Çok seven erkek geri dönermi bi zamandan sonra?

Sekiz aydır çıktığım çocukla çok boştan sebeplerle ayrıldık aslında ayrıldık mı onu da bilmiyorum çünkü bana çok sinirli çok kırgın yapmamı istemediği şeyler yaptım asla ihanet yalan falan yok sadece kendince sözünü geçirme çabası içindeydi evlilik düşünüyorduk o daha çok istiyordu daha sonra daha az arar daha daha az konuşur görüşğr olduk konuşmak istiyordum devamlı bana zamana bıraktım diyip duruyordu bu belirsizlikte beni yoruyordu kendi kişisel sorunları da vardı bunlar da üst üste geldi askere gidecek falan borç harç bunların hepsi üst üste geldi daha sonra geldi tekrar şans verelim birbirimize dedi ben hep çabaladım eskisi gibi olsun diye başta o hep çabalıyordu benim rahat olmamdan yakınıyordu rahattım çünkü aramızda olumsuz hiçbir şey yoktu benimle çok huzurlu çok mutlu olduğunu söylüyordu hep daha sonra benlm gelgitlerim yüzünden bunaldı ama ben de durduk yere değil normal olarak ilgi bekliyordum hayatımda ki insandan ikinci şanstan sonra da durumlar pek değişmedi ne arıyor ne soruyo ben aradığımda ise sinirle işim var müsait değilim diyip kapatıyor şu an beni wp ve instadan engellemiş bir haftadır ne yazıyorum ne arıyorum artık biraz zaman girse araya geri dönermi çünkü benden vazgeçemediğini söylüyordu hep bende çabaladım bitmemesi için bunları farkedince dönerim birde dışardan sürekli morali bozuk görünüyor ama yeni paylaşımlar yapmaya başladı şu an ayrı şehirlerdeyiz ona yazdığım son mesajda bile onu ne kadar sevdiğimi söyledim geri dönme ihtimali var mı takıntılı değilim ama ikimizde beraber çok mutluyduk.

Güncellemeler
+1 yıl
Zamana bıraktım diyen eski sevgili geri dönermi
Çok seven erkek geri dönermi bi zamandan sonra?