Yaşım daha genç normalde herkesi reddeden biriydim hiç sevgilim olmamıştı ama birinden çok hoşlandım dünyanın en yanlış kişisi benden 11 yaş büyük bi adam kadınlara sadece cinsel amaçla yaklaşan biri bence... İlk onun omzunda uyudum ilk onun elini tuttum ilk onunla öpüştüm seviştik ve bütün bunlar sadece 1 gün içinde oldu daha sonra sen benim isteklerimi karşılayamazsın deyip aramadı hiç beni şimdi ondan tiksiniyorum o ise yine günde birileriyle. Ama çıkmıyor aklımdan sürekli öpüşmelerimiz o an geliyor aklıma ne yapabilirim nasıl unutucam 6 ay oldu çok uzun bi süre ama hâlâ aklıma geliyor onu hayal ediyorum bazen sevmiştim sanırım onu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKlasik istediğini alasaya kadar seviyorum seni diyen erkek tiplerinden bu kişi ve sizden istediğini aldığı için sizi basit görmeye başladı ve bu yüzden de senden sıkıldığını ve ilişkiyi bitirdiğini söylüyor. Şundan eminim ama bir gün gelip size tekrar yazacak o zaman sakın cevap vermeyin. Sizi zerre sevmeyen ve size bunları yaşatan biri için daha fazla üzülmeyin yani değmez unutmak için ise sadece zaman gerekli, zaman her şeyin ilacıdır. Bu süreçte yalnız kalmamaya dikkat edin sadece aklınız hep onda olur çünkü sürekli arkadaş ortamında veya aileniz ile vakit geçirin ve zaman içinde de her şey düzelir diye tahmin ediyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide benden istediğini alamadı kii alsaydı devam edicektik sorunda bu ya
- +1 yıl
Tatmin olacağı kadarını almış ve devamını alamadığı için sizi bırakmış işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılailen tarafından veya baban tarafından sevilmediğin için böyle bir durum yaşamış olabilirsin. kendinden 11 yaş büyük birini sevmenin sebebi de bu olabilir. sevgi depolarını doldurmalısın. önce kendini sevmelisin. sevgiyi kendinde aramalısın.
bu adamı unutmak için şu ana kadar neler yaptın? hala stalklıyorsun ki neler yaptığından haberdarsın. stalklamayı bırak kendine odaklan. belli ki öğrencisin. derslerine odaklanabilirsin. kendine başka hedefler koyabilirsin, spora başlamak, yeni bir çevre edinmek, dil öğrenmek, yeni bir hobi edinmek gibi.
evde pilatese başlayabilirsin, ücretsiz kurslar oluyor oralara gidip yeni bir hobiye başlayıp yeni çevre edinebilirsin, kalimba diye bir müzik aleti var fiyatı çok uygun onu çalmayı öğrenebilirsin, ilgini çeken bir dili öğrenmeye başlayabilirsin, bununla ilgili youtubeda bir sürü ücretsiz kurslar olduğunu göreceksin.
yeter ki unutmak iste. gerçekten unutmak istiyorsan bu söylediklerimi tekrar oku ve değerlendir. unutamıyorum diyip kendini üzme. odaklanman gereken şey unutmak değil kendini sevmek olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmam gereken derslere odaklanıp üni kazanmak ve bunu denicem teşekkür ederim
Selamlar,
Allah bazen bizi gerçekten de kötü insanlardan koruyor. Ben bu söze çok inanıyorum. Sende buna inanmalısın. Sen ne kadar seversen sev, ne kadar aşık olursa ol. Eğer senin kaderindeki doğru insan bu değilse hiçbir anlamı kalmıyor. Üzerinden 6 ay geçmiş. Şimdiye kadar çoktan unutman gerekiyordu. Sen kendini çok fazla kaptırmışsın. Eğer insanlara bir şans vermezsen ve hep aynı aynı insan takılı kalırsan doğru kişiyi asla bulamazsın. Sana verebileceğim tek tavsiye. Hayata ve insanlara bir şans vermen yolunda. Göreceksin senden hayatındaki değişmeleri.
