Ağız kokusu sigara ve ne varsa. SONRA Yurda gelince temizleniyirum mis gibi oluyorum ama onun yanında bok gibi kokmaya başlıyorum. Onunla evde kaldigimda üstüm sigara ve diğer pis kokularla doluyo opustugumden ağzımda. Normalde temiz kokarim siz yasiyo musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yurda gelince elbiselerimi hepsini yıkıyorum kendimi de kokuyolsr
Onunla evde kaldigimda üstüm sigara ve diğer pis kokularla doluyo opustugumden ağzımda. Normalde temiz kokarim siz yasiyo musunuz?
Ulan biz gece gündüz temizlik yapıyoruz sevgilimiz yok böyle ayılar hergün biriyle takılıyor anlamadım anlamadım
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemin ederim ki uzaktan baksan dersin ki bu kız nasıl bunun yanında. Farkımız var ben istenilen bıriyim genelde. Ama gel gör ki beni önemsemiyor yeterince nedeni de ben aslında onu sevmiyorum boş zamanlarımi dolduruyorum ama o bu ilgimi görünce havalanıp beni takmiyo yeterince. Görsen dersin ki bu ne özgüven
Ya anlamıyorum seni ya leş gibi ağzı kokuyor Üstü başı sigara kokuyor seni önemsemeyen bir insanın yanına ne işin var niye Seni önemsemeyen diyorum seni önemsese Üstüne parfüm sıkar kolonya Diker
Değil mi onemsemiyo diye böyle burayı düşünemedim. Ama garip olan ne biliyo musun onu sevmiyorum keyfi takiliyom ama o bu ilgimi görünce onu istiyorum sanıp beni yeterince önemsemiyor. Dışardan baksan dersin ki bu kız nasıl bunun yanında. Ama gel gör ki o bu ilgiyi görünce kendini bı bo* saniyo. 😅
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Onunla evde kaldigimda üstüm sigara ve diğer pis kokularla doluyo opustugumden ağzımda. Normalde temiz kokarim siz yasiyo musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani insan değeri kadar değer görür, temiz pisliğin yanında pislenir
Evet haklısın
Ulan biz gece gündüz temizlik yapıyoruz sevgilimiz yok böyle ayılar hergün biriyle takılıyor anlamadım anlamadım
Yemin ederim ki uzaktan baksan dersin ki bu kız nasıl bunun yanında. Farkımız var ben istenilen bıriyim genelde. Ama gel gör ki beni önemsemiyor yeterince nedeni de ben aslında onu sevmiyorum boş zamanlarımi dolduruyorum ama o bu ilgimi görünce havalanıp beni takmiyo yeterince. Görsen dersin ki bu ne özgüven
Ben hem bakımlı hem güzel biriyim ama onda ikisi de yok turşu gibi
Boş vakit geçirmek istesende dediğin gibiyse ne buluyorsun onda gerçekten kızları anlamıyorum öyleleri hep şanslı oluyo ya zaten
Bile bile gidip bide üstüne bişeyler yaşamak yanında kalmak gerçekten garip
Cidden ben de bunu sorguluyorum böyle bı karşı cins böyle bı insanın yanında ve bu tursuyla
Yani bunları duyduktan sonra bende kendimi biraz daha sorgulayacağım beni takip eder misin
Yok ya dm tercih etmiyorum
Tercih edemeyeceğin bişey istemedim ki sohbet muhabbet sadece ama istemiyorsan ne diyelim
Senin gibi temiz kokan birisi olsa birbirinizi daha iyi tamamlarsiniz sanki senin gibi dikkatli olsa
Kesinlikle çok haklısın
Bu zamanla iticilik getirebilir soğutur insani karsisinda ki insandan
Sen onun tam zıttı birisisin daha özenli bakımlı titiz
Farkındayımm maalesef
Farkindasin ve hala katlaniyorsun ona ve pis kokulara
Evet ondan uzak durcam
Gec bile kalmışsın uyumlu değilsiniz belki yatakta dahi uyumsuzsunuz
Öpüşmeyeceksin o zaman bırakacaksın oğlum
Haklısın
Ya anlamıyorum seni ya leş gibi ağzı kokuyor Üstü başı sigara kokuyor seni önemsemeyen bir insanın yanına ne işin var niye Seni önemsemeyen diyorum seni önemsese Üstüne parfüm sıkar kolonya Diker
Değil mi onemsemiyo diye böyle burayı düşünemedim. Ama garip olan ne biliyo musun onu sevmiyorum keyfi takiliyom ama o bu ilgimi görünce onu istiyorum sanıp beni yeterince önemsemiyor. Dışardan baksan dersin ki bu kız nasıl bunun yanında. Ama gel gör ki o bu ilgiyi görünce kendini bı bo* saniyo. 😅
Zaten dünyanın kanundur bu çikolata gibi kızlar sirke gibi erkeklerin yüzünden ziyan oldular gittiler
Dışını bile fırçalamadi iki gün ben onu uyardım en son
Tursuya benziyo
Kendisi zaten
Ve sen hala o pis adama kendini öptürüyorsun
Haklısın ya çok aklımi başıma toplamaliyim takılmak için ona mecbur degilim
Kesinlikle takılmak için ona katılmak zorunda değil
Mis gibi kokarim gunde 2 kere dus aliyorun sigara kullanmma yaklaisk 4 kere dis fircalarim
Sigara içen biriyle opusulmez ya.
Ben de arada içiyorum ama öyle berbat kokmuyo ağzım
Sigara icin insan yanına gelince bile kokuyor ya. Çok rahatsız edici.
Disimi fircalasam belki hissedilmez
Üstüne siniyor koku sadece ağız değil ki. Ben sigaradan nefret ediyorum. Ne desen bir şey bulunum ya. 😅
İyi ki sigara içmiyorum :)
Ben de arada içiyorum ama öyle b.. kokmuyorum dışını bile fırçalamiyo bunu fark ettim
Erkek dediğin temiz olmalı ben killiyim diye aylık :) makinayla alıyorsam onun dişlerini temizlemesi lazım
Şeyi kıllı bunun oral yap diyo kabul etmedim de zaten ama nasıl bı özgüven onu anlamıyorum
Bu nasıl bi iğrençlik :) böyleleri de kadınlarla bi iliski yaşayabiliyor ve ben bu titizlikle yaşayamıyorum ya :/
Vala ben bi daha bu kokuyu cekecegimi sanmıyorum. Benim burnumun direği kırıldı. Bu beni onemsemedigini gösterir
Evet önemsemiyor insan önemser sonuç olarak partnerin :) de insan killi penis öğğkkk erkek olarak midem bulandı
Ve sen hala onunla devam haaaa 🤣🤣🤣
Haklısın gözden gecirmem gerek
Temiz kokan biri ile seks yap sende
Eskişehir’de isen beraber yapalım
Amca ne diyin sen git namaz kıl sen
Kılıyorum zaten güzelim, sende kıl, belki uzaklaşırsın iş tutmaktan
Sigara kullanan biriyle sevgili olmadım bilmiyorum
sevgilşn mi
Flört takiliyoz
ama yalın temas oluyoe sanırım
Eski sevgilim ama artık flört
şey biz ona fb diyoruz
Umrumda değil
Sevmiyorum
ozaman niye çwkşyosun onu
Canim sıkıliyo bazen takılacak arkada olmayinva zaman geçireyim diyorum
yeni bi. flört mü bulsan?
Bulsam evine gitmem bu hatayı ilk ve son defa yapmış bulundum
Evlilik öncesi böyle ev ortamını istemiyorum
seversen gidersin
allasen bi takip at çürüdük yorumlarda
Ben zor beğeniyorum ya erken bulacağımı sanmam.
onlar seni bulsun
Öylesin kast ediyorum zaten aslinda
anlamıyorum kanka bi takip at
Anlamasan da olur