4 yıldır süren bir ilişkimiz vardı. Öncesinde de 2 yıl süren bir arkadaşlığımız oldu. Ortak zevklerimiz vardı, çok iyi anlaşırdık, bana çok iyi davranırdı. Sevgiden çok saygı duyardı bana. Her şey çok iyi giderken son 1 yılda bazı nedenlerden ötürü çok az görüşebildik (7-8 defa anca) ama hep iletişim de kaldık, her gün konuşurduk. Bana hep beni ne kadar çok sevdiğini söylerdi, buluşmak için fırsat kollardı hep. Son 3 aydır ilişkimizi eski rayına oturtabildik, eskisi gibi görüşür olduk. Hâlâ eskisi gibiydi bana karşı, mutluyduk ama bana karşı anlamadığı bir şey varmış gibi hissederdim.
Suçu olmadığı halde benden özür dilediği bir iki seferden ve beni haketmediğini söyledikten sonra daha da şüphelendim. Kız arkadaşlarım telefonunu kurcalamamı söyledi, bir şey varsa çıkar ortaya diye ama özel hayatını deşmek istemediğim için yapmadım. Şüpheyle kendimi yemek yerine sormaya karar verdim dürüst olmasını bekleyerek. Sordum ve direkt döküldü. Her şeyi anlattı, özür diledi. Ağladı. Tek seferlikmiş.
Bir şey söylemedim. Kendime kapandım. 1 aydır iletişimi kestim. Her gün aradı, sordu. Birkaç gün önce "Ayrıldık mı" diye yazmasına sadece bilmiyorum diye cevap verdim. Gerçekten bilmiyorum. Affedemiyorum ama bırakamıyorum da. Sadece sevgili değildik, en yakın arkadaşımdı da. Affetmeli miyim, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer