Evlilik olmadan aynı evde yaşar mısınız ömür boyunca sevgilinizle (resmiyet olmadan)?
Erkek arkadaşınız tam güvenmediği için evlenmek istemezse böylesini kabul eder misiniz, Sonuçta sevgi aşk değil mi önemli olan?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik olmadan aynı evde yaşar mısınız ömür boyunca sevgilinizle (resmiyet olmadan)?
Erkek arkadaşınız tam güvenmediği için evlenmek istemezse böylesini kabul eder misiniz, Sonuçta sevgi aşk değil mi önemli olan?
Tabii ki hayır asla yaşamam mesela tek yaşıyorum ben çok kişi bana dedi evinde kalayım bir odanı bana ver diye ama asla istemedim çünkü zamanla o da iyi değil aynı yatağı paylaşacağımızdan eminim ister istemez etkileşim olacaktır Ben de o şekilde bir şeyi istemiyorum
Bu ve bu tarz laflar tamamıyla erkeğin kadını aldatmasıdır hiçbir erkek tam güvenmedigi için evlilik den kaçmaz , bu tarz adamlar da hep gördüm 3-4 yıl bir şeyler yaşıyor kadınla hiçbir nikah vb işlem olmadan bir süre sonra sıkılıyor ve vir başkasını bulup ayrılıyor
---------
------------
======== Erkek sıkılıp ayrıldığı kızdan sonra bir başkasını buluyor o kadın kendini erkeğe kolay kaptırmayan kadın oluyor ve erkek bir bakmıssın ki nikah kıymış 'hani bu adam evlenmiyordu ' vb düsünceler akıllarda yer ediniyor
Sana ve senin gibi kadınlara tavsiyem evlilik sizin bir resmi güvenceniz dir bu çatala, bıçağa benzer iki amaçla kullanılır bıçakla domatesde dograya bilirsin adam da öldürebilirsin çatalla yemek de yersin birinin ölümüne sebeb de olabilirsin
🌼 Neyse fazla babacan tavırla duyar kastım🤭
Herkese güzel hayatlar dilerim...
Cevap
5Cevap
zaten çoğu kişi böyle yaşıyor sıkılınca yollar ayrılıyor 😁
nerede böyle
Büyük şehirlerde olur bu sadece ana babana ne diyeceksin bi o sorun var
İmam nikahlı olur
Sonrasinda neler olacağıni biliyorsundur herhalde
10 yıl yaşadm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?