2 haftadır konuşmuyoruz bitirdik ama ben çok özlüyorum 😪 yazsam mı yoksa biraz daha mı beklesem..

Hatalıysan sen yaz ama değilsen aslaa yazma. Bu seni daha da değersizleştirir. Ve daha çok üzülürsün ilerde. Seni tamamen cepte görür, ne yapsam benden kopamıyor rahatlığını verirsin.
Yaz aşkta gurur olmaz bebiş
Bence yazmalısın, seven sevdiğine yazsın, yarının bize ne getireceğini bilemeyiz
Cevap
11Cevap
Yaz gitsin en kötü kavga edersiniz zannetmiyorum ama gerçekten bir şeyler söylemek lazım ölüm var
Ondan dolayı mı ayrıldınız, onun hatasından dolayı ayrıldıysanız yazmamalısın bence. Yazarsan seni cepte görür
o hataya dusme sakin. su an icinde bulundugun duygu durumu cok normal fakat sana attiracagi her adim yanlis olabilir
Yazmasan da olur. 2 hafta çok uzun bir süre.
Neden ayrıldınız
Umursamaz davranıyordu
O zaman hiç yazıp kendini belli etme hatasını anlayıp öyle gelsin
Bende senin gibiyim yazarsam görüşmek istemiyorum demesinden korkuyorum
Yazma sakın püşman olursun
Yazma yazma biraz sabret geçer
Bittiyse yeni sayfalar açmaya bak..
Hayat küs kalmak için çok kısa.
Yazsan nolcak sonu pişmanlık boş ver
Yaz ne kaybedersin ki
İçinde kalacagına patlat gitsin kızçe
Yazsan da bir yazmasan da.
Yazma sakın
Bekle
Aman yazma bırak ya
Yazma
yazma bence
Sen yaz aşkta gurur olmaz
Yaz gitsin geç olmadan
İçinde kalacağına yaz gitsin
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Terkeden kimdi 👀
O uzaklaştı bende istemiyorsan bitsin dedim o’da sen bilirsin dedi
Kendisi başka kızı bulup sana soğuk davranmış belli. Suçu sana atmış bir de it 🧐
Özledim yazsan da bir şey değişmez. En fazla ona yedek bir kız arkadaş olursun muhtemelen.
dm kutunu aç bi mesaj atılmıyor
neden
açıyorsan aç söylediklerine cevap vericem açmıyorsan başkası aracılığıyla hakaret mesajları atma bana defol git
boş ver engellemişsin arkadaşımı. senden iş çıkmaz
karşılık vericektim ama ikinize de mesaj atılmıyor bir daha saçma sapan mesajlar atıp sakın rahatsız etme beni özürlü müsünüz nesiniz
arkadaşın veya ikinci hesabın mı her ne haltsa artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?