Hoşlanmadığınız kişi ısrarcı davranırsa tepkiniz ne olur?

Zaten yeni ayrlmışım bi yandan onun acısı var bi yandan da bana ısrarla gelen hoşlanmadıgım biri. Yemek yemiyorum diye evime yemek getiriyor okuyayım diye kitap getiriyor ve her şekilde bana destek olmaya çalışıyor ben açık ve net şekilde ilişki düşünmedigimi söyledim tamam şimdilik tanıyalım birbirimizi diyor eyvallah ama elli yıl geçse de o gözle bakmam boşuna konuşmak da istemiyorum iki kez daha yazma dedim konuşmak istemiyorum dedim ısrarcı oldu iyiligiyle beni eziyor ama git gide midem bulanmaya başladı istemiyorum yani ne yapmam lazım ne diyeyim buna allahınızın aşkına

Güncellemeler
+1 yıl
Her dk mesaj atıp arıyor ama ben konuşmak istemiyorum bi kere cevap vermedim diye bana bişey oldu sanıp kapıma kadar geldi bagırdım ama akşamına yine mesaj attı ben hep sorun bende klişesine girdim ama anlamıyor bu kez cidden sorun bende degil onda
Güncellemeler
+1 yıl
Benim moralim yok diye arkadaşlarını toplayıp yemek pasta hazırlamışlar ama gitmedim diger gün oldu iki saat kapıda beklemiş. Arkadaşlık dostluk olur falan dedigimde hiç oralı olmuyor sen travma yaşıyorsun dogal diyor yine bana yazılıyor ve diyor ki yıllar sonra hayal kurabiliyorum iyi ki varsın. Benim oldugum hayal anca hayal kırıklıgı olur ne diyeyim buna mesaj atayım ama iki kez denedim gitmedi numaramı araştırıp bulmuş ve ben numarasını sildigim halde illa kaydet dedi umudu bitmiyor
Hoşlanmadığınız kişi ısrarcı davranırsa tepkiniz ne olur?