Değer görmek karşılıklidir sevmenin ne demek olduğunu bilen insanlar bunun hakkını karsilikli olarak veriyor sevginin ne demek olduğunu evliliğin birlikteliğin ne demek olduğunu bilmeyen insanla bir yola girilirse değer görmemek kaçınılmaz bu yüzden karaktere bakmak gerek ama karakter öncelik olmadı çoğu insanda ilk öncelik görüntü oldu kriterler önemli burada
İşte bu yüzden görüntüye bakıp seçim yapmak yanlış tamam görmek önemli tabi ki ama görüp hiç konuşmadan tanışmadan elenen bir sürü kadın erkek var elenenlerin arasında kim bilir ne karakterli insanlar var ama bunun bir önemi yok çünkü insanların kafasında görüntü olarak bir profil var görüntüye bu yüzden bakıyorlar sonu hüsran oluyor çoğunlukla
Çark ediyor demek güven veren gerçekten samimi içten seven erkekler karşılarına çıktiginda bu istekleri bekleyiş içinde oldukları şeyler yok oluyor demek
Kadınları tanıdıkça aldatılan terk edilen vs durumda olan kadınlara üzülürdüm hak etmiyorlar diye ama tanıdıktan sonra gerçekten fazlasını hak ediyorlarmis bunu anladım
Kadınlar Candir sözünü tarif ettiğim kadınlardan biriyle sevgili olduğunda görürüm ben seni ama bu sözü söylediğine göre sen nefes alsın yetercilerdensin galiba 😅
Kadınlar dengesiz ne istediğini bilmeyen varlıklar mi diyorsun 😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar gerçekten güven veren ve gerçekten seven birini bulamamaktan şikayetçi, peki bulduklarında neden çark ediyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayat böyle aslında biz birini sevmek zorunda değiliz sevmiyosak sevrmiyoruzfut uzatmanın bi anlamı yok. Kimse kimseyi zorla sevemez
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten sevmek zorunda olmayan birinin şikayet edip yakınmaya hakkı da yok dert yanmasın bu konuda
Haklısın bu konuda bir şey demiyorum. Ama insan sevdiği kişiden değer göremeyince kendini değersiz hissediyo.
Değer görmek karşılıklidir sevmenin ne demek olduğunu bilen insanlar bunun hakkını karsilikli olarak veriyor sevginin ne demek olduğunu evliliğin birlikteliğin ne demek olduğunu bilmeyen insanla bir yola girilirse değer görmemek kaçınılmaz bu yüzden karaktere bakmak gerek ama karakter öncelik olmadı çoğu insanda ilk öncelik görüntü oldu kriterler önemli burada
İlk önce insanın dikkatini görüntüsü çeker sonra tanır oldu veya olmadı olmadıysa ayrılık yaşanır zaten.
İşte bu yüzden görüntüye bakıp seçim yapmak yanlış tamam görmek önemli tabi ki ama görüp hiç konuşmadan tanışmadan elenen bir sürü kadın erkek var elenenlerin arasında kim bilir ne karakterli insanlar var ama bunun bir önemi yok çünkü insanların kafasında görüntü olarak bir profil var görüntüye bu yüzden bakıyorlar sonu hüsran oluyor çoğunlukla
Hata sende
Çevreni değiştir anladığım kadarıyla hep büyümemiş ergenuslarla takılıyorsun
Çevre mi hahaha 🤣 gizliden cikta öyle yaz gizliden yorum yapana bak 😅
Çark ediyolar ne demek
Çark ediyor demek güven veren gerçekten samimi içten seven erkekler karşılarına çıktiginda bu istekleri bekleyiş içinde oldukları şeyler yok oluyor demek
Doğru o zaman
Kadınları tanıdıkça aldatılan terk edilen vs durumda olan kadınlara üzülürdüm hak etmiyorlar diye ama tanıdıktan sonra gerçekten fazlasını hak ediyorlarmis bunu anladım
Neden ki? Her kadının ne suçu var?
Çoğunluğu öyle hak ediyor istisna her daim var çok az onlarda
Biri de ben
Orasını bilemem ALLAH bilir kendinizi öyle görüyorsanız ne mutlu size
Kadınlar candır
Kadınlar Candir sözünü tarif ettiğim kadınlardan biriyle sevgili olduğunda görürüm ben seni ama bu sözü söylediğine göre sen nefes alsın yetercilerdensin galiba 😅
Yok la evliyim eşimden memnunm
Annemden memnunum kız kardwşimden memnım kız çocugumdan memnım
Lafı g nden uydurma
Alayi mason bunlarin
kadın hu ne düşündüğünü kestiremezsin
Kadınlar dengesiz ne istediğini bilmeyen varlıklar mi diyorsun 😅