Eş olabilir sevgili olabilir. İlgisiz birine karşı tavrın ne olur nasıl davranırsın? Bakalım sabırli olup devam edenler mi olacak yoksa tekmeyi koyanlar mı 🤫
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlgisiz bir erkek diye sınırlandırmaya gerek yok biz ona ilgisiz bir birey diyelim bu kişilerden ne bir eş nede bir sevgili olur çünkü verilen değierin ilginin sevginin karşılığı olmaz öyle kişilerin insan hayatında yeri olduğu sürece o insan asla mutlu olamaz. O yüzden ilgisiz kişileri hayatımızda bulundurmamamız gerekir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya çekiniyorsa
- +1 yıl
İlgisizlikle çekinmek farklı bence çekinip utanan insan belli olur davranışları ile zaman tanırsın sana güvenir alışır ve gösterdiğin ilgi kadarını veya fazlasını gösteriri ona kalmış bir şey ilgisiz kişi senden bir şey beklemeyen sana duygusal bağı olmayıp olmasını da istemen kişilerdir
En İyi Cevaplar
+1 yılİlgi her şeyden önce gelir. İlgi olmayan yerde yavaş yavaş sevgide biter saygı da biter. Yıllar önce bir araştırma için 50 bebeği odaya koyuyorlar ve sadece altlarını temizlemek ve yemek yedirmek için bakıcılar içeri giriyor konuşmak göz teması bile kurmak yasak. Maksatları yeni doğmuş bir bebeğin hiç iletişim olmadan nasıl biri olacakları ve kısa süre sonra bebeklerin hepsi ölüyor. İlgi olmayınca her şey ölür.
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy be çok etkileyici bisey😔😔
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz ise belki de içine düşüyormuş gibi hareket ettiğin için istemsizce bu hareketler de olabilir. Onu aynalamak lazım. Üstüne düşmeyeceksin.. Sonra da ne kadar geliyor ise o kadar gideceksin..
He bu bir ilişkide böyle oluyorsa alıp karşına konuşman gerek. Baktın devam ediyor böyle bir ilişki olamaz zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı ilgi sart diyosun
- +1 yıl
Yoksa bir konu bulamazsınız, etkileşim şart.
+1 yılBundan rahatsızlık duyuluyorsa söylenebilir elbette. 🤷🏻
Pek önemli değil. Çünkü ben ilgiyi seven veya gösteren birisi değilim. Sevgiliyiz diye sürekli konuşmamız veya birbirimize ilgi göstermemize gerek yok. Fazla ilgi insanı boğar. 🤷🏻
02 Yorumla- +1 yıl
Vayy be böyle düşünen bir erkek varmis
- +1 yıl
🤷🏻🤷🏻
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi haline bırakmalı...
12 Yorumla- +1 yıl
Düzelir mi
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalı en iyisi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben bu konuda sevgilime çok sabır göstermiştim, işi yoğundu psikolojik olarak yıprandığı bir süreç olmuştu ama ne zamanki tiktok denen saçma uygulamayı kullanmaya başladı orada işler bozuldu bende kendi halinde bıraktım ha yaptığımdan yine pişman değilim elimden gelenin en iyisini yaptım herkes kendine yakışanı yapar nasılsa.
