Güncellemeler
+1 yıl
Her dk mesaj atıp arıyor ama ben konuşmak istemiyorum bi kere cevap vermedim diye bana bişey oldu sanıp kapıma kadar geldi bagırdım ama akşamına yine mesaj attı ben hep sorun bende klişesine girdim ama anlamıyor bu kez cidden sorun bende degil onda
Güncellemeler
+1 yıl
Benim moralim yok diye arkadaşlarını toplayıp yemek pasta hazırlamışlar ama gitmedim diger gün oldu iki saat kapıda beklemiş. Arkadaşlık dostluk olur falan dedigimde hiç oralı olmuyor sen travma yaşıyorsun dogal diyor yine bana yazılıyor ve diyor ki yıllar sonra hayal kurabiliyorum iyi ki varsın. Benim oldugum hayal anca hayal kırıklıgı olur ne diyeyim buna mesaj atayım ama iki kez denedim gitmedi numaramı araştırıp bulmuş ve ben numarasını sildigim halde illa kaydet dedi umudu bitmiyor
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanların siz istemiyorken sizin evinize bir şeyler getirebiliyor olması gerçekten garip. Evde bir haydar var onunla tanıştırırdım ben, tavsiye ederim.
İyi arkadaşlık dostluk kurarız diye şimdiden ayar veriyorum ama onay vermiyor ilerde onunla olacagım umudu taşıyor kalbini çok da kırmak istemiyorum allahının aşkına ne yazayım buna
Seni takıntı haline getirmiş, böyle şeyler maalesef ki büyük önlemler gerektirir. Tek seferde bitirmek lazım. Ben seni ve hayatını bilmediğim için nasıl davranman gerektiğini söyleyemem de ağzından çıkan kelimelere de dikkat et, selam bile versen evleniyoruz sanacaktır muhtemelen :)
Numaramı kendisi gidip bulmuş ve ben baktım dostluk ayagı çeksem bile hiç takmıyor mavi kız kara çocuk diyo manyak mıdır nedir ilerde benle olacagını düşünüp emek veriyor balkondan atladı tokamı almak için. Degişik hareketler yapıyor borç alıp malzeme falan alıp pide açmış getirmişti yani işin kötüsü kibarca iyilikle musallat oluyor ben onunla konuşmak istemiyorum nolur ne diyeyim
Sana çok güzel bir tavsiyem var; 155'i ara.
Ya kibarca yapıyor 155 e ne diycem
Kibarca mı yapıyor? Şu yazdıklarını bir hakime anlatsan direkt uzaklaştırma kararı çıkartır :D
Bilmiyorsun işte :(
Tamam =)
Buna daha önceden umut vermişliğin oldu mu?
Ne kadar yılışık biri. Psikolojik problemleri var muhtemelen 🙄
Hayır instadan yazdı beni fakültede görüyormuş uzuunca bi aşk mesajı attı ve illa görüşelim dedi kim neci diye meraktan bi gittim ama hoşlanmadıgım için direkt eski sevgilime aşıgım dedim tamamen umudunu kessin diye uzak durdum ama gidip numaramı bulmuş bana yazdı vs ve terslesem bile o an gidiyor sonra yine iyilikle geliyor. Eskiden üzüntüden inme inmiş kolu hala pek tutmuyormuş degişik psikolojisi var ama ne yapsam gitmedi ne diyeyim buna tüm arkadaşlarına beni göstermiş ortada bişey yok
Manyak yahu 😑 Bir gram bile umut vermedinse bomboş takıntılı bir tiptir.
Fırsat verirsen kapında bile yatar.
Kaç o okuldan terket 😅
Nolur ya ben ne yapıcam
Güvendiğin bir erkek arkadaşına bu durumu anlat. Sevgili olmuşsunuz gibi dolaşıp pozlar verim 🙄 Belki o zaman umudu keser.
Lan sana kurban olayım :D efsane fikir ve bunu yapacak erkek kankim var oh be adamsın adam bu iyiligini unutmam
Umarım hızlıca iş görür, başarılar kankim 😅🤟
En sevmedigim sekil israrci, bir seye hayir diyorsam yirtinsa bile dehisme
Engellerim