En yakın erkek arkadaşım benden hoşlanıyor. Ne yapmalıyım?

Yaz tatilinden beri konuşuyoruz (x diyelim). O zamandan beri çok yakın olduk. Geçenlerde onu arkadaşıyanıma gelip şakalaşir gibi sana ayarlayalım felan dedi dalgaya vurdum. Sonra benim en yakın arkadaşım (ondan daha yakın kız) bunu duyunca birşey itiraf etti. Geçen sene sonlarına doğru biz daha çok konuşmuyorken x benim en yakın arkadaşıma gidip benden hoşlandığını söylemiş ve kendisine ayarlamasını istemiş. Arkadaşım da o kabul etmez felan demiş (ben biraz böyle işlere karşı katıyım istemsiz bir soğukluğum var) bana bunu söyleyince fark ettim x gerçekten benden hoşlanıyor. Süreklk gözleri üstümde ve ima yapıyor. Daha birsürü olay var ve bana kankasi gibi değil de özelmişim gibi davranıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Xden hoşlanan bir kız var. Bir ara ilişkileri olmuş. Kız ayrıldıktan sonra bu sene tekrar xten hoşlanmaya başlamış. (Bu arada x biraz popüler) bizim bu kızla bir arkadaşımız vardı. Biz takılmıyoruz ama ikimizde o kişiyle takılıyoruz. O arkadaşın benim ve x in mesajlarını diğer kıza gösterirkwn yakaladım. Kız şu an benden nefret ediyor ve bizi sevgili sanıyor. Sonra bu olaydan sonra xi hemen aradım olayı anlattım. Sadece bana diğer kızla olan şeylerle ilgilenmiyorum sen de boşver onu felan dedi. Sonra bizi sevgili mi sandılsr dedi güldü felan. Daha birsürü olay var. Bu beni diğer erkek arkadaşlarımdan felan ölesiye kıskanıyor ve sürekli bana yakınlaşmaya çalışıyor. Xin arkadaşı onun bana yakında açilmayı düşundüğünü felan soyledi ve ben bir ara xten hoşlanmıştım. O bir kızdan hoşlandığını söyleyene kadar... ama kızdan hoşlanmıyormuş kıskandırmak için oyunmuş fakat şu an ona karşi birşeyler hissetmiyorum. Açılırsa ne yapmalıyım? Arkadaşlığımızın hep böyle kalmasinı istiyorum. Bana diğer arkadaşları gibi davranmıyor, farklı davranıyor. Bunun bozulmasını istemiyorum. Lütfen yardım edin. Bana açılınca ne demeliyim?
En yakın erkek arkadaşım benden hoşlanıyor. Ne yapmalıyım?