Ayrılmaktan korkuyorum ne yapacağım LÜTFEN OKUYUN ÇOK ÖNEMLİ?

Merhaba nerdeyse 2 yıllık bir ilişkim var. Aslında her şey güzdeldi gerçekten hiçbir sevilime benzemiyordu ben ilk defa onunla bir gelecek hayal etmiştim. sorumu sormadan önce şunu bilmenizi istiyorum ben gerçekten ona aşığım maalesef. o benim oturduğum yerde yaşıyor ve hemen komşu şehirde üniversite okuyor. Sorun şu ki onun her Allahın günü gittiği bir internet var. ve ben onun telefonunda erkek arkadaşalrına BU MANİTANIN SEVGİLİSİ VARMIŞ BU GECE HÜZÜN YA diye bir mesaj yakaladım. İnstagramını bulmuş. Bana ordaki erkek arkadaşlarından biri için baktığını söylemişti ama yaşadığım şehirdeki başka bir arkadaş grubundan olan birine soedum bugün. Hiç internet kafe hakkında bir şeyden bahsetti mi diye ve evet bahsetmiş hatta demiş ki ÇOK AŞIRI DİKKAT ÇEKİCİ AT GİBİ KIZLAR ÇALIŞIYO ADAM DA ONLARA PARA VERİYO FAZLA FAZLA SIRF orada GÖZÜKSĞNLER DİYE. Şimdi hem bana yalan söylemiş hem de aptal yerine konmuş aldatılmış oluyorum. Ayrılırsam da tek başıma kalacağım için onsuz bir hayat çok zor olacağı için çok korkuyorum. Lütfen bana akıl verin

Ayrılmaktan korkuyorum ne yapacağım LÜTFEN OKUYUN ÇOK ÖNEMLİ?