00 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bir gün öyle biri çıkıp gelir ve sen tüm gidenlere teşekkür edersin. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil misin be sen kimsin ben kimim 19 yaşımda sana mı bakıcam rezil kepaze sapık herif dedem sayılır sın
- +1 yıl
Üzülmeye ve avuçlamaya devam etmelisin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnneannem hep şey derdi öpüp kokusunu aldığın birisi hep orada kalır gitmez derdi haklı galiba yaş filan değil sorun bazen olmaz seversin hayatına girer ama olmaz büyüdüğün ile kalırsın.
10 Yorumla
+1 yılSenin ondan hiç bir farkın yok İçin de uyuyan canavar uyandı
Bu hislerin sevgiden değil
Tiksintin ise Kendine
Yaşadığın her şeyin baş karakteri sensin
O da senin seçtiğin Yardımcı karakterdi.
Bu senin gerçek kimliğin bütün kadınların ortak kimliği bu
Sizler iç güdüleri ile hareket eden çekici bir tasarım ile Yaratılmış Erkeklerin şehvet ve arzuları karşısın da Onların Kulları haline gelen ve acı çekmekten kendinize zulüm etmekten Sevgiyi, Aşkı katletmekten Zevk alan Övünen İblisin Kuklalarısınız.
Gerçek aşk ve sevgi Ancak Güven ve Sadakat ile Birlikte mühürlenir Sabır ile taçlanır Evlilik ile Birlikte Dalların
Sapkınlığın hizmet Kârı olmayı bırak umarım ki hakikati o kör olan gözleriniz bir gün görür hayat çok kısa Zulüm etmeyin Zulüme de uğramayın10 YorumlaIlk olduğu için unutmaman çok normal bunu düşündükçe içini yaralar her aklina geldikçe onamı kaldım de artık öyle biri yok onu ben hayatımdan çıkardım de falan bir çok unutmak için şey varda burada anlatmak zor oluyor söylede düşünebilirsin o mikrop hayatında kaldığı sürece seni kullanacaktı ve yenisini bulduğu dakka seni bırakacaktı bu mikropların beyni ve duygusu olmadığı için bu kaçınılmaz bir süreç..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadınlara sadece cinsellik gözüyle bakan sen benim isteklerimi karşılayamazsın diyen biri
- +1 yıl
Abi yıl 2022 hâlâ erkeklerin niyetini bilmeyen kızlar var yahu. Cinsellik için kullandırmayın bedeniniz sizin özeliniz nikahsız olarak temas etmeyin kimseye
Boş ver gitsin çıkarcı birisiymiş anlık yaşanmış bir olay kafana takma ilk ler unutulmaz ama zamanla geçer seni gercekten sen. Olduğun için sevecek birini bul vucuduna önem veren birini değil seks öpüşmek fantezi bunlar olur kafana takma sana değer veren birini bulduğun zaman zamanla öğrenirsin yani işini görüp gitmicek birisini bul merhamet önemli kullanıp atırma kendini bu adamdanda uzak dur kalbi temiz güzel kız hayırlı akşamlar
20 Yorumla
+1 yılBöyle şerefsizler böylesine temiz kalpli güzel sevmeyi aşkı güvenin ne olduğunu bu tarz duyguların değerini kıymetini bilen kadınları aşka kustryorlar lanet gelsin böylelerine keşke sen gbi biri çıksaydı karşıma bu zamana kadar vallahi evlenirdim direkt.
10 Yorumla
+1 yılİlk olduğu için ve şu an konuştuğun ve etkilendigin biri olmadigi icin böyle hissetmen normal. Seni etkiliyecek biri ile onu hatirlamiyacaksin emin ol. Unutmaya gelince. İnsan unutması için hafıza sorunu yasamasi gerekir. Başka birini sevmek unutmayı gerektirmez.
