Genelde duygusal olan erkekleri eleştiriyorlar. Sizce bir erkek ne kadar duygusal olmalı? 🖤

Bunun sayısal bir cevabı yoktur. Oransal seviye belirleyicidir. Örnek, testosteron hormonu vücudunda yüzde 85 ise o erkek yüzde 15 duygusal olmalıdır. Yüzde 95 ise yüzde 5 duygusal olmalıdır.
Bunu anatomi belirler.
Benim oranım yüzde 2-3 civarında olur sanırım.
Şahsen ben bu konuda kimseyi takmam o an içimden. Nasıl gelirse öyle yaşarım çünkü gece olup uykun kaçınca kimse olmuyor yanında o an yaşadığın hatırında kalan anılardan başka
Cevap
15Cevap
Sevdiği kadına karşı sadece duygusal olmalı %70
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Diğerlerini bilmem, benimki duygu mantık dengesini kendisi ayarlasın, ketum olsun, yüzde mühim değil. ⭐ 😍😍😍😍
#tubasueda 🍀🍀
Erkek ya da kadın olmalı diye cümle yanlış, insanlar duygularını yönetebiliyor mu, önemli olan bu konu bana göre.
Kadın ya da erkek içindeki merhameti, maneviyatı kaybetmemeli. Cok fazla olmasa bile biraz duygusallık olmalı yarı yarıya filan.
Bunun yüzdesi ve cinsiyeti olmaz ki taş gibi olmaktansa herkes yetiştirilmesi, genetik özellikleri etkisi kadar duygusal olmalıdır
İstediği kadar isterse omzumda ağlayabilir teselli de ederim tüm moralini düzeltirim erkek duygusal olmaz diye bi şey yok
Duygusal biriyim duygusuz biri gibi hareket ediyorum
Dengeli olmalı. Bende bu biraz dengesiz. Yeri geldiğinde duygusal yeri geldiğinde mantıksal.
Ne kadar olmak istiyorsa o kadar olsun hadi izin veriyorum
Istedigi kadar duygusal olsun ancak duygularini yonetebilsin. Muhim olan bu.
Erkek adam duygusal olmaz , duyguların erkeği olur
Yani çok kötü bir durum yaşamadığı sürece duygularını dışa vurmasa daha iyi bence.
%75 olsun fazla odunluk çekilmiyor 😄
Senin kaç tane fake hesabın var😐
Bilmem 😑
Bana karşı %100 duygusal olmalı
Ben ne kadar istiyorsam o kadar, beğenmeyen yapramı yesin.
Yüzde 47.5 yeterlidir.
En az 65 olmalı başka türlü hem tartışma oluyor
Yüzde kaç bilmem ama duygusal olmalı ya
Erkek dediğin öyle zırt pırt ağlamaz.
İnsanın duygulardan arınması gerek.
Erkek adam içine atar duygusallığını
%100.
Aşırı olmamalı ve daha çok içten yaşamalı
Yüzde 85
% 50 iyidir
Duygularım yok
%49 bence