Reddedilen erkegin bu davranislari normal mi? Anlayışla mi karşılamalıyım?

Arkadas olduğum, karakteri duzgun, tipi, boyu posu yerinde olan bir erkek arkadas var. Aramiz baya iyiydi, espriler sohbetler, hastane durumlarimda cok yardimci oldu, derdimi dinleyen benim icin iyi bir arkadaştı.

Ama ben onun icin arkadas değilmişim. Samimiyetimi farkli yorumlamis sanırım. 2 hafta önce bana duygularını anlattı. Benden hoşlandığını, sevdigini ve bu iliskiyi denemek istedigini söyledi.

Guzel bir yere götürmüştü beni. Kendince baya hazirlik yapmış, konuşması olsun, götürdüğü mekan olsun.

Ben ona karşı bir sey hissetmedigimden durumu açıkladım ve kibarca reddetmiş oldum. Biraz yüzü düştü. Tamam gidelim mi, eve birakayim seni dedi. Arabada hiç konuşmadı, görüşürüz dedi sadece.

Bu olay yasandiktan 1 hafta boyunca hic görüşmedik. Sonra arkadaslarla buluşmamız oldu. orada sadece merhaba nasılsın falan diye konuştuk. Onun dışında suratıma bile bakmadı. Benimle iletisime pek girmedi.

Tamam anliyorum zor ama yapabilecegim bir sey yok. Birbirimizi gormeyelim desek cogu kisiyle arkadasligimizi bitirmek ya da bulusmalara gelmemek demek bu.

Arkadaslardan bu durumu bilen biri yok sanırım. Renk veren olmadi. Cogu da sordu ne oldu, araniz mi bozuk, birbirinizden niye uzaksiniz, konusmuyorsunuz, sorun varsa cozelim, baristiralim falan dediler.

Boyle davranislar neden gösterilir? Zoruna mi gitti reddedilmek yoksa gercekten duygulari cok mu yogun bana karşı. O yüzden mi? Eskisi gibi olamayiz onu anladım.

Reddedilen erkegin bu davranislari normal mi? Anlayışla mi karşılamalıyım?