00 YorumlaZor, ben 36 ay acı çektim🙂 Ancak sevgime layık bir adamdı. Ben bile kalbimden ve beyninden söküp attıysam, siz kişiliği oturmamış ve kadını cinsel obje olarak gören bir adamı daha kolay unutacaksınızdır. İlkleri unutmak zordur ama mümkündür. Zamanla hayatınıza biri girer ve güzel duygular ile unutursunuz 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞevkatli bir sevgiye ihtiyacın var yaraların sarılacak biraz zamanı var kendine tanı bunu ben zor atlatırım mesela 8-9 ay sürer o aşamalardayım yine neyse ilk defa yaşamışsın o çok özel bir his maalesef akla hep gelir seneler geçti ilkini unutmam ama hissizleşiyor zamanla telrar mutlu oluyorsun ama tavsiyem hani ilk buluşmada hemcinslerime bu kadar izin vermeyin basit kolay oluyorsunuz gözlerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an mantığınız el vermeyebilir ve gönlünüzde ama bitmesi dizin için büyük bir artı diyebilirim. Sizi yarı yolda bırakmış üstelik yasanmisliklar varken.. Değer kıymet veren biri olsaydı bunu yapmazdı.. uzak durun o kişiden.. sizin kendi yolunuz daha bambaşka güzelliklerle doludur eminim. Kendiniz bir gül iseniz bu kişinin sizi soldurmamasi için geri çekilin. Bu anlattigniz kişi içime sinmedi.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ederim:))
Cevap sahibi+1 yılNe demek sizin adınıza her şey çok güzel olur inşallah sevgilerimle 💐
Soran+1 yılKalbi bu kadar güzel bir insan kaldı mı 🌼🌼🤍
Cevap sahibi+1 yıl🥰🤗❤️😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirine bir gün içinde nasıl bu kadar güvene bildin ya, ya Allah kahretsin ya biz köpek seven kız görünce uzaktan bu yaşa geldik neler yapıp yine kendimizi sevdiremedik deyip kendimiz için köpek kadar değerimiz yok diyoruz bir başımız okşan ma dı diye herkesten gizli köşede yıkık dökük bekliyoruz inancımız kaybolmuş sen bir adama nasıl güvenir bunları yaparsın ya ya tamam içinden geçer eder ama bir normal sev hak ediyor mu bunu ölç tart bir günde bir adamla hemen sevişmek nedir ya
07 Yorumla- +1 yıl
Mal olabiliyor bazen elektrik frekans ortam olunca. Yeri gelir bazı herifler yıllarca kıçını yırtar elini tutamaz ama diğerleri iki günde seks yapabilir. Şans.
Soran+1 yılBir gün içinde derken bir gün içinde değil biz zaten beraber vakit geçirmiştik aynı iş ortamındaydık o benim müdürümdü ve ben ondan deli gibi hoşlandığıma rağmen uzak durmaya çalışıyordum çünkü aynı iş yerinde olamazdık
- +1 yıl
İşte o da fark etmiş direk yararlanmış popo herif. Klasik erkek sonunu düşünmez yeter ki iki saniye boşalsın.
- +1 yıl
@ayayayayayay kızlarda saf olmasın kendini kullandirmasin
Cevap sahibi+1 yılAbi çıldırmak gerek bunu yapmak için müdürle sen denk değilsin bir kere o seni sever mi salksınısız sever geçer tabi böyle soyulmuş tavuk gibi ortada bırakır. Ama işte böyle gerçekten değer bilen insanlar yanlızdır ama hep diğerleri kazanır adaletin ya dünya
- +1 yıl
@ayayayayayay şans değil yakışıklılıktandır ben hiç çirkin bir erkeğin sevgilisi olduğunu görmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 harbiden öyle sağlam karakterli insanları genelde böyle elimde oyuncak ederim düşüncesi olan kızlar mahveder o yüzden yazık olarak görüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlıyorum ama düşünmemeye çalış
Teselliyi başkalarında ara demeyeceğim
Yeni hobiler edin ne bileyim kütüphaneye git kitap seç oku
Bilerek kütüphane dedim çünkü kitaba odaklanır okursun ve kafanda yeni şeylere yer açılır eskiler gider
Evde tek okursan İster istemez düşünür üzülürsün10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamın niyeti zaten cinsellik miş alacağını almış tabiki sonrasında bir bahane bulup gider. İlk o kişiyle yaşadığın ve ilk kez o hazı aldığın için unutamıyorsun bir başkasıyla yaşadığın zaman unutursun merak etme
129 Yorumla
Soran+1 yılYoo alacağını alamadı kii birlikte olmadık ben istemedim sadece yakınlaştık biraz gayet masumca
- +1 yıl
Yeni tanıdığın insanla ilk gün yakınlaşıyor sun ve bu masumca mı oluyor? Senden yeterince ze*k almadığı için konuşmayı kesmiştir senin için ilk olduğu için haliyle tam olarak ne yapman gerektiğini bilmediğin için gitmiştir o yüzden pekde sallama dediğim gibi 2 ciyi yaşadığında unutursun
Soran+1 yılGayette zevk aldığına eminim ıslanmıştı bile ayrıca kendinden geçti
Soran+1 yılHayır sadece cinsellik olmadı diye aramadı biliyorum mesela benden sonrada birkaç kızla oldu sadece seviştiklerini biliyorum ama onlarlada çok kısa sürdü şu an ise 2 3 aylık sevgilisi varmış büyük ihtimalle cinsellik yaşıyordur o yüzden bu kadar uzun sürdü benim elim nasıl olduğunu anlamadım pantolonun üzerinden penisine değdi böyle vıcık vıcık bir şey hissettim boşaldı mı bilmiyorum şey yaptı mesela oturuyorduk öpüşürken iki bacağını açtı baya oturuken uzandı rahatlıyor gibiydi
- +1 yıl
Benim anlamadığım neden böyle bir adamı merak ediyorsun? Sen nerden biliyorsun senden sonra bir kaç kızla olup seviştiğini? Al açık ortada bu adamın derdi sadece cinse*llik böyle biriyle irtibatın kesildi die sevin adamı takip ediyorsun ki biliyorsun 2 3 aylık sevgilisi var ve dediğin gibi cins*llik yaşıyorlardır. Evet boşalmış sürtünerek boşalmış hemde yani erken boşalıyor
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız var onun çok yakın arkadaşı benim de görüştüğüm bir arkadaşım erkek ondan öğreniyorum aslında hiç söylemek istemiyor ama o konu bir şekilde ona gidiyor ve evet maalesef takip ediyorum böyle iğrenç birini daha da tuhafını söyleyeyim mi biz bütün bunları neredeyse insanlar içinde yaşadık yalnız değildik yani o yüzden sürtünme falan olmadı sadece elini vajinama değdirdi hemen attım elini buna rağmen sadece sevişmeyle boşalmış mı
- +1 yıl
Yani yuh artık böyle erkeklerin neyi ni istiyorsunuz neyine değer veriyorsunuz tek derdi sizi s*kmek ve bunu bile bile halen takip edip unutamıyorsunuz. Yuh sürtünme olmadan mı boşaldı abaza mı ne bu. Evet boşalmış hemde hiç bir yakın temas olmadan sadece vajinanı elleyerek öpüşerek boşalan bir aciz. Böyleleri kadını yeteri kadar tatmin edemez kadını boşaltamadan kendi boşalır. Senin ilk sevişmen olduğu için unutamıyorsun bir başkasıyla 2 ciyi yaşa yeteri zevki versin sana unutursun hemencecik
Soran+1 yılBoşaldığını şimdi senden duyuyorum yoksa anlamamıştım zaten o kendinden geçme halinden biraz sonra kendine geldi kalkalım falan dedi sonra dışarda yine öptü ileriye gitmek istedi sanırım sadece kendini düşündü
Soran+1 yılPeki boşalma dışında erkekler ıslanır mı
Soran+1 yılAma pantolonuna bulaşmamıştı ki sadece benim elim nasıl oraya gitti bilmiyorum ama penisinin üzerine gitti ve cıvık cıvık ıslak bir şey hissettim sanki kıpırdıyor gibiydi bende sadece ıslandığını düşünmüştüm
Soran+1 yılBelkide elimi o götürdü bilmiyorum, hayır ben asla böyle istemediğim birinin yanına bile oturamam biri bana bunları yaşicaksın dese inanmazdım asla ama onu çok istedim
Soran+1 yılBaşka biri değil ki onu sevmiştim ama umarım geçer
Soran+1 yılDenerim zaten öpüşmeyi öğrenmem lazım ahahhaha
Soran+1 yılAnlat bakalım
Soran+1 yılKaçıncı da öğrenirim ya da öğrenmişimdir belkide
- +1 yıl
Bence adam boşalmadı o zevk suyudur
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Zevk suyunun içinde de az miktarsa sperm vardır ve hafif kaygan ve vıcık vıcıktır.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendinden 20 yaş birine aşık olan ve karşılaşıp birlikte bile olmayan erkek ve kadın tanıyorum. Uzun zamanlar görüştüler ama birliktelik hiç akıllarına bile gelmedi, şimdilerde biraz uzaklaşsalar da yine de aşk yaşıyorlar,
Sevgide aşkta yaş tanınmıyor, hatta bulundukları mevki bile boş onlar sadece aşk yaşayıp seviyorlar bu tür insanları bizzat tanıdım.
