Dün gayet iyi konuştuk mesajda en son ben güzel sözler yazdım mutlu olsun diye orada kısa bi konuşma oldu iyiydi aramız sonra çalışıyor diye işe döndü ne aksam ne gece mesaj attı bende atmadım çünkü muhtemelen bi şeye kızdı ve hep bende uzaklaşır sizce ne oldu diye yazmalı miyim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlaşılan senin arayıp sormanı ilk mesajı senin atmanı isteyen tiplerden buda
Bu işler karşılıklı olmalı tek taraftan birşeyler beklemek aptallıktır
Ben ailemle yaşıyorum ve biz uzaktan bi iliski içindeyiz 1 aydır konuşuyorduk ve hemen sevgili olduk sürekli bi resim ses meselesi aramızda sorun oluyor ve ben anlatım ilk sevgilim alışık değilim konuşmaya resim atmaya ki kendine resim attım konuştuk bana anlayış göster en azından buluşunca kadar dedim ama sürekli böyle ne yapsamda sorun oluyor
O zaman hiç kendini üzmene gerek yok uzak durmak en doğrusu seni üzen birini hayatında tutmanın gereği yok. Hayat kısa mutluluğu herkes hak ediyor.
Kimsenin tribini veya nazını çekmek için gelmedik bu dünyaya yaşamın hayatın değerini bil ve ona göre yaşa
Tek bi şey sorabilir miyim haksız mıyım hatam var kabil ediyorum ama bende alışık değilim bunun sevmemekle bi ilgisi yok sadece anlayış bekledim
O sana değer vermiyor dedim sen sevmiyorsun diye bir şey demedim.
Buyur sor bakalım
Sizin benim gibi bi sevgiliniz olsa, tavrınız bu mu olurdu yoksa sırf seviyorsunuz diye bunları görmezden gelir miydiniz
Bakın sizin benim Sevgilim olmanıza da gerek yok.
Adil olan şey uzak mesafe ilişki yaşıyorsam herşeyi dört dörtlük bekleyemem o ilişkiden telefonla konuşuyorsak mesajlaşma oluyorsa ve karşılıklı resimler gönderilip sevgimizi en güzel şekilde birbirimize gösteriyorsak ve hala bencillik yapan taraf ben oluyorsam ben seni hak etmiyorum demektir. Sevgili olduğumuzda herşeyin farkında olup sevgili olduk eee bunun daha neyine trip atacağım ki.
İlişkimde istediğim Uzak mesafe olsun veya olmasın bir yere gideceği zaman haber vermesi birde mesaj atamayacaksa arayamayacaksa öncesinden kısa bir mesajla haber versin.
Boş ver geri çekilen bi tip demekki bu tiplere yazmaya devam edersen daha cok gider. .. birak duşunsun taşınsın seviyorsa döner.. DÖNERSE SENINDIR.
Kesinlikle haklısın.
Kız gibi trip yapıyorsa boş yere küsüp darılıyorsa ondan ne arkadaş olur ne erkek. Erkek dediğin net olur ne dediğini ne istediğini bilir.
Sadece 1 şey tahmin ediyorum aramadığım için yaptı ama bunu söylemeden hiç bi şey yokmuş gibi konuştu sonra dahada yazmadi
Konuşmanızda olumsuz bir şey geçti mi?
Hayır çok güzeldi ben güzel sözler yazdım seni seviyorum dedim, aklıma gelen aşk cümlelerini yazdım oda güzel karsilik verdi ama sonra yazmadi bi daha
Evet aramadıgın için yaptı. Ama bunu sana ilk konuşmada söylemesi gerekir. Tartışma olmadan konuyu söylemeden küsüyorsa seni gerçekten sevmiyordur. Bence.
Daha öncede aynısını yaşadık aramadığım için küstü 2 gün konuşmadık bunla 3. Aynı davranış
Bide o an niye söylemiyor sonradan küsüyor
Geri çekilen tiplerden. Aynısı bende de vardı. Sevgilim ona yazamadığım için küsüyordu. Halbuki ilk basta söylüyordum zaten ben su kadar saat yazamıycam işim var diye. Ama akşama küsüyordu. Diğer günlerde tripli oluyordu. En sonunda ayrıldım. Nefes aldığımı hissettim oh be neydi öyle.
Buda öyle bi şey mi ne yapmam lazım sence, çünkü ben ailemle yaşıyorum biliyor bunu her an müsait olamıyorum ses kaydı at diyor ama ilk sevgilim uzaktan bi ilişkimiz var ve 1 aydır konuşuyoruz sürekli bu konular yüzünden küsüyor ve hiç yazmıyor hoşlanmıyorum sürekli resim at şunu yap bana göre değil
Bir ay olmus. Bence daha fazla kendini ve zamanını heba etmeden ayrılmanı tavsiye ediyorum. Bu insanlar ömür törpüsü olurlar. Boşa zaman kaybı.
Sencede abartı değil mi, anlayış göstermek çok mu zor
Bazı insanların karakterlerini değiştiremezsin. Ne kadar uğraşırsan uğraş ne kadar dil dökersen dök değişmezler.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim,, geçmiş olsun. Üzülme daha önüne iyileri çıkacak bundan emin ol..
Teşekkür ederim, inşallah
Bence bekle ne bu böyle kız gibi naz niyaz