24 yaşıdayım bir evlilik yapdim ve şiddet girince boşandık daha sonra hayatıma bekar bir erkek girdi (çocuğum yok) 7 aydır tanışıyoruz ve evlenmek istediğini söyledi iş nedeniyle yanlız başina kalıyor bana erken gibi geliyor ama orada da sıkıntı yaşiyor napmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için çok iyi anlaşmak, aşık olmak, aşık olunmak, akıl, kalp, ruh ve beden uyumunu yakalamak gibi bir çok konuda anlaşmak, uyum sağlamak, huzur ve güveni oluşturmak çok çok önemlidir. Geçmişinizde ki olumsuzluklar, şiddet ve travmaları hala taşıyor olmanız ve bunlardan dolayı evliliğe sıcak bakmamanız da çok normal. Ama ömür boyu da bu kaos ve belirsizlikler ile de bir insanın hayatın da kalamazsınız. Yani geçmişi bir noktadan sonra geride bırakmaz iseniz hiç kusura bakmayın bir geleceğiniz de olamaz. Her insan aynı değildir ve geçmiş evliliğinde yaşadıklarından dolayı kimseye de bii fatura, bedel çıkarmayın. Bu zulümdür.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Önce kendine güveneceksin, sonra karşında ki kişiye.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle evlilik yapmak istemiyorsan hiç uğraşma ve uğraştırma 👍 evlenmek istiyorum diyorsan o zaman yavaş yavaş aileler tanışsin bir süre sonra sonra söz yapılsın. Bu süreyi iyi şekilde ayarla sözden sonra nişan olsun bir süre sonra nikah yapın düğün istiyorsanız düğün yapın planları ona göre ayarla işte. Tutupta 5 sene takılalım sonra bakarız diyorsan açık açık söyle konuş ki çocukta ona göre yol haritası çizsin 👍
05 Yorumla- +1 yıl
Efendim ben evliliği gercekden isteyen bir insanım karşimdaki eşden tek istediğim şey ilgi saygı sevgi başka bir şey maddi manevi istemiyorum zaten ailesiyle taniştim yüz yüze gelmedim yüz yüze de gelecegim inşallah umarım her şey güzel ilerler ikinci kez dağılmak asla istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılÇekincelerini, isteklerini ve istemediğin şeyleri açık açık ve konusu her açıldığında dile getir. İkinci defa dagilmamak bu defa işi çok sıkı tut ve son olarak hakkında hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Cevap sahibi+1 yılDarısı benim başıma
+1 yılŞimdi şöyle.. dul kadına kötü gözle bakarlar bizim oralarda yani Türkiyede.🙄işte bu yüzden boşanmış kadınlar birazcık korkuyor ilişki yaşamaktan ve cinsellikten bu da bu tarz erkeklerin yani.. cinsellik isteyen adamların önünü kapatıyor. Eee el mecbur ne diyecekler evlenmek istiyorum senle diyip ciddi olma ayağına seninle cinsellik yaşayıp sonra kapının önüne koyacaklar kuzum.
01 Yorumla- +1 yıl
7 aydır beraberiz herkesin görüşüne saygı duymak zorundayım ama şunu da bilin herkes aynı değil ve ayrıca cincel birliktelik de yaşadık bunlar olağan şeyler yani ayrıca kendisi bırakmadı da yani çoğu insanın yaşayamadigi bir duygu bir tutku bir bağ var aramızda ben kimseye o şansi tanımam anında bırakırım öyle de huyum var
Seviyorsanız maddi imkânlar sebebiyle uzun süre beklemeyin derim evlilikte keramet vardir rızkıniz da beraber gelir.
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Benim arkadaşımda boşandı sonra hayatına giri girdi ama oyaladıkca oyaladı sonra 2 haftada tanıştığı bi adamla evlendi ve maşaAllah çok mutlu şu an yani umarım kararınız sizi mutlu eder nasip bu 2 haftada da oluyor 2 yılda da işte
12 Yorumla
+1 yılSenin gbi biriyle evlen. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bende sen gbiyim ama benim oğlum var ben de mesala bekar birini sonraki tercihim olarak goruyorm çünkü beni anlayan biri gerek ben gbi
02 Yorumla- +1 yıl
InsaAllah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama Bn yurutecginizi sanmyorm umarım mutlu olursun
Evlilik çok mühimdir. Evlilikden maksat sevsen yaşarsın sevemezsen geçersin olmaz! Evlilik tek sevgi ile olmazki sabr metanat gelen imtihanlara birlikte yurmak hemda sabr etmekdir. Sevemedim boşalacam olmazki. Evlenmek kişini tecrübeli, iyi fikirli, mesuliyetli yapar.
