Erkekler, Sevgilimle yeni ayrıldık geri döner mi?

Sevgilimle yeni ayrıldık ve 3 seneye yakın beraberdik. Bir iki gün oldu. Bundan 2 ay önce benden kaynaklı olmayan iş problemleri, aile problemleri vs den dolayı bir süre ara verdik. Birbirimizden uzak kaldık. Çünkü iki tarafında problemleri olunca birbirimizi kırıyorduk. Ama bu arada, ara ara nasıl olduğumuzu neler yaptığımızı bir şeye ihtiyacımızın olup olmadığını soruyorduk. En son bir kaç gün önce özlediğini söylemişti. Görüşmek istediğini falan. 1 kaç saat sonra ise soğuduğunu, bir şey hissetmediğini, yolumuza bakmamız gerekiğitini söyledi. Bende yolun açık olsun dedim. Kafası çok karışık ve bir sürü problemleri var. Hem çok düşünüp iyi misin diyip bir gün sonra umursamaz şekilde tutarsız davranıyordu. Ne istediğini bilmiyordu açıkcası. Sevmeyen insan bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaz bence. Çok bunaldığının farkındayım. Ben hiçbir şekilde arayıp sormuyorum. Yazmıyorum. Beni engellemedi hiçbir yerden. Numaramı sildi sadece. Sosyal medyadan ise engellemedi. Takipten çıktık. Ben yazmayınca özleyip döner mi sizce? Ve de bizim ortak kartımız var ve kart onda kullanıyor. Tamamiyle kafasında bitiren biri kartı borca girip kapatır ve gönderir hayatında ona dair bir şey istemez öyle değil mi? Hala kafasında görüşmek için bir ihtimal mi var sizce? Ve bana ara verdiğimizde ben kendimi biliyorum sensiz yapamıcam illa bir gün gelicem demişti. Her şey düzelicek diyordu. Yani ne düşünüyorsunuz yazıcak mı veya arar mı? Hayatıma bakıyorum. Fakat bazı düşüncelerime engel olamıyorum sizlere sormak istedim.
Erkekler, Sevgilimle yeni ayrıldık geri döner mi?