Burada net olan bir şey var sizinle cinsellik için takılmış bu net diğer konuya gelince cinsellik ruhen bedenen sahip olmak demek ve bunun olması içinde sevgi ve aşk olması gerek sizin durumda sevgi aşk yok ihtiyaç giderme olmuş belki bir taraf sevdi aşık oldu belki iki tarafda da sevgi aşk yoktu
Son olarak cinsellik yaşamak evlilik öncesi normal diyen insan boş insandır kendine değer vermeyen basit insandır şayet normal bir durum olsaydı genel evinde çalışan kadın, kadın pazarlayan p... venkler saygıyı en çok hak eden insanlar olurdu insanın önce kendine saygısı olmalı kendisine saygısı olmayanın başkalari tarafından saygı görmesi mümkün değil ama bu zihniyette yaşayan insanlar diyorsa ki ben inancıma göre yaşarım o da onun tercihi kimse söz söylemeye eleştirmeye hakkı yok ve bir hakikat var bu dünyanın öbür tarafı da 5 dk lik zevk için pul kadar değeri olmayan bir insan için bu günahı yaşamak akıl işi değil helal yoldan yaşamak varken ve en güzelini yaşamak varken bu şekil yaşamak kendini ateşe atmaktır değmez ahiret hayatı basit gibi görülüyor ama değil maalesef bunu gidip görmüş olmak gerekmez cinsellikte alınan zevki bile yaradan vermiş bu hiç insanın aklina gelmez mi hiç birşeye gücü yetmeyen insan kadar aciz bir varlık bunu hiç mi düşünmez samimi olarak söylüyorum yazık günah insan kendine bunu yapmamalı istisnasız her insan için söylüyorum ben dahil12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılulan o kadar boş yapmışki varya resmen seni becermek için kullanmış şimdi boş beleş ayak yapıyor seni f. ckbody olarak görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılf*ck ya da takılmak istemiyorum ne senin zamanını ne de kendi zamanımı çalmam ben akışına bırakalım dedi
Cevap sahibi+1 yılo zaman ne diye ilişkiye girmiş?
+1 yılCinsellik gibi özel bir yaklaşımı özel duygular besleyen çiftler yaşar sadece.. bu ister fiziksel beğeni/çekim sonucu olsun ister duyulan sevgi sonucu olsun netice olarak arkadaş olan kişilerin yaptığı bir şey olmadığı aşikar.
Arkadaş olarak takılalım belki sevgilide oluruz.. gibi ucu açık bırakılan bir yaklaşımdan anladığım tek şey, canım isteyince seninle olurum ama arkadaşım olarak kal ki bende başka kişilere açık kapı birakabileyim. Karşısındaki insana değer vermemek ve basitleştirmektir bu. Yerinde olsam onunla görüşmeyi keserim , hayatımdan çıkarırım böyle bir insanı
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazdigin adam saçmalıyor, hatta biraz entel olarak saçmalamış ki laf kalabaligi olsun, dönersem yüzüm olsun mantığı. Sense ondan daha fazla sacmaliyorsin, cinsellik yaşadığın adam sana arkadaş olalım demeye getiriyor ne demek istiyor diye soruyorsun daha yetmezmiş gibi işte cinsellik icjn şu kadar süre olmalı ne alaka diyorsin. Evet ilk bulusmada cinsellik yaşamak kadar aptalca bulduğum bir şey yok başka soru?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki senden hoşlanmamış aşk olarak.
00 Yorumla
+1 yılSen ciddi bir ilişki istiyorsan neden ilk buluşma tercihiniz eviniz oldu onu anlamadım. Erkek arkadaşınızın amacı bence farklı ve ciddi bir ilişki düşünmüyor gibi ama sizi de bu konuda kaybetmemek ve böyle devam etmek için böyle bir şey demiş olmalı muhtemelen.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKitabı tersten okuyunca haliyle mana bulmakta zorlanıyorsunuz.
Normal bir ilişki gidişatı şöyle olmalı: arkadaşsiniz, aranızda beğeni var. Herkes beklentisini duygu dusuncesini açıklar. Beyfendinin de seninde duygun varsa adı koyulur ve sevgili olursunuz. Şimdi ne yaşanırsa yaşanır kafalar karışmaz.
Ama bu hikâyede: arkadaşsiniz, akışta bir şeyler yaşanıyor. Kimse duygu dusunce açıklamamis. Sonra beyfendi tak açıklama yapıyor arkadaş kalalım:) la o zaman niye girdin bu topa. Neyse bundan sonra ilişki gidişatını 1. Yoldan izlemeni tavsiye ederim. Hemen kafam karışmaz hem haketmeyen adamlarla özel şeyler yaşamamış olursun.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmişsiniz, ama bunun üzerine sevgili olmanız şart değil. Sana basit, yollu vb diyen bi s**ktirsin. Yıl olmuş 2022 hâlâ seks yapan kadını yargılayan tek hücreli yaşam formları var. Zamana bırak derim, ilişkiniz ilerleyebilir, başka bir şeye dönüşebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sevişmek de özgürsünüz fakat şöyle bir durum var maalesef Türkiye de erkekler olaya bizim baktığımız gibi bakmıyor sen istediğin kadar geniş düşün karşındaki erkek senin gibi düşünmüyor. Ve de psikolojik olarak ilk buluşmada birlikte olduğunuz için erkegin peşinden koşması için sebep kalmıyor dolayısıyla peşinden koşacak kadın arayışına girer. Sevgili olabiliriz demiş çünkü tekrar birlikte olma ihtimalini düşünüyor ve bu şekilde seni cepte tutuyor.
43 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum
Cevap sahibi+1 yılEe akrep kadını yorumu 😁
- +1 yıl
Akrep çok farklı... farkını ortaya koymus
+1 yılNeyi öğrenmek istiyorsunuz? Neyi duymak istiyorsunuz?
Ağır çelişkiler yaşıyorsunuz. Böyle sevilmek olmaz, yaşayacağınız şeylerle sadece kendinizi geçici avutursunuz. Yaşadıklarınızı mantığınızla aciklayamiyorsaniz yanlıştır. Mantik yok sifir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kendince sınır çizmeye çalışıyor ama onun çizdiği sınırlara tamam dersen sen değersiz olacaksın. Sevgili olmak istiyorsan, utanmıyor musun sevmediğin biriyle birlikte olmaya de. Ben sevgilim olacak birini istiyorum lâfı dolandıran erkeklerden hoşlanmıyorum deyip yolu vereceksin.
10 YorumlaAynen kanka ozaman herkesin deneme tahtası olalım denesinler begenmezlerse bırakırlar ilk günden ya Manyak misiniz sizin bedeniniz bu siz satilik misiniz bir günlüğüne satıyorsunuz ne saçma bir güncel o. Soruya gelirsek soruda da anormallik var. Yani arkadaşım diyorsun ne olduğunu bilmediğin adamı evine sokuyorsun adamdan seninle sevisince sevgililik bekliyorsun. O an cani istedi yaptı bitti gitti. Her sevişen sevgili olmadığı gibi her sevgili de sevişmek zorunda değil yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsanlar evlenmeden ilişki yaşamak doğru DEĞİL demiyor ! ALLAH emrediyor nikahsız yaklaşmayın diye ! Müslüman değilseniz o ayrı sözüm müslümanlara siz kendinizi kullandırmaya devam edin ! Şunu da unutmayın erkekler ilk gün birlikte olabildiği birine değer vermez ilk gün de bana veren herkese verir der ama siz özgürsünüz tabi verimli günler diliyorum
10 Yorumla
+1 yıl"başka kadınlarla olmak" için sevgili olmayalım dedi, arkadaş kalabiliriz derken "canım her istediğinde senle seks yapıcam "demek. Bundan bir b*k yaramaz sıkılana kadar senel görüşmeye devam edecek biraz aklını kullan uzak dur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılşu an seni arkadaş olarak görüyorum ama seni becermeyede devam etmek istiyorum. Canım isterse birgün seninle sevgili olmak isteyebilirim demiş.
Bunun nesini anlamadın?55 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en iyi açıklaması KAMRKAMFMAMFMSMFKSNXKS
- +1 yıl
- +1 yıl
Süper yorum 👍 kısa ve net tamda budur.
Affeein kızım önüne gelene böyle ver ondan sonra biz sevgilimiyiz de erkekler de kadınlar gibidir bazı konularda
" eylenilecek kızlarla eğlenirler evlenilecek kızlarla evlenirler"
Sana hayatta başarılar ve yeni başka arkadaşlıklar başka sevgiler diliyorum.
Çünkü o çocuğun gözünde artık o tür kadınlardansın evlenilecek biri değilsin ya başından savmak için herşeyi yapar ya da bi daha aynı şeyi yaşamak isterse yanına gelmek ister. Sakın buna izin verme.10 YorumlaKendine biseyler demen lazım. Mesela şunu tekrar et."Bu kadar basit biri olmayacağım, bu kadar ucuza gitmeyeceğim"Bunu kendine tekrar edip uygularsan karşındaki kişiye bu gücü, rahatlığı vermemiş olursun.
01 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak görmelisin zamanla olur olacağı varsa
10 YorumlaSeninle her istediğinde sevișebilmek için belki birgün sevgili olabiliriz diye geçiștirmiș olacak olsanız o an olurdunuz zaten arkadaştan sevgili olmakta sevgiliden arkadaş kalmak kadar saçma bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen olay ilk günden veya bir ay sonra sevişmek değiş. Seven erkek hemen sevgili olmak ister sevişmeden önce ya da ilk sevişmeden sonra. Ha seviştikten sonra bile ay bilmiyorum şu bu diyen erkekle direk bitirmek lazım sadece sizi kullanır değer vermez.
Kadın vermez erkekte almaz aşkım fiziyolojik olarak alan kadındır😉konuya gelicek olursak ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım ama saygıda duyarım bence bu durumda seni kullanması için çok açık kapı bırakmış net bir sınır çiz derim eğer aynı devam ediyorsa kesinlikle uzaklaşmalısın hayatının neresinde olucağını görmediğin biriyle beraber olma eminim çok güzel bir kızsındır sana değer verip sevicek çok kişi çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de hiçbir kadın sadece seks için kullanılmayı kabul etmemeli
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada ''bir şeyler'' yaşayacak kadar ileri gidiyorsanız hak ediyorsunuz. Erkekler için hiç sorun değil ama ne yazık ki sizi ''basit'' olarak görür toplum.
10 Yorumla
+1 yılHevesimi aldım, zaten istediğim buydu sevgili olmak istemiyorum şu anlık üzülme diye arkadaş olarak düşünüyorum diyorum ama bir süre sonra bu da olmayacak demeye çalışmış
10 YorumlaSeninle sevgili olmayacağız. İhtiyaç butonu gibi canım seks yapmak istediğinde bu ihtiyacı seninle gidericem demiş. Açık açık soyleyememis senin anlaman lazim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle seks yaptık seks yapmaya devam edelim ama sevgililik sorumluluklarını benden bekleme ama içinden de Ümit olsun ki yaptığımız seks her zaman güzel olsun diyor
06 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bunu diyor
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 evet
- +1 yıl
Aynen böyle diyor ama yle bedavaya hiçbir bok olmaz kadın soru be bitirir. Gitsin ihtiyacını duygusuz para ile gidersin masam sevgili olmak istmyormuş
- +1 yıl
@ayayayayayay neden bu kadar kızdın bu kadar yükseldin
- +1 yıl
Hayır benim başıma da geliyor çok çünkü. Mesela başta romantik ik yaklaştır sonda seks yapıyoruz bu Arada ben hiç ilişki insanı değilim hayatım çok zor sıkıntılı vaktim yok şu bu diye bin tane bahane soralıyor. Ama diyor sana çok değer veriyorum görüşelim. Hani tek dertleri seks ondan sinir oluyorum ben de bitiriyorum. Ama başta demiyorlar tabii bunu kadınla yatmak için
- +1 yıl
@ayayayayayay haklısın, herkes ner açık olmalı ilişkiler dürüst kandırmadan çok daha mutlu edici ve güzel olur
+1 yılBu konuyu detaylandira detaylandira uzatabilirim ama sahislari karakterleri bilmedigim icin genel konusucam. Bu iliski tamamiyle kadin erkek yani duygu barindirmayan kadinin ihtiyaci erkegin ihtiyaci dogrultusunda fickbuddy tarzinda bir iliski. Sen ne jadar duygu beslesende karsi cinsin ayni dusunceye sahip degil