02 Yorumla- +1 yıl
Görüşünüz için teşekkür ederim ve evliliğin ne kadar zor ve. Önemli olduğunu en iyi bilen bir insan olduğumu düşünüyorum benim arkamda şu an ailem yok ben sevgiyi herşeyden çok isteyen bir insanım kendi ruhumda bir insan da bulmak bir hayli zor ama umut ediyorum ki evliliğimi ebediyen sürdürmek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmışsın evet ama bence durumu iyi olan ve ailesi ile yaşayan biri ile evlilik düşün biraz daha tanı bu kişiyi
02 Yorumla- +1 yıl
Ozaman evlen ama tam tanı bence
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenmek istediğini herkes söyler, senin dul olduğunu biliyorsa düşürmeye ayak yapar. Kimse kusura bakmasın yani durum bundan ibaret ben hiç görmedim dul biriyle evlenen bekar erkek.
06 Yorumla- +1 yıl
Beni gör ozaman eşim bekar ve ben 3 çocuk lu idim 14 yıldır evliyiz 2 erkek çocuk da bu eşimden oldu çok mutluyuz erkek severse kadınıda ikna ediyor evlenmeye herkesi karşısına aldı sonunda onlarda kabullendi sorun kalmadı iyiyiz ben ilk başlarda korktum evlenmek istemedim ama kendini arabaların önüne attı korkumdan evet dedim iyi ki evet demişim
- +1 yıl
Ya kardeşim çok güzel yazmişsin Allah yuvanizi bozmasın Merve hanım size gelince de herkes sizin alginiz da. Değil umarım bu durumlara öyle insanlara duşmezsiniz unutmayın ki insanı insan yapan merhametidir Ve Allah derki müslüman müslümanın ayıbını örter ben dul olup yanlış bir iş yapmadım o sevdiğim Adam gibi adamda bu yüzden beni eş olmaya razı görüyor neyse diyeceğim bu kadar.
- +1 yıl
@Tansu0067 dul olmak ayıp günah değil ama dul kadına ne amaçla yaklaşıldığı ortada benim demek istediğim şey başka.
- +1 yıl
@user0182636289182 tebrikler güzel yorum
+1 yılIyi tanımak gerek. Evlenmek icin evlenme. eğlenebileceğim biri olmali. Yine hata yapma biraz zamana birak bence. Ve aranızda cinsellik için bir iliski olup olmadığına emin olmalısın
04 Yorumla- +1 yıl
Her yatağa atacağı kadini ailesiyle tanıştıran gevsek tipler cok arttı bu ciddiyet belirtisi olarak görme derim yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkinizda
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bol şanslar
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılKendini hazır hissediyorsan , karşındakiyle de hayatını devam ettirebileceğini düşünüyorsan her anlamda evlen.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme, nedir bu evlenme merakı? Evlenmeden ilişki olmuyor mu? Onu ne kadar iyi tanıyorsun ki?
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz erken bu konu için hani evlilik kolay iş değil hani yine isteme olsun bir süreç de olacak aileler tanışacak
02 Yorumla- +1 yıl
evet nasip işleri ya sabır gerek :D
+1 yılBen senin yerinde olsam üniversite okur, iyi bir meslek edinir sonra sağlıklı kafayla ikinci evliliği düşünürdüm.
01 Yorumla
+1 yılEvlenme sakın. Yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Boşuna zaman kaybı olur. Sinirlerin daha da yıpranır. Biraz daha kafanı dinle.
03 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha zaman ver kendine diyorum sadece. Tabiki de tekrar evleneceksin. En doğal hakkınızdır.
+1 yılerken bence. biraz daha tanımalısın. zaten bi tane tecrüben olmuş. bence bu sefer daha temkinli olmalısın.
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılSelamun aleyküm bacım benım nacizane tavsiyem sana bence her şey için erken önce ayaklarının üzerinde dur sonra hayatına birini al derim
010 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur bu dünyada sevmek ve sevilmek kadar güzel bir şey yok heleki verdiğin sevginin karşılıgını alabiliyorsa insan dünyanın en mutlu insanıdır hiç kuşkusuz🌹
- +1 yıl
Sizin sevgiye aç olmanız sanırım küçüklükten beri ailenizden alamadıgınız sevgidenmi kaynaklı acaba?
- +1 yıl
Sizi cok iyi anladıgım için sevgiye ac olmanızı küçüklükten ailenizden alamadıgınız sevgiye bağladım bende böyle büyüdüm 😒😒
- +1 yıl
Amin amin amin ama dediğim gibi saglıklı karar verin olur mu
- +1 yıl
Rica ederim bacım Şu an konustugunuz var mı peki?
