Aşk İlişkileri Sevdiğinize güneş tutulmasını fırsat bilip ilan-ı sevgi amacıyla "güneş misali tutuldum sana " gibi cümleler kuracak mısınız? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐Ben olsam, "parçalı, halkalı , yarım veya tam ne farkeder ben sana ilelebed tutulmuş bi güneşim" derdim hadi siz de döktürün ⭐😄😄😄😄#tubasueda 🍀🍀 Sevdiğinize güneş tutulmasını fırsat bilip ilan-ı sevgi amacıyla "güneş misali tutuldum sana " gibi cümleler kuracak mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kahvemi alıp tutulmayı izlerim, o kadar. Fazla romantikliğe gerek yok 😄 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kuramam kurmam da öyle biri yok ke 1 0 Yorumla
KonyalıElif Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Böyle bende sana tutuldum derim basit oldu ama 😅😅 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Az ve öz 😂😂 Yorumla KonyalıElif +1 yıl Yani uzatmaya gerek yok demi 😅😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tabi 😂 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güneş tutulması ile ilgili espri yapmayı düşünmüyorum. Çünkü güneş bugün gerçekten beni tuttu ve etkiledi 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevdiğim yok ama olsaydı tutulmasu gibi birçok kişinin yüreğinde yer alıyorsun derdim 1 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yokbeee biz o isleri gectik, direkt amaca yonelik kisa ve oz cumleler ile anlasiyoruz 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı. Hayır kurmayacağım 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğim olursa kullanayım 😂 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Telif hakkı ödemen lazım ama 😄😄😄😄 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok, gülerim 🤭 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar