Giydiğiniz kıyafetlere karışan bir sevgiliniz olsa tepkiniz nasıl olur?

Giydiğiniz kıyafetlere karışan bir sevgiliniz olsa tepkiniz nasıl olur?

Hiç öyle bir sorun yaşamadım, sevdiğim adamı rahatsız edecek şekilde giyinmedim.
Zaten bu öncelikle beni rahatsız eder. Yerinde uygun bana yakışacak şekilde giyindim.
Tahammül edemem tabiki abartı olursa bana güzel dille söyleye bilir onun dışında karisilmasi hoşuma gitmez ben zaten nerde ne giyeceğimi iyi bilirim
Cevap
7Cevap
Karışabilir şu şekilde; çok güzel olmuş, mükemmel, bu dekolteli bluzunun kırmızısı var mı? Yoksa alayım bebeğim 😃
Ya 😂😂😂 bu karışmak değil de tavsiye gibi oluyor 😂😂😂
İşte bu kadar karışmasına izin veriyorum :D
Buda bir şey 😂
djdjd 😃
😂😂
evlensem kıyafet işini zaten ona bırakırım. ne istiyorsa onu giyerim. çünkü kadınlar bu konuda daha iyi. şimdi kuzenim (kız) kıyafet seçmemde bana yardımcı oluyor her zaman sağolsun ama evlensem eşime bırakırım.
Ne güzel dostum
Ben nerede nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum. Ayrıca asla sevdiğimi üzecek zora sokacak bir şey yapmam. O yüzden karışacak bir durumun içerisinde olmayız
Kesinlikle öyle, güzel söylediniz
😊
Kıyafetlerime karışma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz beyefendi derim. Sanırım büyük kavga çıkar. Ama istediğimi giymeye devam ederim, sonuç ne olursa olsun
Bende öyle valla 😂
Edemem.
Yönetmeye, biçim vermeye kalkarsa kriz çıkar.
Kesinlikle
Öyle birisi benim sevgilim olamaz, ben nerede nasıl giyineceğimi bilirim.
Bu kadar net 😂
Hayır karışamaz. Bana karışan biriyle sevgili olmak istemem.
Tabi :)
Açıkçası edemem. Kıyafet ve makyaj dışında her şeyime karışabilir.
Her şeye karışması güzel olmaz tabi
Sevgilim nasıl giyinmesini bileceği için çok fazla karışmam
her şeye karışması çok zorlar bu zaten aşırı müdahale, onun dışında rahatsız olduğu bi durumu belirtirse zaten dikkat etmeye çalışırım
Kıyafetin sınırını ben çizerim, gerisi ona kalmış. Ya bensiz yaşar veyahut sınırıma uygun giyinir!
Bu konuda netim ve tolerans falan tanımam.
Sabah karıştı. Düzelt onu dedi. Kısa bir çekişme oldu. O kazandı.
Hayır. Tahammül edemem. Öyle biri ile sevgili olmam.
Aşırıya kaçılmadığı sürece karışmam. Karışanı da sevmem.
Tesettürlü birinin kıyafetine nasıl karışılır açık giyinen biri değilim sonuçta.
Hayır edemem asla öyle kısıtlayan biri benim herhangi bir şeyim olamaz
sen bana al o zaman derim
Karişabilir sorun yok
edemem!
Edemem
Sinirlenirim
Hayır karışmasını istemem
Hayır
Hayır tabiki
Ayrilirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?