- +1 yıl
Pardon okumustum ama biri hayatınızda oldugunu unutmustum kusurma bakmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk seçiminde sorun yaşamışsın o yüzden bu defa çok iyi tanıman daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bu halinle kabul edecek erkek sayısı azdır. bunu sen hakediyorsun vs tarzında şahsını kötülemek için söylemiyorum. toplum gerçekleri böyle.
eğer kıymetini biliyorsa, mutlu olabileceğinizi düşünüyorsan neden evlenmeyesin.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ve sana yemin ederim bu zamana kadar bu kadar saf ve iyi niyetli kimse yaklaşmadi bana dul deyip faydalanmadi saadece istediği yuvamizin olması bilmiyorum bende seviyorum ama zamana da bırakmak istiyorum çünkü bir kez daha pişman olmak istemiyorum ve şuda var diğer dullar gibi onun bunun altında olmakdansa sevdiğimin yaninda olmayı tercih ediyorum
Cevap sahibi+1 yılböyle hissetmen çok normal. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. zor bir karar. Allah ferahlık versin.
Çok erken bence 7 ay insanı tanımak için, bence yıllar geçmesi lazım 5 6 yıl tahmini.
16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ilk evliliğiniz kötü geçtiği için ikinci evlilikte tedirgin olursunuz istemsiz "ilk evliliğimde ki gibi mi olacak acaba" sorusu aklınızda dönüp dolaşır ilk zamanlar.7 ayda karşıda ki kişi göstermek istedigini gösterir diğer yıllarda biraz daha rahat davranır az çok anlarsınız. Benim çevremdeki evliler genellikle tencere kapak gibiler. Davranışları ikiz gibi diyebilirim. Bence hayatınızı riske atmayın, Allah korusun.
Bak bir kez bir yoldan geçmişsin çok dikkat et ve acele etme derim.
01 Yorumla
+1 yılBencede evlenmek için erken evlenince 2.3 yıl çocuk yapma insanlar evlenince çok değişiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Elbette kadındada bitiyor her şey karşılıklı olacak saygı anlayış ve tatminlik vs eşit karşılıklı
+1 yılSıkıntı yaşıyor derken ne demek istediğini söylermisin
05 Yorumla- +1 yıl
Evlenip ayrılmışsın, boşandıktan sonra 1 yıl evlenemezsin. Tanımak için birlikte yaşayabilirsiniz tabii ki korunarak ama şu var tek başına yaşadığı zorluk yüzünden evleniyorsa seni kullanacak anlamına geliyor. Kendini kullandırma derim, iyi düşün
- +1 yıl
Ama işte iletişim önemli
- +1 yıl
Dahası var ama
+1 yılEvlen gitsin evde otur otur nereye kadar en azından evlen hayatına bak artık.
01 Yorumla
+1 yılSıkıntı yaşıyor derken en önmeli detay orada
03 Yorumla- +1 yıl
Bence erken bir defa yapmışsın başına bela almışsın ikinciyi iyi düşünmek lazım ne o öyle 7 ayda evlenelim
Bi dönemden geçmişsin dikkat et hayata küsme sonra acele etme zamana yay iyi tanı 😉
06 Yorumla
+1 yıl7 ayda evlilik düşünmek ne mk kesin potansiyel katilin tekiyle evlenip show habere falan çıkarsın sen yakında
01 Yorumla
+1 yılNe halt yersen ye bi kere girdiler sana açılsın evlen Bi de o rahatlasın
02 Yorumla- +1 yıl
Bey efendi lütfen azinizi toplayın o nasıl bir kelime bir kere oldu diye namussuz mu ilan ediyorsunuz sizin baciniz anneniz de mi yok neyse yanlış düşünceli bir insansınız sizin seviyenize düşüp tartişma yaşamak istemiyorum umarım Rabbim kalbinize iman kafanıza akıl fikir verir 🙏
- +1 yıl
Amin amin
+1 yılEVLENMEMELİ 😂
12 Yorumla- +1 yıl
boş ver. KS yazdığımı düzeltmiş. O yüzden komikliği kalmamış
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mutluluk herkesin hakkı. Tabi ki evlen.
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik basit bir sey degil dusun olc bic karar ver.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olacağını hissediyosan
01 Yorumla
+1 yılAcele etme iyice tanı bencw
04 Yorumla- +1 yıl
Ondan değil ama ikinci evlilikte de risk alma
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı o zaman
+1 yılnasıl sıkıntı yaşıyor
01 Yorumlaseviyorsan evlen
02 Yorumla
+1 yılKarar senin bize tebrik etmek düşer
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki kez aynı hatayı yapmak mantıklı değil.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsan yap tabii, kendi kararın. Bana mantıklı gelmiyor. 😊
Cevap sahibi+1 yılPeki. 😊
+1 yılEvlen gitsin
01 Yorumla
+1 yıl7 ayda evlenelim mi diyor
05 Yorumla- +1 yıl
Birlikte oldun ku
- +1 yıl
Mu
- +1 yıl
Takip eder misin
çok istiyorsan evlen :)
01 Yorumla