Evliyim ve yakın bir erkek arkadaşım benden hoşlanıyormuş? Ne yapmalı?

Kötu hissediyorum. Buraya yazmaktan baska bir sey gelmedi aklima. Ben evliyim ve evliligim bitmek üzereydi, ayrılacaktık. Bu durum 1-2 aydır boyle. Arkadaşlarım, ailem vs biliyorlar durumu.

Gecenlerde surekli rahatsiz hissediyordum kendimi, mide bulantisi, kusma vs yaşıyordum. Arkadaşların yanindayken kotu oldum , hastaneye götürdüler. orada gebe oldugum ortaya çıktı. Ben dahil hepimiz şaşırdık. Plansizdi bu durum.

Hastaneye benimle gelen bir erkek arkadaşin o gun yuzu düştü iyice bu haberi duyduktan sonra. Iyi misin dedim iyiyim sorun yok dedi.

Bu olaydan sonra o erkek arkadasla 1 hafta görüşemedim. Aradim açmadı. Buluşmalara gelmedi. Mesaj attım iyiyim, biraz kafami dinlemek istiyorum yazdi.

Arkadaslara sordum hastaymis dediler. Ziyarete gidelim dedim. Bir arkadas aradi haber verdi gelmeyin demis, olur mu öyle şey kisacikta olsa gideriz dedim. Sen hamilesin şimdi sana da bulasmasin dediler. (Ki hasta degilmis)

Sonra büroya gittim (avukat kendisi) geçmiş olsun falan dedim. O da beni sordu, bebegi esine soyledin mi. Bende daha soylemedim dedim. Cok mesafeliydi bana. Pek görüşmek istemez gibiydi. Bu tavırlarına canım sıkıldı. Neden böylesin dedim.

Gercekten anlamiyor musun. Ben seni yillardir seviyorum. Beni görmedin, gormuyorsun gidip o adamla evlendin. Boşanma haberini verdiginde nasil sevindim bir bilsen. Boşanırsa bu sefer geride ve sessiz durmayacagim dedim kendi kendime.

Bosanmani bekliyorum bu haberi verdiginden beri. Ta ki o gun hamile oldugunu öğrenene kadar. Bütün duygularim yerle bir oldu. Simdi cocuk icin bosanmayacaksin ya da bosansan bile surekli o adam etrafında olacak.

Ben sana cok deger verdim, ben cocuk hayallerini seninle kurdum ama seni elde edemedim. Bana olan arkadas tavirlarini gördükçe yaklaşamadım, duygularimi söylersem seni tamamen kaybederim diye korktum.

Bana beraber olabilecegimizin sinyallerini hic vermedin, bu yuzden cesaret edemedim. Artik bir önemi de yok. Bu süreçte biraz yalniz kalmak istiyorum, seninle cok yuz yuze gelmek istemiyorum, seni gordukce iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver gibi seyler soyledi.

Bunlari soylerken de arada aglar gibi oldu, gozleri doldu. Ben bana bu kadar tutuk oldugunu bilmiyordum, hissetmedim de. Üzüldüm, dag gibi adam gozlerimin önünde eridi gibi oldu.

2 sonra evime geldi. Konuştuklarımi dememem gerekiyordu. Bu saatten sonra önemi yok bunların. Seni bu halde hamile hamile uzmek, kafani karistirmak istemedim. Kusura bakma.

Duygularimi saklayamayacak durumdaydim, yanima gelince bir de sen sorunca döküluverdim, dayanamadim. Biraz da bu yuzden uzak durmak istedim senden. Gorusmedigimiz zamanda hasta degildim, seninle yuz yuze gelmek istemedim bu sebepten. gibi seyler soyledi, gitti sonra. Bundan sonra ne olacak?

Evliyim ve yakın bir erkek arkadaşım benden hoşlanıyormuş? Ne yapmalı?