Tüm gerçeklikler onun tek sesine değmiyor
Aşk imkansız değil miydi zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm gerçeklikler onun tek sesine değmiyor
Aşk imkansız değil miydi zaten.
Bir fotoğrafa aşık olunmaz tatlım. Aşk öyle basit bir duygu değil. Hissetmek için tanımak anlamak yaşamak lazım. Bir fotoğrafı ne kadar hissedebilirsin? En fazla çok beğenirsin hayran kalırsın o kadar. Eğer artısı olduğuna inanıyosan psikolojik kısmı devreye girer olayın. Mesela sosyal olmamak, arkadaş çevresi olmamasi yahut kötü ilişkiler yaşamış olman, insanlara güven problemi duyman bu yüzden reel birindense bir fotoğrafı tercih edebilmene sebep olabilir.
İnsanoğlu kısıtlı yılları varken neden imkansız aşk hastalığına yakalanır ki? Ölümlüyüz ve şunun şurasında maksimum 60 70 yıl yasayacacaz 50den sonrayı saymazsak 20 30 yıl. Neden güzel şeylerle uğraşmak ilişkilere açılmak varken böyle yapiyorsunuz. Divan edebiyatı ve yesilcamin bilinçaltimiza işlemesi hep:)
Onun kadar kimseyi yakın hissetmedim ben. Kimseyle öyle gülmedim konuşamadım.. Popüler kültürün ne alakası var
Neden bitti?
Karışık
Tavsiyem önüne bak sadece geleceğe odaklan. Unutma çivi çiviyi söker. Sökmek zorunda. Olmayacak hayaller peşinde koşmaya gerek yok şu kısacık hayatta.
Cevap
8Cevap
İnsanın bi anı olur yüzünü bile görmesiğin bi sese bile kapılırsın ama dikkat etmek gerekki sürüklemesin bizi
Leylanın zamanında kaldı imkansız aşk sen leylamısın 😄 fotoya asık oluyorsun
Foto ironi aslında.. Sadece etrafımda birçok kişi varken olmayacak birinin insanı tamamlamasından bahsediyorum
Kimseyle yaşadığımı hissetmiyorum... Gülemiyorum.. Elma severken pul biberi kabul etmek neden
Printer dan A4 e çıkar onla uyu bari
AP tal olmak zor olmuyor mu
Bilmem kendine sor
Senin aptal olduğunu mu
Olunabilir.
Açlık demek bu 😀
Neye açlık
Fotoya aşık olmak nedir yokluk işte.. canlı görmek başka bişey
Yokluk. Çok fazla kişi olunca buluyor mu insan dengini. Çok fazla kişi bir kişiye denk olmuyor
Şans işi bence ilişkiler talep çok olsada az olsada farketmez
Saçma.
Sen duygusuzsun zaten
Hazır cevap. Yapıştır etiketi geç, oh ne iyi.
Sen başlattın
Saçma ama yani yorumlarda var orada başkalarının. Hınçını benden çıkarma yaw.
Başkalarının değil senin yorumunun cevabını veriyorum
Ay tamam.
yoooo değil
Abla dertli
Uyuyamıyorum 3 kilo vermişim... Dert mi
Kimseye anlatılmaz..
Derman belli..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?