Çok dinlenenlerden paylasayim dedim😅😅
Görsel de bir o kadar uyumsuz. Biliyorum..😂😂

Çok dinlenenlerden paylasayim dedim😅😅
Görsel de bir o kadar uyumsuz. Biliyorum..😂😂
Ben eskiden kıskançtım ama başkası beni kıskandığında sinirim bozuluyordu. Empati yaptım ve bu davranışın çok yersiz olduğuna kanaat getirdim. Çok kıskanç biri değilim evladım, kıskansam bile uygun dille ifade ediyorum.
Çok mantikli. Empati yapınca çok yersiz olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü seni seviyor ise seninledir. Sevmiyor ise zaten kendi bilir. Kasmaya gerek yok.
Evet aynen öyle, bir de daralıyorum evladım. Boğuluyorum böyle davranan biri olunca
Hahahha aynı ben ya. Sinir oluyorum. İnsan sevdiği yanında özgür olmali. Sen onu kisitlarsqn. Senden gitmesini sağlarsınız...
Aha işte bu, ben zaten çok sadık bir adamım. Kısıtlanınca cinnet geçiriyorum. İnanır mısın istesem 50 tane hatun bulurum, kafamı kaldırsam gözler üzerimde ama ben yapmıyorum
Evet ya kısıtlayıca nefes alamiyormus gibi hissediyorsun. Ama insan sevdiği kişinin yanında özgür olmak istiyor. Her halinle seni sevmeli. Ne diye sürekli üstüne geliyorsun ki. Guvenmiyorsan soyle. Baştan bitsin başlamadan..
Sen şunu da demek istiyosun? Kıskanç olsa bile kabullenmeli miyiz? Her halinle kabul etmek?
Hahaha hayir yaaa. Baştan belli olur zaten. Sonradan neden sekillendirmeye calisiyorsun diyorum..
Yani? Peki adam çapkınsa ne yapıcaksın evladım? Şekillendirmeden bitirmelisin değil mi?
Kesinlikle. Ne ugrasacaksin. Biri için bu kadar uğraşılmaz. Kendini yıpratmaktan başka bir şey değil bu ki
Biri için değil evladım, tanımaya çalıştığın süre içerisinde çapkın olduğunu anladın, velev ki seviyosun kendi haline bırak çocuğum. Nasılsa önüne gelen her kadın, onun bir şeyleri için yanında olucak. Kadınlar menfaatçi varlıklardır. Bunu asla unutma. Sen sevdiğin halde o insanı özgür bırakıcaksın çünkü bunu onun anlaması lazım. Sen ne kadar söylersen söyle, ne kavgalar edersen et bir musibet bin nasihatten iyidir. Sonra seni de kaybeder ve yalnız ölür bu tipler. Çünkü temiz seveni de sevgiyi de bulmak çok zor artık
Oyle tabi ama. Zaten kişiyi anlayınca. İster istemez içiniz de aşk olsa da.. devamı gelmez ki. Vazgeçersin.. devamı sen istersen olur zaten... Biri için ömür boyu beklenmez. Duzelsin diye..
Evet kim kimi bekliyor? Ben bu kısmı anlamadım? Elbette beklemezsin
Neyse bu kadar yeter. Konular çok karisti. İyi geceler dilerim. Teşekkür ederim..
Ben bir yanlışını görmediğim sürece karışmam ama görürsem de her şeyine karışırım🤦🏻♀️
Yani öyle ama. Biri senin değilse. Çabalama bence..
Aynen senin dediğini yaptım yoruldum çünkü
Cevap
1Cevap
kızlarspruyorda kızlardan kıskanacak kadar ((:
Kızlardan kiskanmak🙄
Üstüne giderim seversem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar