Diğer Uyku tutmayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım ya var mı konuşacak Güncellemeler+1 yıl Hahahahahaha çok iyimişşşş Uyku tutmayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 869 cevap paylaştı. Uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama belkide beklediğin uyku değildir 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne güsel dedin... Yorumla YezidinKizi +1 yıl Cici kızz Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 Yorumla YezidinKizi +1 yıl Anlamıcaksın sen dimi dur yavrum anlatayım Yorumla YezidinKizi +1 yıl youtube.com/shorts/yVVy1dNTPNw?si=e60DDKvH8bmFj1EI Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha efsanehmiş Yorumla Canselllqx +1 yıl Patladım ya dhdhgbshfh Yorumla Soran +1 yıl He ya jdjsjs Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uyuyamıyorum kardeşim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla gacar4886 +1 yıl İnsanın derdi olduğunda uyumak zor gelirmiş Yorumla Soran +1 yıl ... Senin ne dersin var derdin olmadyan kalmadı sanırım bu hayatta şu devirde yaa Yorumla gacar4886 +1 yıl Geçen yıl bu zamanlar çok sevdiğim bir kardeşimin evinin içinden cenazesini çıkarttım ve onlarcasını ondan dolayı uyuyamıyorum kardeşim Yorumla Soran +1 yıl ... ö başın sağolsun Allah rahmet eylesin sabır versin inşallah 🥺🥺🤲 deprem mi Yorumla gacar4886 +1 yıl Doğrudur deprem 😔 Yorumla Soran +1 yıl Offf yaa Allah bir daha yaşatamsın inşallah beterinden korusun 🥺🥺🥺🤲🤲🤲 büyük acııı Yorumla gacar4886 +1 yıl Allah razı olsun 🙏🙏🙏 Yorumla Soran +1 yıl Cümlemizden Yorumla
karakartal251334 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Anlat reis 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyku tutmadı reis yaa Yorumla karakartal251334 +1 yıl Benim uykum vardı yatmiyom yer değiştirelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıkıntıların var mı 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Çooook Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim rahatsuz babam kalp krizi geçirdi yakın zamanda ayağım sakaltandı ve bu halimle işe gittim iş desen o ayrı dert sıkıntı baya maddi manevi. Üst üste geldi her şey çok fazla... Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Baban nasıl şimdi Yorumla Soran +1 yıl İdare ediyor işte 9 ilaç kullanıyor her fün Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 59 kral Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Allah şifa versin Yorumla Soran +1 yıl Amin Allah razı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama belkide beklediğin uyku değildir
Ne güsel dedin...
Cici kızz
😅😅😅
Anlamıcaksın sen dimi dur yavrum anlatayım
youtube.com/shorts/yVVy1dNTPNw?si=e60DDKvH8bmFj1EI
Hahahaha efsanehmiş
Patladım ya dhdhgbshfh
He ya jdjsjs
Uyuyamıyorum kardeşim
Bende
İnsanın derdi olduğunda uyumak zor gelirmiş
... Senin ne dersin var derdin olmadyan kalmadı sanırım bu hayatta şu devirde yaa
Geçen yıl bu zamanlar çok sevdiğim bir kardeşimin evinin içinden cenazesini çıkarttım ve onlarcasını ondan dolayı uyuyamıyorum kardeşim
... ö başın sağolsun Allah rahmet eylesin sabır versin inşallah 🥺🥺🤲 deprem mi
Doğrudur deprem 😔
Offf yaa Allah bir daha yaşatamsın inşallah beterinden korusun 🥺🥺🥺🤲🤲🤲 büyük acııı
Allah razı olsun 🙏🙏🙏
Cümlemizden
Benide tutmadi
Anlat reis
Uyku tutmadı reis yaa
Benim uykum vardı yatmiyom yer değiştirelim 😂
Hahahaha
Sıkıntıların var mı
Çooook
Ne gibi
Kardeşim rahatsuz babam kalp krizi geçirdi yakın zamanda ayağım sakaltandı ve bu halimle işe gittim iş desen o ayrı dert sıkıntı baya maddi manevi. Üst üste geldi her şey çok fazla...
Baban nasıl şimdi
İdare ediyor işte 9 ilaç kullanıyor her fün
Kaç yaşında
59 kral
Allah şifa versin
Amin Allah razı olsun