Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme

Ben de senin gibi hic sevgili bulmazdim, surekli inek gibi ders calisarak gecti okul da. Bence nasibinle Allah bir sekilde zamani gelince karsilastirir. Sabret. Baskiyla biriyle evlenme, hem karsindaki insan uzulmesin hem de sen uzulme. Ailen seni sevdiginden dolayi mutlu olmani evlenmeni isteyebilir ama sonucta sevmedigin biri olursa aksine mutsuz olursun.
Sevmeden zaten olmsz elektrik olmalı en azından be biliyim zor durum
Üniversitede tamamen derslere nasıl odaklanıyor insanlar hep şaşırıyorum. Acele etmenin bir mantığı yok. Baskılarla ilerleyebileceğin bir konu değil diye düşünüyorum.
Ben başarıyı geç öğrendiğim için ders çalışmak bebim için keyif veren bişeydi üniversite de hocalar soru sormasın diye kaçardı. bir defa başarı tadını aldın mı gerisi geliyor. Kaldı ki düzenli çalışıyordum millet vize de gece çalışırken ben yatar uyur idim
Heheh ben de hep son dakika çalışıyorum. Ağır derslerim yok onun rahatlığı var sanırım.
Ben tertip düzen önemli idi o dönem çalışma konusunda
Cevap
1Cevap
Hâlâ kafayı yemediysen bir şekilde baskılardan sıvış evlenme akıl kârı değil kanka.
Baskı türleri coştu adamlar maaşımı hesaplıyor şu jadar birikim yapar sonra evlenirsin diyorlsr
Aynen öyle adam sen şimdiye kadar şu kadar paran vsrdır dşyır ben paramdan onlara ne bilmiyorum. Biri de kızını sırf maaşım için vermeye çalışıyordu bu yüzden ya insanlara güvenmiyorum
Millet vekili olmaya gerek yok artık memur isen yapışma derdinde bazıları çünkü garanti maaşı vsr görüyor. O yğzden de mesleği olmayan kadın ile evlenmek istemiyorum pata için evlenir diye
Evlenmiş olmak için evlenme
Onu yapmadım istesem onu yapardım
Evlenenler boşanıyor evlenme
Boşanma da etkili olan sebepler cok
Evlenip ne yapıcan? En güzeli özgür olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?