Sevmenin aşık olmanın yaş farkının hiç ilgi ve alakası yok. (İstisnalar kaideyi bozmaz tabi)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim sadece onunla bu duyguları yaşadığın için böyledir belki belkide çok tecrübeli olması seni etkilenmiştir. En iyisi düşünmeyeceksin. Kendine yeni meşguliyetler bulacaksın, oyalanacaksin hem okadar düşkunse sıkılınca başka kadına gider işin bide bu boyutu var anlattıklarına göre sen onunla olsan bile yine alışkanlıklarından vazgecemeyeip başka kadınlara gidecek. Bence kendinle biseyler yap sana iyi gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk günde kendini ona sunarsa olacağı bu. Kızım azcık kendinize saygınız olsun. Bu ne böyle yangından mal kaçırır gibi kendinizi el alemin kucağına atıyorsunuz. Sonra adam sizi kolay lokma sanınca arkasına bile bakmadan kaçıyorlar. Artık hakta veriyorum. Ne diyelim geçmiş olsun. Üstüne bir bardak su iç.
00 Yorumla
+1 yılIlkin olan insanı unutmana gerek yok ki. Unutma da zaten. Hayat onun yokluğuna rağmen devam ediyor zaten. Geçmişini kabullenip onu sırtımda bir yük degil geçtigin bir yol gibi görmeyi başarırsan yüreğine ağır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılKendine değer ver kendini önemse kendi yaşantına bak hayatına bak mutlu olduğun şeyleri yap kafanı yoğun bi şekilde meşgul edeceğin şeylere yönel bir ay sonra unutmuş tazelenmiş bir insan olacaksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Emin ol seni yine çağırsa yine gidersin yine her haltı yediğiniz bir gün olur Allah efendi erkekleri sizin gibilerden korusun sizin madde bağımlılarından pek farkınız yok
00 Yorumla
+1 yılBunları hisseden senin içindeki sadece cinselliği düşünen kadin. Yani ondan bi farkın yok
20 YorumlaHerkes bir gün gider, zamanla alışırsın. Bir süre sonra anılar hiç yaşanmamış gibi sadece bir rüyaymıs gibi geliyor.
01 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmediğin için seni şutlamış. Gayet de haklı. Ayrıca senle devam etmek zorunda da değil. Baskıcı olmayı bırak.
00 YorumlaHer ilişkinin sonu böyle merak etme. İlk olması, işte yok efendim sadece aşna fişne istemesi biten ilişkinin avısının yopumluğunu değiştirmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ilk defa böyle bir şey yaşadığın için onu sevdiğini düşünüyorsun. Aslında yaşıtın biri ile yaşasan bunları yine aynı hissederdin. Belkide adam evli birisi. Bence bir daha kendinden bu kadar büyük biri ile olma yaşıtların ile takıl çünkü seni kullanır bu yaştaki erkekler. Gençlerde daha farklı evliliğe bile götürürsün.
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım ama yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum 23 24 gibi ayrıca zaten yaş farkın sorun yapan biriydim ama sevince öyle olmuyormuş
Cevap sahibi+1 yılFazla düşünme hasta olursun bak. Ayrıca hayatına baskasını almayı dene unutuyorsun böyle yapınca.
Soran+1 yılOlmuyor ki insanlarla bakışamıyorum bile içimden gelmiyordur belki de
+1 yıldaha küçüksün ilk onla şunu yaptım bunu yaptım diye bişey yok gene yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılYattınmı altına bide slkk sevmiyo kullaniyo mk beyinsiz
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin bir ilki var ve her şey bir gün biter öyle düşün. Atlatırsın
00 YorumlaÇok önemli değil zamanla bir hiç olacak her şey anılar bile
00 Yorumla
+1 yılNasıl biri olduğunu bile bile istemişsin onu ne diyebilirizki enayiysen biz ne yapalım
00 YorumlaÇok iyi olmuş. Nerede bir it kopuk var Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Swnde baska biriyle cıkıp zmanlada unutacaksın
00 Yorumla
+1 yılBaşka birini bul ve onu unutmaya çalış. Kendine dert etme.
00 Yorumlaİlk gün verilir mi bence sen böyle giderse çok kişiye verirsin
00 Yorumlaİlkler özeldir bir gün ondan adaha etkilendiğin ve öpüştüğünde daha çok heyrcanlandığın biri çıkdığında bu anları unutacaksın
00 Yorumla
+1 yılKendinle ilgilen kendine vakit ayır beslenme spor konlarını araştır ve yap bu surede yeni insanlarla tanışıp konuşmaya çalış
00 YorumlaYani benimde başımdan geçti en son aldatıldım 3 senelik bi ilişkimde ama unutmak istersen unutursun
00 YorumlaÇünkü istiyorsun ilişkiye girmeyi isteklisin yalanmi
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
+1 yılbunları yaşayan sen tek değilsin senden çok var
00 Yorumla
+1 yılBir laf vardır çivi çiviyi söker diye bilmem anlata bildimmi
00 Yorumla
+1 yılAmaaaan millet de ilkine ne önem veriyor. Ben hiç böyle olmadım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya git başkaları ile takıl. Herif de baya işi bilen bi pislikmiş bay manipüle etmiş seni.
- +1 yıl
Sen seks yapmayı hiçbir şeyi bilmediğin için herif büyük ihtimal hiç zevk almadı seksten o nedenle de terk etti işte sen bana yetemezsin diye. Mesela benim de bir anda seks yaptığım etkilendiğim bir herif vardı ama herif tamamen beni kullanmaya çalıştı ben de o nedenle kavga edip sövüp bitirdim. Ben güzel bi arkadaşlık ilişki seks istiyordum ama pislik sadece seks yapıp beni kullanmak istedi ben de sinirlendim.
+1 yılBende unutamıyorum ama önüne bakman lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBenzer bir şey mi yaşadığın
- +1 yıl
Birebir aynı
Soran+1 yılSeninki nasıl oldu istek attım yazmak istersen
Senin yine sevişme zamanın gelmiş, o adam bahane
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 6 ay uzun süre olmuş, ne diyeceğimi bilemedim ki
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama aptalsın. Kusura bak y da banane.
00 YorumlaAynı ilgiyi sana gösterene başka biri yokmu
00 Yorumla
+1 yılÇok basit başka biri tek çare bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeleri unutuyor insan bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılSeks yaptınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin acilen destek alman lazim. Acileeen
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBaksana haline.
normal mi...
Konusmak istwrmsiin sen
Soran+1 yılO kadar da kötü değil ya
Cevap sahibi+1 yılBu ne kadar iyi ki
Soran+1 yılDaha iyi olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazarmisin bana sen
+1 yılya korkup senden uzaklaşmıştır ya da tiksinmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden tiksinsinki ya da neden korksun
- +1 yıl
yaşın kaçtı? söyle ona göre bir sey diyeceğim eğer buraya demek istemiyorsan özelden söyle.
+1 yılHayata dair inancın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sandın kendinden iğren sen asıl
06 Yorumla
Soran+1 yılBence sen kendinden iğren mesela bu kadar kıskanç iğrenç biri olmamalısın. Ben kendimi çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılKıskanç derken ne canım ya sjsjs deliriyorum ahahh benim kaç yıllık kız arkadaşım var duble canım iyice belli oldu senin basitliğini mi saflığını mı kıskancam isteyerek yapsan neysede yazık kafana
Soran+1 yılAhahaha saflık ve basitlik mi senin sevgilin gibi bin kişiye vermedim en azından ayrıca benden daha zor bi kadın yok.
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizin ilk sevgilisiyiz tatlım, kendi meziyetlerini millete satma ne anlatıyosun ruh hastası ya ahahah bi günde 15 yaş büyük adamla sevişmiş gelmiş ağlıyo bide zorum diyo kaşarovski seni hakettin bunu
Soran+1 yılcanım bi günde olduğunu nerden biliyorsun keşke algılayabilsen neyse sende o beyin yoktur kii hadi by
Cevap sahibi+1 yılAynen sanada bay çok zor kız ahahhs
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla zaman
00 Yorumla
+1 yıl*iken sevilir diyarlardı doğruymuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılneyinden hoşlandın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yıl11 yaş mı bruh
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar neden böyle?
00 Yorumla
+1 yılYetmedim mi deseydin
00 Yorumla
+1 yılYazık olmuş soruyorum ama neden yaptın?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Onun omzunda uyudum, ilk onun elini tuttum, ilk onunla öpüştüm asla unutamıyorum. Nasıl unutucam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler