Sizce sorayım mı?

Selam Ben dershaneye gidiyorum ve dersanede benden hoşlanan bi çocuk aynı sınıfta olduğum çok muhabbetimiz olmadığı bi kızdan instagramımı istemiş bende verdim ama ben hiç o çocuğun istediğini düşünmüyordum, neyse takillestok falan ama konuşmuyoruz, neyse sonra bu çocuk bana yazmadan önce kız yanıma geldi konuşalım dolaşalım falan dedi kabul ettim, o kişiyi kabul ediyo musun dedi hayır dedim bende çünkü sınav senemde kimseyi kabul etmeyeceğimi söylemiştim, neyse kız girmiş bunu söylemiş ve çocukta zaten bende onu istemiyorum falan gibi şeyler söylemiş ve kız da bunu bana söyledi bende kızdım ama tepki vermedim ve hesabımdan çıkarıcam o zaman dedim ama çıkarmadım ve çocuk bana yazdı normal çok akıcı ve güzel bo şekilde sohbet ettik, ama ben hala acaba böyle bi şey söyledi mi söylemedi mi diye düşünüyorum, Sanki onunla beraber olmayı çok istekliymişim gibi görünmemek için de ona da soramıyorum Gerçekten böyle bir şey söyledim Yoksa söylemedin mi diye ama kuzenim de sor diyor Sizce ne yapmam gerekiyor sorayım mı Sormayayım mı? Üstelik büyük ihtimalle arkadaşları da biliyor Çünkü onun yanında bana bakıyor arkadaşlarını bana bakıyor Hatta bir kere öğretmenimiz yakalamıştı bana bakarken Kime bakıyorsun falan diye aynı sınıfta değiliz ama Orası biraz karışık boş verirsiniz onu yani işte sürekli bana bakıyor benim çaprazımda oturuyor sürekli kantinde Yani beni görebileceği yerlerde duruyor sürekli ne yapmam lazım istekli gibi de duruyor zaten Ama bir yandan çok kıs kankaları da var
Sizce sorayım mı?