Sen dış kapının dış mandalisin şu an belli ki kocasıyla sorunu var kocasının yaptığı ufak jest seni kapı önüne koyar abi işinizi sağlama almadan adım atmayin
Manyak misin kardeşim sen yoluna baksana evli barklı kadınlara aşık oluyorsunuz şaka gibi bu kadar mı yokluktasin kendini bu duruma layık görüyor musun sen
Yaşın kaç belirttiğin gibi 18/24 arası ise kendine haksızlık etme vücudun başkalarını da arzular gün gelir birisine aşık olursun geçmişin yüzünden istenmezsin bu his çok kotu bu duyulduğu zaman evli kadınlara göz dikiyo lafını yemek de çok kötüdür eminim ben üzerime düşeni yaptim yine de sen bilirsin
ohaa. kaç kurtul bence. işin sonu iyi değil. Bunu senin evlenmeden korktuğu için söylüyor ve istiyordur. Yani öyle olmasa bile seni iyice kendine bağlayacak. Yarın bir gün evleneyim desen başına çok işler açar. Kadınlar bazen her şeyi göze alır haberi olsun
Ben ahlaki sorgulamadım zaten. yarın biriyle evlenmeye kalkınca seni tehdit etmeyeceğini nerden biliyorsun? Bir de bu dünya da hiç bir şey mezara kadar saklı ve gizli kalmaz. Zaman geçer ve muhakkak ortaya çıkar. Şöyle düşün cinayet işleyen insanlar 20 küsür yıl sonra gidip teslim oluyor her şeyi bırakıp. Hiç bir şey olmasa bile kendi kendini yakıyor insan. Sen sanıyorsun bişey olmaz. Hiç beklemediğin yerde kapı gibi karşına çıkar bu senin.
Bir yuvayı yıkarsın büyük ihtimalle. Çünkü adam kendinden olarak düşünür, bırakmaz. Ee sen kendinden olan çocuğu mu bırakacaksın? Seviyesizlik yapma. Onca bekar insan varken evli niye? Beden bedendir, git bekarlarla ilgilen. Kendi karın olsa ve böyle birisi olsa iyi mi?
Ben insanların ettiği kötülükleri çekeceğini düşündüğümden uyarıyorum. Bu ettiklerinin bedelini mutlaka ödersin. Öyle karaktersiz birisine uyma, yaşın küçükmüş ona göre. O seni kullanıyor. Azıcık edep diyip bırak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen dış kapının dış mandalisin şu an belli ki kocasıyla sorunu var kocasının yaptığı ufak jest seni kapı önüne koyar abi işinizi sağlama almadan adım atmayin
Çocuk istiyor endişeliyim
Manyak misin kardeşim sen yoluna baksana evli barklı kadınlara aşık oluyorsunuz şaka gibi bu kadar mı yokluktasin kendini bu duruma layık görüyor musun sen
Aşık değilim bedenlerimiz birbirini arzuluyor, normalde çocuğu yok ve eşiyle de belirli aralıklarla sevişiyor anlaşılmaz da yani
Yaşın kaç belirttiğin gibi 18/24 arası ise kendine haksızlık etme vücudun başkalarını da arzular gün gelir birisine aşık olursun geçmişin yüzünden istenmezsin bu his çok kotu bu duyulduğu zaman evli kadınlara göz dikiyo lafını yemek de çok kötüdür eminim ben üzerime düşeni yaptim yine de sen bilirsin
20 yaşındayım, sevgilim zamanında beni aldatmıştı ben de o tarihten beri sadece vurucu takılıyorum gerek yok resmi ilişkiye
Keşke herkesi aynı kefeye koymasan..
Mutlu olabilirsin sen vazgeçmişsin
Böyle de mutluyum sorumluluk yok ve istediğim gibi cinsellik yaşayabiliyorum hatta çocuk sahibi bile olabilirim masrafsız yani
Kadının kocası adına üzüldüm sen iflah olmazsın 😂😂 hayırlısı olsun 🤷♀️
Yok bir de istediğim vakit evlerine gidebiliyorum çok samimiyiz yani. Şüphe de çekmiyor yani
🤢🤢🤢🙄😒😒
sonu hiç iyi gelmez bu işlerin. Terk etmese de başka başka işler çıkacaktır başına
Çocuk istiyor
ohaa. kaç kurtul bence. işin sonu iyi değil. Bunu senin evlenmeden korktuğu için söylüyor ve istiyordur. Yani öyle olmasa bile seni iyice kendine bağlayacak. Yarın bir gün evleneyim desen başına çok işler açar. Kadınlar bazen her şeyi göze alır haberi olsun
Öğrenciyim henüz aramızda aşk ilişkisi yok ek olarak kadın zengin de zaten, sadece birbirimizi arzuluyoruz arada aşk yok
senin için yoktur aslında onun içinde yoktur ama kadınlar böyledir. Kaybetmeyi sevmezler bunun içinde herşeyi göze alırlar
Aga sonuçta çakıyorum çocuk da olursa kocasından bilinir, dölü benden bakımı kocasından. Birbirimizi doyuruyoruz sonuçta (ahlaki boyutu farklı tabi)
Ben ahlaki sorgulamadım zaten. yarın biriyle evlenmeye kalkınca seni tehdit etmeyeceğini nerden biliyorsun? Bir de bu dünya da hiç bir şey mezara kadar saklı ve gizli kalmaz. Zaman geçer ve muhakkak ortaya çıkar. Şöyle düşün cinayet işleyen insanlar 20 küsür yıl sonra gidip teslim oluyor her şeyi bırakıp. Hiç bir şey olmasa bile kendi kendini yakıyor insan. Sen sanıyorsun bişey olmaz. Hiç beklemediğin yerde kapı gibi karşına çıkar bu senin.