14 Yorumla- +1 yıl
Oraya kurban mı verdin onu
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı degilmis🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz erkek çok sevince çok değer verince haddinden fazla değer görünce onun gööötünü fazla kaldırınca ortaya çıkıyor seveceksen seviyeli seveceksin senden nude falan isterse tekmeyi basacaksın ya adam gibi sev ya da hadi ordan git diyebileceksin eğer erkek tm canım sen nasıl istersen derse işte ozaman ilgisini eksik etmez daha çok sever
17 Yorumla- +1 yıl
Uzman beyefendi konustu
- +1 yıl
Eeee ne yapayım öyle değil mi
- +1 yıl
Aşk ilişkileri uzmanı
- +1 yıl
Ben uzman olamam sen kadar
- +1 yıl
Eee dediklerim doğru değil mi
- +1 yıl
Uzman diye boşuna demedim😅😅
- +1 yıl
Ponçiğim benim
İlgisizlik başka. Bilerek böyle yapmak çok başka mesela libidosu düşüktür sen bunu ilgisiz olarak algılarsın. İşleri yoğundur yine böyle algılarsın. Ama bizzat ilgisiz yani hatta dan dun konuşuluyor ise çok başka. Yani yerine göre değişir ilk söylediğim değişebilir ama ikinci zor. Ondan uzaklaşmak daha mantıklı
04 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz olana care yok galiba
- +1 yıl
Buna da hayat deniyo
Üstüne düşmem, kendi haline bırakırım. Birilerini düzeltmekle uğraşacak birisi değilim. Hayat zaten çok sıkıcı bir de elalemin ilgisiz oğluyla uğraşamam. Bundan sonra bebek gibi sevenle olur. 😛
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bebbek gibi oğlan lazim
Kadında birkaç şey olacak hatun. Evvela edip şart. Sonra da; zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü olacak evvela kadın. Sonra da; anaç ve dişi ruhlu olacak kadın. Değilse at çöpe..
03 Yorumla- +1 yıl
Heyy Allahımm
+1 yılİlgisiz biriyle ilişkim uzun ömürlü olamaz..
04 Yorumla- +1 yıl
Ya o seviyeli seviyorsa
- +1 yıl
Seviyeli olunca ilgisiz mi oluyor..
- +1 yıl
Mesafeli olunca peki ilgisizmi olunuyor
- +1 yıl
Hayır..
+1 yılİlgilenmiyorsa bundan memnun olurum en azından sahte ilgi göstermüyor net biri işte niyetini belli ediyor derim gerekli davranışı bende gösterip iki katı ilgisizleşirim
02 Yorumla- +1 yıl
Kendini belli etmesi mi demek ilgisiz olmasi
- +1 yıl
İlgilenmiyorsa duygularının olmadığını anlamanı umursamıyordur.
+1 yılVallahi kusura bakmayın da bazı kadınlar veya kızlar ilgisizlik yok diye diye eşini arkadaşını aldatıyor Erkek adam ne yapsın yani kadın doymuyorsa erkek adam bir tarafını da yırtsa boş
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru valla
+1 yılİlgilenmeyen erkeğin hayatımda yeri olmaz bana değerli olduğumu hissettirmekten aciz bir erkeği ne yapayım ben
12 Yorumla- +1 yıl
Ya hissettiremiyorsa
- +1 yıl
Bir bakış bile ifade edder birşeyleri
+1 yılilgisiz biriyle işim olmaz erkek olsun kadın olsun konuşma biter benim için ben ilgi gösteriyorsam o da gösterecek
12 Yorumla- +1 yıl
Karşılksiz olmazmi
- +1 yıl
karşılıksız olmaz biri ilgi gösterip biri göstermiyorsa zaten o kişi senin umrunda değildir sadece onunla ilgilenmiş olursun o da mutlu olur her iki taraf ilgi olmalı bu sevgi gibidir karşılıklı olmadan olmaz bir taraf hep baskınlık yapar
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Tekme koymak ancak yalniz olanlarin diyec3gi bisey. Kolay degil oyle.
En dogrusu sende ilgini kesersin. Onun dikkatini ancak boyle cekebilirsin.02 Yorumla- +1 yıl
İlgiyi çekersen anlar diyorsun
Yay burcu kadını ilgiye ve ilgilenmeye aşık bir kadındır. İlgi olmadan ilişkiye devam edemem ponçik ya🙃🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Sende seviyorsun ilgiyi
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. kaçan kovalanır onu kendi haline bırakırdım ama bu terk etmek anlamında değil arada kendimi hatırlatırdım ama kırgınlığımı hisettirirdim
02 Yorumla- +1 yıl
Kırıldığını hissedermi
Ne kadar sabredersen kendinden ödün veriyorsun aynısını yapacaksın o zaman kıymetin oluyor ya da bitiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Seviye sart mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabirliyim fazlasiyla değişmesi için çabalarım ama biterse asla ikinci bir şansı olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Sabırlı birisi çıktı en sonunda
İlgi istediğimi açık net söylerim, göstermiyorsa hadi eyvallah.