00 Yorumlaİlk bulusmada seks yaptigini gorunce FB yolu yapiyor iste anlamicak ne var ki? Adam yani bana hesap soramazsin ben istedigim gibi takilirim, ama senlede gorusup seks yaparim diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende böyle bir şey yaşamıştım ve bana bağlanma sorunu olduğunu ve sadece takılmak istediğini söyledi. bende son bir defa görüşüp konuşmayı kestim. 1 ay sonunda kız bulamadığı için türlü yalanlarla ayağıma kapanarak özür diledi ve kabul ettim ama hiç takmadım buluşmaya çağırsa bile işim var deyip hep erteledim sonunda kestik konuşmayı ama ara ara hala ümit veririm sürünsün xd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci buluşma olmamalı
30 Yorumla
+1 yılDoğa olayı olan ne? Sanki bir afetten bahsediyorsun, sel olmuş kasırga kopmuş gibi
Dudukledi bıraktı işte
Hangi arkadaş birbirini dürtüyor, neyin tesellisi bu00 Yorumla
+1 yılAranızda sevgi yok iki taraf birbirini arzulayarak birlkte olmuş düzgün biri değilse kes at bitir burdan sonrası sana kalmış artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seninle sevgili olmak gibi bir niyeti yokmuş işte...
Bi anlık heyecan ve hevesle seninle birlikte olmuş senin anlayacağın10 Yorumla
+1 yılYatağa atıldın kullanıldın bitti ilk günden cinsellik isteyen erkek senle ciddi düşüncek hali yok safmısınız abla
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten safmısın acaba sen kullanıldın kabul et arkadaşlar kendi aralarında seks yapmaz birde arkadaş olarak görüyorum demiş fb arkadaşlığı sanırım ksksks
- +1 yıl
Bu çıkarım saçma sapan değil zamanı gelince kullanılıp atılınca anlarsın
- +1 yıl
Ciddi bir ilişkiniz olmucak seni fb istor
- +1 yıl
Erkekler farklı düşünür senin düşündüğün gibi düşünmez erkek her ne tamam yesin evlilik için temiz kız ister ilk günden yatağına girebiliyorsa o kızla sadece eğlence amaçlı düşünür ben kendi cinslerimi senden daha iyi bilebilirim 🙂👍
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Bir haftaya kalmadan seninle yine birlikte olmak isteyecek. Ama asla sevgili olmak istemeyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen böylece türkiyedeki tüm erkeklere bu deneyimi yaşatacağın kanaatindeyim aynen aynen 😅 sevişmek suç değil hak edenle beraber olunur kısacası senin istek olarak gördüğün şeyi erkek kullandım attım gözüyle bakıyor at gözlüğünüzü çıkarın bi zahmet
00 Yorumla
+1 yılkaçmak isteyen erkek cevapları bunlar sende diceksin ki sıkıntı değil bende seni fb olarak görüyorum zaten kızlarla yatan biriyle ciddi düşünmem dicen
05 Yorumla- +1 yıl
var
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
0rp erkeklere bakmıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada evine çapırırsan tabiki bunlar olur ve sadece sana cinsellik gözüyle bakar kısacası sana bundan sonra FB ola biliriz diyor
00 YorumlaSorun etme takıl arkadaş olarak devam et. Canında isteyincede çağır veya git sevişin yapın
00 YorumlaBak sana ne anladığımı söyliyim "yedektesin güzelim"
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani kendini kaptırma arada takılır işimize bakarız
00 Yorumla
+1 yılBen olsam "sen düşünmeye devam et güle güle" derdim
00 Yorumla
+1 yılBeş para etmez korkak adamlara kendinizi teslim etmeyin sonunda siz üzülüyorsunuz.
05 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilecek denemeden
- +1 yıl
Denemesi için ilk buluşma sence de fazla absürt değil mi? Birkaç buluşmadan sonra niyetini belli ederdi elbet. Onu geçtim ilk buluşmada ev mi cidden?