Neden tehdit etsin ki kadın geniş biri eşi de zamanında onu genç bir kızla aldatmış
yap yap sen bence 2 çocuk yap:) kafaya koymuşsun zaten neden buraya sordun ki?
Tehdit etmesinin mantığını anlamadım, kendisi zengin ben ise öğrenciyim kadının seks harici çıkarı yok
Yakalanırsan fena olur dikkat et onun harici kadın seninle zevkine bakar uzun süre devam eder
O zaman keyfimize bakalım
Sen bilirsin tabi ki
Kocası seni öğrenir şse seni öldğrğr erkenden biter aşk ilişkiniz
Kocasıyla tanışıyoruz ;)
Eeee aynı evde yaşayın o zaman
Yok kardeş o kadar da değil
Seni tanıyor ama karısını siktiğini bilmiyor demi eee tanısa ne olacak tanımasa ne olacak karısını siktiğini bilse seni keser keser
Kadın çocuk istiyor tedirginim biraz
Kocasından yok mu?
Yok
Senin için bir başkasını bırakan, bir başkası için seni bırakır
Aga aşk ilişkimiz yok ki
Kendin diyorsun aşk yok diye hem aşk yok hem aldatma var :) sende bulduğunu bi başkasında bulamsyacağı ne belli
Aga aşık değilim sadece çakıyorum keyif veriyor yani ;)
Aboooov kimi çok sevdiğine ya da kimin onu doyurduğuna bağlı bence
Eşi pek cinsellik sevmiyormuş ben de pek aktif sayılırım :)
Sen otuz beş o elli
Bulmuş böyle birini
Bırakıp giderse eğer
Sende de bulursun başka birini
Ne kadar karaktersiz olduğunuza bağlı
İki insanın birbirini arzulaması ne kadar karaktersizlikse o kadar işte
Bir başkasının duygularını önemsemeyen insandan baya iyi karaktersiz olur. Evli erkeğin metresi olan kadın gibisin, erkek fahişesi yani
Bir bakıma öyle ama dölleyici olmak bir bakıma hakimiyet duygusu katıyor, benden çocuk istiyor
Bir yuvayı yıkarsın büyük ihtimalle. Çünkü adam kendinden olarak düşünür, bırakmaz. Ee sen kendinden olan çocuğu mu bırakacaksın? Seviyesizlik yapma. Onca bekar insan varken evli niye? Beden bedendir, git bekarlarla ilgilen. Kendi karın olsa ve böyle birisi olsa iyi mi?
Ahlaki değil ama heyecan ve arzu tarifsiz (bir keresinde yakalanıyorduk ama çok haz verdi)
Ben insanların ettiği kötülükleri çekeceğini düşündüğümden uyarıyorum. Bu ettiklerinin bedelini mutlaka ödersin. Öyle karaktersiz birisine uyma, yaşın küçükmüş ona göre. O seni kullanıyor. Azıcık edep diyip bırak.
Dediğin gibi yaşım küçük ve cinselliğe daha açım o da bunu bilip beni baştan çıkarıyor
Ettiğini çekersin zaten, zararın neresinden dönersen kardır demişler.
Gönül eğlendiriyordur senle
Kendisinden 15 yaş küçüğüm ne alaka?
Bulmuş genç ve diri adamı niye terk etsin
Genç ve dirilik doğru :) .
Terk eder tabi hahshshdj
bana da söyler misin kanka ben de konuşayım?
ciddiyim benimle iletişime geçer misin?
Kadın bana ait kendine başkasını bul
lan ne olacak bir kerelik yaparım sonra sende kalır zaten
kadın senin mi kocasının mı hahshs
@damiiela dur şimdi karışık ortalık bence benim olacak :d
@damiiela Teni benim fgfsdf
kaç kere yaptın peki doğru de kanka? birde neden aldatıyor ki kocasını sebebi neymiş?
Kanka pandemi öncesinden beri beraberiz 4-5 kere falandır, biraz kaslı vücudum var ve eğlenceli sayılırım. eşi pek cinsellik istemiyormuş
ozaman hak ediyor kanks devam et sen götür :d
İçinde ukde kalacak pozisyon varsa söyle yaparım ;)
kardeşim duvara yasla kucağında olsun anladın sen onu :d
Kilosu müsait yaparım zıplaya zıplaya dgdfgdfg
Kadınla nerede tanıştın la sen mi ilk adımı attın evlilere karşı nasıl yapmalıyız o işi bize de tüyo ver :jdnd
Aga tanışma biraz uzun hikaye kısaca şöyle diyim bedenine iyi bak (kaslı ol), eğlenceli olarak karşı tarafa laf at seni istiyorsa zaten altına geliyor
Süüurmeez
Bir gün herkes terk edecek
Sıkılınca gider.
Eşi kisir mi knk
Cinsellik sevmiyormuş pek
Kadın nasıl knk iyi hopluyor mu
Zevk alıyor mu ince mi
Ölçüleri normal genelde bacak omza yapıyoruz, çocuk istediği zamanlar misyoner takılıyoruz öpüşerek vücudu çok kasılıyor altımda
İçine boşal
Çocuk istiyor korkuyorum
Pozisyon isteğin varsa pompalayabilirim :)
Öyle bir pozisyon yok knk yala yala erişin kudurt kafana göre
Sekss nerde oluyor ki onun evinde mi ayda kaç kere
Pandemi öncesi evinde de yapıyorduk (hatta bir kere neredeyse yakalnıyorduk) , şu sıralar hotelde fakat daha az eskiye nazaran malum pandemi