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes yoluna
Gururun varsa zaten onunla ilişkiyi kesersin (ilgisiz olana tekmeyi vurcan
16 Yorumla- +1 yıl
Ya gösteremiyorsa
- +1 yıl
Bazıları sever ama belli etmez o anlamda
+1 yılBende ilgi verecek bir insan değilim o yüzden sıkıntı yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Versen nolurki
- +1 yıl
her şey geçiyor monotonlasiyor sonuçta sonda yine iki tarafta ilgisiz kalıyor?
Ben sabrettim ama bi yere kadar. Baktım ben çabalamayınca onun da umru değil saldım
02 Yorumla- +1 yıl
Umursamazlık içine mi giriyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Nedeni sorgulandıktan sonra "haddi aşmadan" çözüm bulunmalı
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes tekmeyi koyuyo
- +1 yıl
Sen aklı başında birine benziyorsun yapma öyle şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı sıcaklığı görmüyorsam mesafeli davranırım ben de.
06 Yorumla- +1 yıl
Ya sana soguksun derse
- +1 yıl
İşte bunu bekliyordum ben de. ☺️
Soğuk davranıyorsam kişiliğini sevmemiş olmamdır. Bir de yeni tanırken bir kere de sıcak davranmam beklenmemeli. Zamanla tanıdıkça, kişiliği de seversem ısınırım. - +1 yıl
Kişiliğini sevmediğin insanla bir yola çıkamazsin zaten
- +1 yıl
Tabi ki öyle. Hayatın şakası yok. Bir yanlış tüm doğruyu götürür.
- +1 yıl
Net insanlara gerçekten net insanlar mi denk gelir sence
- +1 yıl
Garantisi yok bunun. Onu Allah bilir. Şimdi ne desem yanlış olur.
+1 yılTaktik yapıyor derdim bi zaman sonra olmazsa birakirdim...
02 Yorumla- +1 yıl
Taktik Hım yapanlar var demekki
- +1 yıl
Evet.. bu arada fenomen olacak kadinsiniz tebrikler başarılar
+1 yılKendisiyle aynı yapıya sahip biriyle aşk yaşasın bir zahmet
02 Yorumla- +1 yıl
Sen yapamazsın ilgisiz yani
- +1 yıl
Yok bebeğim ama erkek değil yani ben lezbiyenim erkek sevmesem de mevzu aşk işte her neyse ilgisiz olmaz, hayır
İlgisizliğin sebebini öğrenmek ile işe başlanabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Sebep kafimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgisi yoksa ilgilendiği başka biri vardır, yol veririm
02 Yorumla- +1 yıl
Ya baska biri yoksa
+1 yılİlgisiz bırakılmalı aklı başına gelsin ahmak herifin
01 Yorumla- +1 yıl
Atak yapmak sartmi
+1 yılOturup en az üçer kadeh viski içmeyi deneyin.
Sorun kendiliğinden düzelecektir.04 Yorumla- +1 yıl
Haram olmaz
- +1 yıl
Ne haramı?
Zina da haram. - +1 yıl
İslâm'ı ele almamız gerekiyor sanırım. Her şeyden evvel Kurân'ı Kerim başta olmak üzere; Tevrat ve İncil'i (4'ünü de) Türkçe versiyonundan okumuş, incelemiş bir viskimsi olduğumu belirtmek isterim.
Yine aynı şekilde makyajlı mukyujlu, saçları boyalı, tırnakları ojeli, topuklu ayakkabı hayranı, bir mini etek fanı olduğumu da.
