Güncellemeler
+1 yıl
Cidden benım sorularımi gormuyor musunuz? Size yaşadığım güzel bır duyguyu paylaşıyorum burada boş trol trol sorulara cevap yazmaktan yorulmuyorsunuz bana ıkı satır şey yazmaya usenıyorsunuz PES valla.
Güncellemeler
+1 yıl
Bel altı olmayınca sorular okunmaya deger degıl demekki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki senden hoşlanmamıştır belki kızlara karşı genel tepkisi böyledir belki de utangaç bir yapısı vardır ya da bakışma fobisi falan
Yok mesela ınstada bakmıstım kızları takıp edıyordu begenıyorda ayrıca sınıfta konuştuğunu falan da duydum kızlarla ama bana karsı bır çekingen garip yani
Yanı tanımadıgın biri sana sorunca neden bakmazsın kı yüzüne ayrıca benıö sesim biraz kısık çıktı eğildi tekrar ettim yıne bakmadı ama😂
Bilemiyorum ama eğer soğuk davranıyorsa uzak dur derim bırak o yaklaşsın bir şeyler olacaksa da aranızda
Haklısın bırsey olacağını sanmıyorum sonuçta yüzüme bıle bakmayan biri sadece merak ettim o kadar
boş ver bence de hayatına bak kendine güven seni seven insanları sev sadece o zman mutlu olabilirsin sevgilerle 😊
Tam ne dedin anlaşılmıyor
Diyorum ki bır cocuktan hoşlanıyorum ama bakamıyorum bakmıyorum anlar diye geçen gun soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdı sızce neden?
Kapalı mısın?
Evet
Ondandir, nasil konusacagini bilmiyordur, bende bazen kasiliyorum nasil tepki verecegini bilemiyorum
Ben daha önce onu görmedim o gun yüzüme bakmayınca fark ettım bır sonraki hafta sınıfa girince dırekt yüzüme gözümun içine baktı
Taniyorum ama nereden diye dusunuyor olabilir
Belkı de denk geldi baktı
Ama herkes utanıyor dıyo anlayamadım tanımadıgın görmediğin bırının yüzüne neden bakmaz bır insan?
Ben gayet rahat bır şekılde bakmıstım mesela
Bilemiyorum
Pekı bana daha önce baktı o zaman yuzume bıle bakmadıgına göre sence?
Bence ne yapacagini bilememistir
Şimdi begendım cocugu kafam onda kaldı acaba bana cıkma teklifi eder mı😂
Gercı yuzume bakmıyor doğru düzgün benim ki hayal djdjd
Etmez bence
Neden?
Ben olsam cekinirdim, cikma olaylarina nasil bakiyorsun bilemez
Zaten etmeyeceğini biliyorum çünkü erkekler kalp tasımıyor
Ben acıkcası dırekt gelsın desın istemem tabi ama arkadaş olmak ısterdım ama benımle arkadas da olmak ıstemez bence kendıne guvenmıyor gibi gönlüm kayarsa dıye jsjsjsjjs
Gecende sınıfa gırdım arkadaşıyla oturuyordu arkadaşına sordum dersınız kacta başlayacak dıye bu sefer baktı ama dinledi ve cevap ta verdı 😂
Yalnız ben yakaladıgım her yerde sıkıştırıyorum sorularımla ama asla anlamaz zaten begendıgımı ☺️
Utanıyordur
Yaw neyden utanacak?
Benı tanımıyor bende o günden sonra hoslanmaya basladım zaten bana bakmayınca rjdjd
Ne bilim utanır işte bende utanıyorum. hoşuma giden bir kız oldugunda konuşurken yüzüne bakamıyorum felan
Bana bakmıs mıdır yani begenmıs diyebilir mıyım sjsj
Hıı
Bakmıştır tabi illaki