İlk buluşmada bir şeyler yaşandı ama beni arkadaş olarak görüyormuş. Ne düşünmeliyim?

Yakın bir zamanda buluştuk. İlk görüşmemiz dündü. Evime geldi ve uzun uzun sohbetler ettik gecenin sonuna doğru yakınlaştık ve birlikte olduk. Bugün dün hakkında konuştuk. Bana şöyle bir mesaj attı

Benim için de güzeldi. Birbirimizi tanıyoruz tabi ama biz neyiz sorusunun cevabının olmadığını bilerek tanımalıyız. Yani ben senin sevgilin değilim şu an bunu biliyorsun dimi Kafamda seninle ilgili düşünceler oluşmaya başlayacak böyle böyle. Arkadaş olarak da kalabilmeliyiz , sevgili olabilecek durum olursa bunu da olabilmeliyiz ama şu an arkadaş olarak düşünüyorum ben dedi BENİMLE SEVGİLİ OLMAK İSTEMİYOR MU NE DÜŞÜNMELİYİM?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben olaya şöyle bakıyorum iki tarafın da istekli olması halinde gayet normal bir doğa olayıdır; olaya "kadın veriyor, erkek alıyor" gözüyle bakarsanız kadınların basit olduğu gibi saçma sapan bir çıkarıma varacağınız
Güncellemeler
+1 yıl
iiki buçuk tarafı denizlerle çevrili ülkemizde evlenmeden sevişmeyi suç sayan insanları garip görüp de şu kadar süre geçmesi lazım sevişmek için diyen insanları anlayamıyorum. ya zaten siz seviştikten sonra sizi terk edecek bir insansa bence daha başarılı, ilk günden anlarsınız olayı.
İlk buluşmada bir şeyler yaşandı ama beni arkadaş olarak görüyormuş. Ne düşünmeliyim?