- +1 yıl
Evet o yanlış zaten ben de dışarda buluşurum birkaç buluşmada Abaza ve kalitesiz ise seks yapmadan siler atarım zaten. Ben sadece ilk buluşmada birini evime çağırdım onda da yakınlaştık hemen ay ben sadece arkadaş olurum bu arada hani beklentin olmasın muhabbetine girdi bir daha da görüşmedim yalvardı etti zorla evime geldi taciz etti kavga ettim sonradan sildim attım
- +1 yıl
Ayrıca ilk buluşmada olmasa da birkaç sonra eve çağır yine yüzsüzleşip azıyorlar
- +1 yıl
@ayayayayayay Altı yıllık ilişkim var, düğüne de sayılı zaman kaldı. Ben hiçbir zaman "arkadaşım gibisin" lafını duymadım. Günümüz ilişkilerinin de erkeklerinin de en büyük sıkıntısı sorumluluk almak istememesi. O yüzden kızdığım nokta madem düzenli bir ilişki istiyorsunuz o halde böyle özel şeyleri sona saklayın. Almak isteyeceğini en başta alan erkeğin niyeti ciddi değilse size bağlanması için zaman bırakmamış oluyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçakıp keyfine bakmış işte neyini anlamadın, senin düşündüğün gibi bir şey yok yani.
00 Yorumla
+1 yılAh. Be bacım bende Bi erkeğim ama erkeklere kendinizi kullandırtmayın
00 Yorumla
+1 yılEee ne olcak tqbikide flörtlük başka açıklaması yok sevgililik olsa hemen ilişkiye girmezdi
00 Yorumla
+1 yılçok büyük ihtimalle ikinci buluşmanın olmayacağını gösterir.
00 Yorumlayaslar kaac
ne zamandır tanısıyorsunuz
sanırım sevgili olmaya niyeti yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok iste ben sana binicem o ara baska birini bulursam sen olene kadar arkadasimsin diyor
00 Yorumla Türkçesi ben evliyim ya da sevgilim var ciddi düşünme :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun diyorum sadece oradan anlarsın artık sizin sevgili olamayacağınızı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme basitsin sen çok değil bir iki haftaya totona tekmeyi koyacak sizin gibilere böyle yapmak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBacım yazmışsın güncellemeye madem bunu takmıyorsun niye seninle sevgili olmak istememesini takıp sormuşsun ne dememizi bekliyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. adam kısaca senle güzel zaman geçirdik ilişkimizi zamana bırakalım zaman belirlesin gidişatı demek istemiş yani bi süre daha böyle gitmesini istiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle işini halletti. Sen şimdi yedekte beklemeye devam et , istedikçe gelip seks yapacak seninle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yani diyor ki yattık filan ama hani hop diye sevgili olmamızı bekleme zamanla olabiliriz diyor
00 YorumlaSeni cepte tutup başkalarıyla da konuşacak istedigi zaman da seninle birlikte olacak klâsik erkek işte
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni basit gördüğü belli zaten. Kendini avutmaya çalışmışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle bedenin için birlikte. apaçık ortada bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk günden vermissin, gelmis burada soru mu soruyosun? Kızlar cok safsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısacası seninle bu modda 3-5 defa daha yatacak, sen sevgili moduna girince de bay bay dicek.
00 YorumlaCinsellik yaşandı olabilir yani zevkini aldın ihtiyacını giderdin. Partnerinde seni arkadaş olarak görüyormuş görsün sıkıntı yok.
00 YorumlaSeni tanıyorum tanımak istiyorum ve isterken bu aşamada kullanayım sonrada ayrılırız diyor. Sonu böyle olacak bence.
00 Yorumla
+1 yılOzetle demiski; ciddi iliski anlaminda seni kendime yakistirmiyorum ama arada verirsen takiliriz sadece
00 Yorumlaadam ilk görüşmede çakmış :D niye sevgili olsun senle
00 Yorumla
+1 yılİlk günden nasıl birlikte oldunuz seni sadece cinselik icjn kullanmis olmasin
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne