Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı görüşlere açığım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Ve teşekkür ettim görüldü bile atmadı ne yapmaya çalışıyor ayrılma sebebimiz listesinde sapık birini silmesini istemiştim silmedi çok sonradan gerçek yüzünü gördü dünde 7 ay aradan sonra mesaj attı amacı ne anlamadım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Teşekkürden fazlasını beklemiş galiba
Teşekkür ederim mesajımı gördüğüne eminim ama görüldü yapmadı.
Dengesiz boş ver
7 ay önce bak bu kişi sapık sana farklı yaklaşıyor hissediyorum dedim senden önce tanıdım onu o öyle biri değil dedi aradan 2 ay geçmiş dediklerim hepsi çıktı o kişi ona cinsellik açısından yaklaşmış, fark etti ayrılma sebebimiz oydu yani haklı olduğumu anladığında da yazma bana çünkü sana güvenmiyorum artık dedim. Ben onun doğum gününü kutlamadım ama o 7 ay sonra kutladı benim doğum günümü sonuç bu ne yapmaya çalışıyor anlamaya çalışıyorum
Eğer sevgilim bana durduk yere birini çıkarmamı istese çıkarmam ama gerçekten gördüğü bir şey yanlış bir tutum görmüşse çıkarırım veya arama mesafe koyarım bir insan birinin kendine yaklaşımını da az çok anlar büyük ihtimalle o kişinin ilgisi bunun hoşuna gidiyordu ondan vazgeçmedi sonrasında bu kişi ona başka şekilde yaklaşınca buda pişman oldu ve sana geri dönmeye çalışıyor. Doğum günü ayağına kafanı karıştırmaya ya da aklına gelmeye çalışıyor.
Bende durduk yere çıkartmam kimseyi listemden hemfikiriz ama benim gördüğümü o görmedi ya da o kişiyle konuşuyordu, o kişinin ilgisi bunun hoşuna gidiyordu ki yıllardır arkadaşız yanlışını görmedim dedi görmedin olabilir ben sevdiğim kadına etrafındaki insanların nasıl yaklaştığını anlarım dedim ap tal değilim dedim hissederim normal arkadaşlarına karışmıyorum dedim o şu kişiden rahatsız oldum dedim onu silmem ben dedi madem öyle ben güvenmiyorum sana dedim, öyle bitti haklı olduğumu gördü ama aylar sonra adım attı teşekkür den öte mesaj bekledi sanırım dediğin gibi kısaca kestim. Beni izlediğini de biliyorum kafamı karıştırmak istiyorum devamını ben getireyim hesabında, değer veren insan net olur taktik yapan insanın hayatımda yeri yok bu aklımı karıştırıyor görüldü atmayarak.
Yalan söylüyor büyük ihtimalle çocuktan hoşlanıyordu orada kalsın istiyordu ve arkadaş ayağına yürümesi de hoşuna gidiyordu. Sence böyle olan biri neden bir anda değişime uğrasın. Neden ilgilisini hiç hissettirmedi de bir anda cinsellik konusunu açtı. Adım kadar eminim kız zaten biliyordu ve senden ayrılınca onunla bişeyler olur umudu vardı. Sonra evdeki hesap çarşıya uymadı adamın niyeti farklı çıktı. Biri bana yürüyorsa kelimelerinden bile anlaşılır yani adam az az işlemiş bunu sonra büyük oynamış çünkü kız adamla arasına mesafe koymamış ve buda adama cesaret vermiş. Kızın anlamamsı için maksimum saf olması veya o kişiyi kaybetmemek için görmezden geliyor olması gerekiyor. İkinci seçenek bana daha ağır basıyor
Doğru söylüyorsun çünkü o çocuk orjinal hesabını kapattı sadece bir tek kız takip etti 1 sene kadar ben kıza bu kim deyince eskiden bir arkadaşımdı orjinal hesabını kapattı fake kullanıyor e bir tek seni takip ediyor sende onu sana özel açılmış bir hesap bu dedim bana yanlışı olmadı sonuçta dedi paylaşımları cinselik üzerine dedim bana zararı yok dedi bana yaklaşmıyor öyle dedi şüphelendim üstüne gittim çocuğa yazdım nerden tanıyorsun diye vay efendim çocuğa yazdım diye bana demediğini bırakmadı beni nasıl sorarsın ona dedi tartıştık demekki haksız değilim dedim bitirdim bir arkadaşım dedi kıza çıplak fotoğraflarını atmış onu öyle silmiş ama ben uyarmıştım ve onu sevdiğimi söylediğim halde bana inanmayıp onu silmeyeceğim dedi bende onu sildim. Şimdi bana doğum günün kutlu olsun yazıyor gelde güven
Oooww ozaman zaten bu kız herşeyi biliyormuş adam kıza demekki neler neler anlatıyormuş ki cinsellik için sayfa açmasını garip karşılaşmamış ve o hesapta sadece onu takip etmesi, geçmiş olsun boynuzlanmışsın. Bir erkek arkadaşım benimle bu kadar özelini paylaşamaz. Bu kardeşiz diyenlerin çoğunun sonradan sevgili olduklarını gördüm cidden çok çirkin. Arkadaş ayağına yemedikleri haltlar yok. Biri şey demişti arkadaşımla öpüştüm diye şok olmuştum ve sevgilisi varken ama biz bişey hissetmedikki demişti. Böylelerinden hayır gelmez. Ben erkek arkadaşımla sadece tokalaşmayı yeğlerim oda çok uzağa gidecekse gerisi saçmalık aynı anadan doğduklarına bu kadar yakınlar mı acaba sanmam.
Yeni hesap açması onun sorunu demişti ama seni takip ediyor bir tek ordan bakınca ap tal birine mi benziyorum dedim ama sen o konuma oturttun beni dedim , o arkadaşım sadece dedi bende sana aşığım biliyorsun rahatsız oldum dedim sıradan birini sil demedim onu sil dedim silmem deyince film koptu bende.. sonradan anladım zaten cinsellik konularını onunla konuştuğunu sezdim. Ama o çocuk hikayesinde p*rno paylaşımı yaptı kendi özel fotoğraflarını paylaştı normal arkadaşım dedi o paylaşımları görünce silmiş onu
Öncesinde görmemiş sonradan mı görmüş yemesin yani zaten o çocuğun ne olduğu baştan belliymiş yani ne münasebet bir arkadaşım cinsellikle ilgili paylaşım yaptığı bir sayfa da sadece bide beni takip edecek bu yüzü nasıl almış illaki konuşulmuş bişeyler. Kızın bunu çocuk ilk söylediğinde onu silmesi lazımken üstüne sevgilisinden ayrılma pahasına çocuğu silmiyor kimi yemiş ya. Benim exle bizim ilk zamanlarda benim bir erkek arkadaş beni tiyatroya davet etti. Açıkçası tepki vereceğini bile düşünmeden benim exe söyledim ama tepki verdi işte nasıl onunla gideceksin vs ve bizim daha başındaydı sırf rahatsız oldu diye senin için rahat etmeyecekse gitmem çok da önemli değil demiştim. Bak her şey aşırı normaldi ama benim o adama değer veriyordum ve içinde huzursuzluk olsun asla istemedim. Demem oki kız eğer isteseydi seni kaybetmekten korkar en başında silerdi ama çocuğu silmeye kıyamamış. Zaten belli yani o sayfayı neden açtığı paylaşım yapınca rahatsız olması da ilginç bence aralarında başka bir olay geçti kız ondan sildi diğer olay sadece bahane olmuş.
Aynen öyle aralarında başka birisi şey geçti şimdi de bana doğum günün kutlu olsun yazıp teşekkür ederim mesaj ımı dahi görme gereği duymadı zarf atıyor resmen alay ediyor benimle değer veren biri olsaydı silerdi onu ve sonradan da fark etmiş olsa özür dilerdi neymiş görmüş özel paylaşımları hikayede silmiş bahaneye bak. Boşlukta ve görüyordum durmadan arkadaş listesine birilerini alıp ekleyip siliyor hep böyle arayışta
Sende engelle onu anlasın geri dönüşü olmadığını sana canı istediğinde ulaşıp kafanı karıştıramayacağını ki yani başarmış kafanı karıştırmaya ki sende bunu sorgulamaya başlamışsın. Sen doğru olduktan sonra illaki yoluna doğrusu çıkar. Bak kendi hatası yüzünden düştüğü boşluktan çıkarmıyor salla gitsin.
Onu engelleme gereği bile duymuyorum inan, aklımı karıştırdı ama kalkıp neden yazdın bana dememi bekliyor yine yazmam beni toy sandı iyice ben 2 sene içinde bir kelime cinsellik konusu sözünü etmedim eşim olsun yeter dedim başka bir niyetim yoktu bir defa art niyetli düşünmedim hayal bile etmedim öyle çok sevdim onu, 7 ayda bulamadı mı başkasını yazdı zarf attı bana çözemedim ve kendi yoluma baktım ben zaten işim olmuyor insanoğlu ile.
Bulamamış demekki zaten hayat öyle tuhaf ki kimse hak ettiğiyle beraber olamıyor. Hayırlısı olsun umarım her şey gönlünce olur
Biliyorum bilerek açmıyor mesaj üsteleyip yazmam için taktik yapıyor neyse ben önüme kaldığım yerden devam edeyim, benim kalbim rahat huzurluyum bu konuda haksız olsaydım erkekliğimden bir şey eksilmez özür dilerdim. Bulamaz asla adım kadar da eminim daha çok pişman olacak 2.3 ay sonra. Teşekkür ederim yorumlarım için