Öncelikle bu kişi ikizler burcu bi erkek.
Biz aynı sınıftaydık 2 yıldır tanışıyoruz ve bu sene bana gerçekten bi ilgili davranmaya başladı. Beraber vakit geçirmek istiyordu çok boş sebeplerle bana mesaj yazıyordu sohbete başlıyorduk birlikte yürüyüş yapmak istiyordu. Sadece gözümün içine bakar her şeyi gelip benle konuşurdu. Bana çok değer verdiği eşyaları gösterip en beğendiğimi bana hediye etti. Arkadaş grubuyla pikniğe gittiğimizde beni yürüyüşe davet etti 2 saat başbaşa müzik dinleyip yürüdük oturduk vakit geçirdik sadece gözlerimin içine bakıyordu. Ama sonra bi anda bana çok uzak davranmaya başladı. Gözgöze bile gelemez hale geldik 2 günlük hafta sonu tatilinden sonra. Ama şu sıralar yalnız kaldığımız zamanlarda biraz ilgili gibi arkadaş ortamında yine çok ilgilenmiyor eskisi gibi ama başbaşayken bi tık ilgili yine o da centilmen erkek olduğundan dolayı mıdır orasını bilmiyorum. İşin kısası benle ilgilendiği zamanlar bu çocuğa abayı yakmışım şu an deli gib onu düşünüyorum. Dün akşam mesela mesaj attı ve sonrasında sohbeti boş şeylerden uzatıp daha sonra telefonlakonuşmaya geçtik saatlerce konuştuk. Oyun bağımlısı bi arkadaş ve dün arkadaşları ekibi ayarlayıp oyuna çağırdığında benle konuştuğu için o an arkadaşlarına girmek istemediğini söyledi. Bireysel ödevimizi yapmamız gerekiyordu telefonu kapatmak istemedi telefon açık şekilde ikimizde çalışmamızı yaptık. Ama bugün ben ona mesaj atınca “hım” diyip konuşmayı bitirdi. Ben bu çocuğu anlamıyorum normal arkadaş gözüyle mi ilgileniyo benle hep yoksa bişeyler var da ondan mı bu uzaklık anlayamıyorum. Boş boşuna mı ümitlenmişim en başında hiçbir fikrim yok. Dıştan gördüklerinizle yorumlar mısınız..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer