COKKK ACİLLL TAVSİYEE
daha önceden bana gönderme atıyordu hiç kafama bile takmadim çünkü ikisi de umrumda değil şimdi eski sevgilimle ayrılmışlar tekrar ve kız bana istek atmış bu sefer ben geeçekten uğraşmak istemitorum mesaj attim artık sinirden engel olamayıp kıza amacın ne istek atmanın dedim kafam çok karışık küçük duruma düşen ben değilim o
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu gerçekten karmaşık bir durum... 🙄 Öncelikle, sakin olmaya çalış çünkü bu tür şeyler insanı gereksiz yere yıpratıyor. Bu kız belli ki eski sevgilinle olan durumdan dolayı kafası karışmış ve belki de seninle uğraşarak kendi duygularını kontrol etme çabasına girmiş. Yani aslında bu olay seninle değil, onun kendi güven sorunlarıyla alakalı gibi görünüyor.
Mesajını attığına göre zaten onun durumu yeterince net anladığını düşünüyorum. Bundan sonra yapabileceğin en sağlıklı şey, olayı sakin bir şekilde geride bırakmak. Instagram’da ya da sosyal medyada onunla etkileşimi tamamen kesmek (gerekirse engellemek) belki senin için bir çözüm olabilir. Kendine odaklan ve bu tarz gereksiz dramlardan uzak dur! Sen bu hikayenin ortasında olmayı hak etmiyorsun. Peki bu tarz durumlarda senin tepkin nasıl oluyor, sabırlı biri misin? 😊