Aşk İlişkileri Uyku tutmadı dertleşicek var mı? Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyumayan var mı Uyku tutmadı dertleşicek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yok bacım dert dinlemeyi sevmem ben.😄 3 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Belli dertlisin. Askerdeki ile sorunlar devam ediyor galiba 0 1 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Evet ulaşmadı hâla ama dün fake hesaptan mesaj geldi o diye şüpheleniyorum Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. adam gelip seni becermedi gene onu anlatacaksin;) 0 4 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Hayır askerde ve yazmıyor birde bi olay oldu Yorumla nomorebets35 +1 yıl iste adam askerde ve tacizlerinden kurtuldu:) Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Taciz derken? Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Dertleşi ek varda nasıl 😅 1 kıza Türkiyede 20 erkek düşüyor 0 3 Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Bu resimdeki sen misin yoksa çukurdaki aşkın mı?🤡 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Gel anlatayım Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Nereye gelim Yorumla
Magdi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Can kulaklarımle dertleşmek istiyorum ama malasef benim Xperim yetmez!!! 0 0 Yorumla
Papazfikko Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Aşk olsun KS yi bunun için açtılar zaten sen derlenince konuşalım diye 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dertler derya olmuş bizde umut sandalı ama halen KS de goygoy peşindeyiz 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hergun dertlesecek birini mi ariyorsun 0 1 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Evet son durumum bu Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kediler ile alakalı mı? 0 1 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Keşke derdim kedilerolsa Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hayırdır ne oldu 0 3 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Çok şey oldu Yorumla axiakrep +1 yıl dinlerim istersen Yorumla Kedisever2607 +1 yıl İsterim Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır, yatıyorum şimdi bye 👋🏻👋🏻 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben dinlerim, anlatabilirsin. 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Buradayım Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dertleşecek canım buyur 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii dinleye bilirim 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Pusudalar knk bak istemediğin kadar var 0 0 Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. olurrrrrrrrrrr 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı. Dertles dinliyorum 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Gel dertleşelim kimsede yok zaten yalnızım 0 4 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Tepebaşındamısın Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Bar yazabilirsin Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Var Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl @Kedisever2607 E hadi Yorumla
Gkc_iso-95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İş var sabah ya kalmk ısterdım 0 3 Yorumla Gkc_iso-95 +1 yıl İyi geceler daha uyumadım ☹️ Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Gel konusalım Yorumla Gkc_iso-95 +1 yıl Yenı üye oldum mesaj atamıyorum anca karsı taraf atınca yazabılıyorum Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Anlat derdini çözüm bulalım ok 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. olur... yaz... 0 0 Yorumla
Burak167034 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Nedir derdiniz? 0 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Olur tabi anlat 0 4 Yorumla u Shivers +1 yıl Oo ooo gelip bizim derdimizi finleme sen 😃 Yorumla _Centaur_ +1 yıl @Shivers ne zaman dinlemedik reiz xd Yorumla u Shivers +1 yıl Ya vi git dünkü mesajı bilr açmsmışsın ben sana ne diyim Yorumla _Centaur_ +1 yıl @Shivers nee sallama jsjs Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Var gel 0 1 Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Askerdeki sevgilin seni aramiyo umursamıyor ama sen çok seviyosunBütün KS bunu biliyo artık başka derdin varsa de Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aynı konu mu😅 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Dertleşelim 0 1 Yorumla Titanik52 +1 yıl Varr Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vardır illaki 0 0 Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Neyin var 0 2 Yorumla MASÖRÜNÜZz +1 yıl Askerliklemi alakalı Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Yok bacım dert dinlemeyi sevmem ben.😄
Belli dertlisin. Askerdeki ile sorunlar devam ediyor galiba
Evet ulaşmadı hâla ama dün fake hesaptan mesaj geldi o diye şüpheleniyorum
adam gelip seni becermedi gene onu anlatacaksin;)
🙄🙄
Hayır askerde ve yazmıyor birde bi olay oldu
iste adam askerde ve tacizlerinden kurtuldu:)
Taciz derken?
Dertleşi ek varda nasıl 😅 1 kıza Türkiyede 20 erkek düşüyor
Bu resimdeki sen misin yoksa çukurdaki aşkın mı?🤡
Gel anlatayım
Nereye gelim
Can kulaklarımle dertleşmek istiyorum ama malasef benim Xperim yetmez!!!
Aşk olsun KS yi bunun için açtılar zaten sen derlenince konuşalım diye
Dertler derya olmuş bizde umut sandalı ama halen KS de goygoy peşindeyiz
Hergun dertlesecek birini mi ariyorsun
Evet son durumum bu
Kediler ile alakalı mı?
Keşke derdim kedilerolsa
hayırdır ne oldu
Çok şey oldu
dinlerim istersen
İsterim
Derdim yetiyor kardeşim 😂
Hayır, yatıyorum şimdi bye 👋🏻👋🏻