Sevginizi duygularınızı nasıl gösterirsiniz? Hatta belli etmekte cüretkar mısınızdır? 🤣Arabım fellahi severem vallahi çekerim silahi vururum vallahi🤣 nefes almıyorsa sevgimi hissediyor demektir😅

Sevginizi duygularınızı nasıl gösterirsiniz? Hatta belli etmekte cüretkar mısınızdır? 🤣Arabım fellahi severem vallahi çekerim silahi vururum vallahi🤣 nefes almıyorsa sevgimi hissediyor demektir😅
Seni seviyorum kelimesini kullanmaktan öte göstermekten yanayım. Bir yanım anaç, bir yanım dişil ve bir yanım salıncakta sallanan çocuk misali... Seni seviyorum kelimesi ağır ve bir o kadar da keyifli bir cümledir. Bir başkasının sorumluluğunu da almaktır. Bu nedenle göz, söz ve temas ile göstermeye çalışırım🙂 Zamanımı ve enerjimi tasarruflu kullanmaya çalışırım, uykumdan ödün veririm, sevdiğim sözcükleri ve mahremiyetimi bir tek yâr bilir ve hisseder, en güzel ve en mutsuz anıma yâr şahit olur🙂 Evimin her köşesini, kalbimin en derininde yer alan duyguları, en sevdiklerimi, hayallerimi, kalbimin merkezinde kendisinin var olduğunu ve olacağını her daim davranışlarımla ve ilgimle hissetiririm.
Sevgi eylem gerektirir sözüne inanırım. Bunu gösterme yöntemim de değer vermektir. Fazlasını yorumlamak istemem değer verme kısmında ince detaylar illaki olur.
İnancını korumak yeterli gibi oldu
Anladım
Rica ederim
Ne istiyor ise gösteririm o görmek istediğini işine geleni görür 😀
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Davranışlarım.
Sevgi gösterilmez, hissettirir. Sevgiyi göstermek için bir şeyler yapmak veya yapmaya çalışmak gösteriştir, yapmacıklıktır
hissettirilir
candan olmalı
nett olmalı
we sade sana olmalı..
Her zaman gösteririm
var evet
Oldukca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?