ya biri var benimle ilgileniyor ama bi turlu bana gel bi yerde oturup konusalim demedi
Ben desem nasil olur? (bu arada muhafazakar biriyim - daha once boyle gorusmelerim de olmadi yani ciddi mesele olacak)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya biri var benimle ilgileniyor ama bi turlu bana gel bi yerde oturup konusalim demedi
Ben desem nasil olur? (bu arada muhafazakar biriyim - daha once boyle gorusmelerim de olmadi yani ciddi mesele olacak)
Sakın, erkek milletinin ipiyle kuyuya inilmez. Aşık gibi görünür ama sorsan tam tersini iddia eder sen bozulursun.
Üniversitede bir çocuk vardı çok sessiz sakin çekingen falan, hep bana bakardı, dönem ödevlerimde yardım ederdi, not verirdi, hep gizli gizli bana bakardı. Ben de çok popüler sosyal bir kızdım. Açılsın diye çok cesaret verdim çok ilgi gösterdim tık yok. Sonra baktım bu bana uzaktan yüzüğünü belli ediyo falan işgillendim. Kankama söyledim , yok o gümüş yüzük nişan değil dedi ben ısrar ettim kankam gitti buna sordu nişanlımısın bu yüzük ne diye. Bu da demiş ki memlekette kızarkadaşım var kendi aramızda nişan yüüzüğü taktık falan. Ben bunu arkadaşımdan telefonda duyunca şok oldum. Bana devamlı aşık gibi bakıp platonik gibi davranan oydu. Neyse ertesi günü gittim okula ama bu devamlı bana bakıyomuş merakla tepkimi ölçüyor yıkıldım mı yıkılmadım mı. Hiç alakam olmayan kişiler diyolar falanca sana bakıyor hep diye. Öyle yani erkeklerin sağı solu belli olmaz. Gelmiyosa açılmıyosa boş ver vardır bir sebebi. Bırak seni isteyen gelsin çaba sarfetsin. Sen değil
Ben de aynı senin gibiyim, ailecek tanıştığımız biri vardı. Bir ileri iki geri aylarca böyle devam etti bana karşı. En son bana yetti ve sordum ne niyetle yazıyor ve neden geri adım ata ata duruyor diye. Ciddi düşündüğünü falan söyledi başladık konuşmaya ama asla beni sevmiyordu. Duyguları olduğunu söyledi ama birbay boyunca görüşmeden konuşmadan durdu. Üstelik bundan önce de iletişim konusunda onceliklerine göz gezdirmeli olduğunu söylemiştim. Yani canım o yazamama, bir türlü gelememe utanmaktan ziyade yetersi, ilgiden de olabiliyor. Dikkatli ol, eş isteyen değil de sırf evlilik için karısı olsun isteyene denk gelme.
Cevap
2Cevap
sinyal ver sen de.. direkt davet etmesen de cesaret ver
ya sorun su ki hep gorebilecegim bi yerde degil - bi magazada calisiyor bi sey almak icin gittim bi kac kere hep bi seyler almaya gidemem ya
yok oyle degil
Nasil sizde tanisma varmiydi
Goz kirp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?