Kurân'ı Kerim, zorunluluk hâli ve birtâkım sınırlar çerçevesinde kadının çalışabileceğini söylüyor. Oysa 'türban' çığırtkanlığı yapan birçok hanımkızımız asker, polis vb olmak için bildiğin sıraya giriyor.
Yine zinâ tek boyutta ele alınmıyor. Bir kadının yabancı bir erkekle aynı ortamda bulunmasından tut, karşılıklı iki laf etmesine varana değin zinâ kabul ediyor. Bir tek ben tanıklık etmiyorum umarım, başındakini 'dini değerler' adı altında takan hanımkızlarımız el ele tutuşmaktan çok daha ötesine bizim gibi 'açık'lardan oldukça rahat bir şekilde geçebiliyor.
Twitter kullanıyor, İnstagramda fotoğraf paylaşıyor, Netflix'te takılıyor.
Üstelik İslâm tesettürü, birçoğunda görebileceğin gibi tanımlamıyor. Evet, başlarını kapatabiliyorlar lakin erkekler o daracık pantolondan tahrik oluyor.
Sen öylesindir diye demiyorum arkadaşım.
her şey uygun tasmamam da, iki kadeh alkol almak mı haram oluyor?
kzorunda kalınmadığı sürece zinâ tek boyutta ele alınmıyor
- +1 yıl
*şu 'kzorunda kalınmayan' diye başlayan cümlecik.
O cümleyi yok say. Şu an işlediğim haramın etkisi.
+1 yılHoşunuza gitmeyen insanları değişir belki diye hayatınızda tutmak kendinize zarar verir.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen oylemi yapardin
- +1 yıl
Evet öyle yaparım. Her insanın oturmuş bir karakteri vardır. Biz şu an orta okul bebeleri ile konuşacak değiliz illa ki yaşımıza denk olanlar giriyor hayatımıza ve onların karakterleri huyları oturmuş oluyor. Hoşuma gitmiyorsa aaa uyumlu değiliz der çıkarırım
+1 yılBenim en önemsediğim şeylerden birisidir ilgi o yüzden istediğimi bulamazsam ayrılırım
02 Yorumla- +1 yıl
Cokmu ilgili olmali
- +1 yıl
Abartmamak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. maalesef ilgisizlik evliliğe zarar verir bir yerden sonra soğur insan ilgi şart :D muhakkak
02 Yorumla- +1 yıl
Eş olunca sabırlı olunuyormus öyle dediler
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz erkeğe bir şey yaparsam Allah belamı versin.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkegemi😳😳
- +1 yıl
Soru da erkek yazıyor 😂
- +1 yıl
🤭🤭🤭
+1 yılilgi göstermeyecekse hayatımda olmasına gerek yok
01 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz sevgili olmaz yani
+1 yılSevmiyorsa ilgisizse zorlamanın anlamı yok, zorlamı sevdiricem kendimi
01 Yorumla- +1 yıl
Zorla olmaz dogru
+1 yılSokarım öyle sabıra umursamaz bir mesaj bile si ktir git dememe yeter
03 Yorumla- +1 yıl
Sen baya sinirlisin otur
- +1 yıl
Ben böyle değildim eskiden senin soruların beni bu hale getirdi
- +1 yıl
Ben ne yaptım sana
baska seyler ile ilgili oldugumda otomatik avci ruhlari ile “cepte degil hemen birseyler yapmaliyim “ kafasina giriyorlar kisaca ilgi bekleme ve kendi ilgi alanlarin ile ilgilen 🤷🏼♀️ ters caba kurali
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapanlar hem. cinsleri demi
İlgisiz olduğuna emin olduğum biriyle 10 dakika bile vakit geçirmem. Her insan değerlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Sende bir değilsin baksana
İlgisiz bir erkeğin kalbinde ya başkası vardir ya da sana karşı bir şey hissetmiyordur istedeiği kişi sen olmayabilirsin kimisi sabreder belki kendine karşı olan mesafesini eritir, kimisi uğraşamam der kıçına tekmeyi basar:)
02 Yorumla- +1 yıl
Tekme sart
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgisiz erkeğe ilgiyi keserseniz yakınlaşıyorsa seviyordur. Daha çok uzaklaşıyor ya da umursamıyorsa sevmiyordur, basın tekmeyi.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafası karışıktır. Bazen özlem duyup cevap veriyor diğer zamanlarda da yaşanılan olumsuzlukları hatırlayıp engelliyordur.
