Bazı insanlar sevgilerini göstermekte zorlanır kimileri ise her ortamda gösterir. Siz her yerde göstermeye çalışarak abartan mı gösteremeyen mi yoksa yerinde davranan mısınız?
Sevdiğimle yanyana olup ona olan aşkımı anlamamak mümkün değil bende Nasıl bakiyorum napiyorum inanın bilmiyorum Ama birini sevdiğimde öyle bi seviyorum ki bittiğinde canım çok yanıyor.. Ellerimle yedirip giydiriyorum Dişlerini bile fircaliyorum Yerim bile onu ben🥰🥰
Merhaba, sevgimi kazanmışsa bir insan eğer kesinlikle iliklerine kadar hissettirebilirim.. Seversem güzel seviyorum.. Sevdiğimi her halimden, tavrımdan hatta bakışımdan anlar.. Ben çok fazla dile getiren biri değilim sevdiğimi ama kesinlikle onu düşünmemle, arayıp sormamla, yanında oluşumla, sahiplenişimle belli ederim.. Sevgi seni seviyorum demekten çok daha fazlasını gerektirir.. Keyifli geceler..
Her zaman gösterebildiğimi düşünmüyorum ama hissettirdiğimden eminim. Zaman zaman tatlılıklar yapıştırabilir veya dile getirilebilir ama hissettirmek bambaşka birşeydir. 💙💙💙
Ver çek yaparım. Yani bir gün manyak gibi sevgi dolu sözler kullanıp diğer gün onun koşmasını beklerim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben yerine göre davranirim ama sevgilim her yerde her ortamda cok rahat sevgisini gösterir ben biraz utaniyorum bundan kalabalik ortamda surekli aşkimmmmmmmm rüyammmm diyor ama yinede hoşuna gidiyor