Arkadaşlar merhaba, 8 yıl önce boşandım ve 2 çocuğum var elinizden öpsünler. Bu 8 sene süreç içerisinde ciddi anlamda görüştüklerim oldu çocuklarımı sorun edip beni istemediler başta (çocuklarım annesinde kalıyor) neyse beni istemeyen kızların bir kısmı evlendi boşandı bi bakıyorum bana haber gönderiyorlar niyeti hala ciddiyse görüşelim diye, ulan ben o kadar gurursuz birimiyim başta kabul etmiyor ayrılınca kabul ediyor, tabi bende tekmeyi vuruyorum. Bu eski eşim içinde geçerli 8 yıl sonra deneyelim dedi çocuklarımızdan dolayı evinde gittim internet geçmişine baktım sevgilisine hediyeler falan almış yakın zamanda ve büyük ihtimalle adam terk etmiş, eski eşimde boşluğa düşüp bana dönüş yaptı sonuç yine eften püften bana olmaz dedi. Bildiğiz deneme tahtası oldum, çocuklarımdan dolayı kabul ettim ama 2 ay sonra yok demesi beni çok kırdı. Yine hayatına biri girecek olmayacak bana dönüş yapacak bu hep tekrarlanacak gibime geliyor. Artık evlilik bana haram gibi geliyor. Terk eden pişman olup hep geri dönüyor. Aranızda böyle bir durum yaşayanlar var mı?
İnsanlar Neden Daha İyisini Bulamadığı İçin Ger Dönüş Yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar Neden Daha İyisini Bulamadığı İçin Geri Dönüş Yapar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar