Eski sevgilimle öpüştük, unutamıyorum

4 yıl önce, bir sevgilim vardı. İlk sevgilim desem daha doğru olur. Sonra işler yolunda gitmedi ayrıldık biz bununla ama çok uzun süre aklımdan atamadım onu. Sonra hayatıma başkaları girdi falan. Unuttuğumu sanıyordum. Ayrıldıktan sonra 1 yıl boyunca hiç konuşmadık. 1 yıl sonrasında arkadaş grubumuz aynı olduğu için görüşmek zorunda kaldık ve hep takılmaya başladık birlikte. Arkadaş olduğumuzu falan düşünüyordum. Ama ne zaman bir araya gelsek bana sarılışı, bakışı falan hep farklıydı. Açıkçası benim de ona olan bütün davranışlarım farklıydı. Şimdi daha bu yıl 1 hafta önce arkadaş grubumuzla öyle gezmeye çıktık ama başka bir şehre. Dönüş yolunda her yer karanlıktı biz en arkada oturduğumuzdan arkadaşlarımız uyuduğumuzu sanıyolardı. Ben de öyle sanıyodum, onun uyuduğunu. Sonra bir anda beni öptü ve şimdi ben 4 yıl önceye döndüm yine. Arkadaşlar unutamıyorum. Beni öptükten sonra konuştuk, aramızda bişey olamaz falan dedim o da haklısın arkadaşlığımız bozulur dedi. Ne arkadaşlığı anlamadım şimdi ben bunu? Ne yapmalıyım?
Eski sevgilimle öpüştük, unutamıyorum