaletle birlikte suçlar artar saygı ve cahillik varsa korku ile zapt edersin.. adam korkmuyo ki 3 5 yıl yatar çıkarım derdinde
Yasa bilmiş halinize bak. İspatlanmamış olayda hakim ne yapacaktı. Ayrıca sen nerden biliyorsun iftira atmadıkları sanki herr davada sen olayda sen varsın he. Ayrıca ç iyi hal indiriminide kadınlar almıyor. Af yasasından en çok faydalananlarda erkek. Kadın beyanına bakıyorlar zırvalığını kesin artık. Hakimlerden iyi biliyorsunuz hepiniz
https://youtu.be/EwMtAK7yzW0 İzlemeni tavsiye ederim bu şekilde bağırarak tepki vermendense bakmanı tavsiye ederim.
https://youtu.be/XmXHEorTds4 Bu kısa şekli bir bölümü cvlayanlar hakimler
Kişiyle alakalı
Yasak caziptir
Hocam ozaman evlisin diyelim veya evlendin karına beni aldatabilirsin mi diyecen 🤣🤣 bunun yasakla alakası yok genetikle ve cehaletle alakası var
Yasak olan şeyi kim bilir? Senin karın seni aldatıyor belki
Evli değilim ki 🤣 ayrıca benim dediklerimle alakasız bir cev vermişsin yasak olan şeyi kim bilirki ne alaka
Boş yapma sus