Suç kız arkadaşımda olabilirmi?

Merhabalar bir ilişkim var. Konuya direk giriyorum birbirimizi çok seviyoruz sorun yok aramızda çok az bı mesafe var 1 saatlik falan kız arkadaşım markette çalışıyor dün bı konudan büyük. kavga ettik sizce kim haklı? Kız arkadaşımdan kaynaklı bir şey olabilirmi?

Kizz arkadaşım 2 gün önce işten saat 5 gibi çıktı akşam üzeri buluştuk falan neyse ertesi günde izinliydi. İzninden sonra ise başladı tekrar müdürü çağırmış ve demiski sen erken çıktıktan sonra 15 dk sonra falan birisi geldi arkandan çocuk seni tarif etti sordu adını sordu demiş. Mudurde çocuğa neden soruyosun hayırdır demiş çocukta ben hoşlandım ismini öğrenmek istiyorum demiş mudurde çocuğa bilerek onlar belalı insanlar bulaşma konuştuğu var zaten demiş sonra kıza anlatiyo bunu müdür sormuş hiç calisirken kasada beklerken böyle bir şey dikkat ettinmi sen birisi sana o niyetle yaklaşımda bulunduğu farkedersin illaki demiş kızda hayır demiş öyle bir şey olmadı demiş sonra tarif etmiş hiç böyle bir çocuk tsniyomusun falan diye kameradan göstermiş kızda tanımıyorum. demis mudurde demiski akşamlar mağazadan çıkarken gözün açık olsun egerki bidaha görürsen o çocuğu mağaza etrafinda beklerken falan birisi gelmeden çıkma demiş ne olur ne olmaz bana haber ver ben gerekli konuşmayı sert şekilde yaparım demiş. Şimdi konu şu düşündüğüm zaman yani bir insan durduk. yere gidipte mağazadan kızın ismini sormaya cesaret edemezki ne bileyim belki mağazada akrabası calisiyo ya da evli ya da nişanlı korkar yani magazaya gidip sorabilcek. cesareti buluyorsa bişey varmıdır bunun altında yani kız arkadaşım acaba biseymi saklıyor daha önceden belki konuştu yüz verir gibimi oldu veya ne bileyim. baska bişey soruyorum bu şekilde hayır ben hiç bir şekilde görmedim tanımıyorum. diyor sizin yorumunuz nedir bu konuda ayrılma asamasina geldik cunki şu an

Suç kız arkadaşımda olabilirmi?