- +1 yıl
Aynenn oylee
Kısasa kısas yapılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Sendemi öyle diyorsun
Konuşulmalı olmuyorsa zorlamamalı ilgisiz sonu karşındaki kişi iyi değilse ihanet bitiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben bildiğimi yaparım diyorsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kulağını çekerim sonra devam ederse kırmızı kartla 🟥 oyun dışı bırakırım knki 🤩
05 Yorumla- +1 yıl
Faul durumları olmazmi
- +1 yıl
Sende haklısın yedekleri bekletmeye gelmez
- +1 yıl
😅😅🤣eee biraz anliyiyayim
Önce ilgisiz olmasının nedenini kendinde ararsın baktın bir sorun yok bu defa yaptığı işin ağırlığı falan dış etmenler baktın oda yok eninde sonunda sen o adama tekmeyi basacan fırsatın olduğu gibi kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ilgisiz bir kadına sahibim oysa beni cok seviyor :) ne yapayim sen soyle
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle devam edilmeli diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBakalim gidebildiğin kadar gidecek hayırlısı Rabbımden diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılC**0ld izletilmeli 😊yoksa esine baskasi ilgi gosterir denmeli
02 Yorumla- +1 yıl
Oneki
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte 3. kisi diyelim
Esini izlemek🙈
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş bende ilgimi çekerim üzerinden sonrada ipler kopar gider zaten
02 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz yürümez yani
Cevap sahibi+1 yılE yani ilgi şart
Hiç sevmem ilgisiz olunan ortamda bile durmam kaçarım ben. İlgisiz sevgiliye de tahamül etmem giderim. Hele hele şu dönemde artık hiç tahamülüm yok uzak dururum.
02 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz sende yoksun
- +1 yıl
Evet
+1 yılTekmeyi koyarım :))) ilgi olmadan napıyım ben ilişkiyi
01 Yorumla- +1 yıl
Arada küçük sürprizler yapiyorsa
+1 yılHİC ugrasma terk et, onunla yasam, hayat zehir olur hasan olmazsa Yusuf olur
01 Yorumla- +1 yıl
Himmm
+1 yılilgisiz erkek boş erkektir ilgi göstermiyorsa sal gitsin kanka
02 Yorumla- +1 yıl
Olursa salcam
- +1 yıl
niye olmasınn ki gerçi benimde yok kafa rahat
+1 yılBende hep kısasa kısas karşımdaki
Nasıl davranırsa bende öyle davranırım,02 Yorumla- +1 yıl
Hep karşılık beklenir mi
- +1 yıl
Ben öyleyim başkasını bilmem
Herkesin karakteri aynı olacak
Diye bir şey yok,
Bir yere kadar beklerim sonra kendisine durumu belirtirim düzelme olmuyorsa sonlandırırim
00 Yorumla
+1 yılAynı şekilde davranılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Tavrını ölçmek icin
+1 yılEnerjini yükselt ilgisi artar
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
👍
+1 yılİlgisiz birine ilgisiz davranılır
02 Yorumla- +1 yıl
Cikar olmazmi o zaman
- +1 yıl
Ne gibi
Hayatından çıkartmak gerekir
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ilgilenmediğini de bilmek gerekir.
01 Yorumla- +1 yıl
Sence nasıl nedenleri olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Rahat bırakılmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Rahattan kastin ne
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBende ilgilenmemki nasil oldugunu anlasin
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman onu kendi halinle bırakmış olursun
- +1 yıl
Aynen oyle takilsin kafasına gore benim ilgilenmedigimi farkedince duzelirse duzelir
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem