Eski sevgilim beni öptü ama bakın nasıl?

Bana buluşmak istiyorum ve çok önemli bir şey söyleyeceğim dedi. Benden kendisi ayrılmıştı zaten ve ben onu hala seviyorum. Bende gittim. Karşımda ağladı ya, af diledi seni çok seviyorum çok özledim dedi. Bende asla kabul etmedim. Sana son kez sarılıp, öpmek istiyorum dedi. Kabul ettim bende istiyordum. Yarım saat sarıldık sanırım boynumda gözyaşlarını hissettim sonra küçük bir öpücük kondurdu, seni seviyorum dedi ve gitti. Ayrılma nedenimiz ise beni çok kıskandırdı ve ben küçüklükten beri bağımsız olmaya alışık biriyim. Ben buna dayanamıyorum dedi bana. Bağırdı, çağırdı çok kalbimi kıracak şeyler söyledi sonra bitsin artık çok sıkıldım dedi ve 3 ay önce gitti. Seviyor mu cidden beni, neden böyle yaptı seviyorsa neden gitti?
Güncellemeler
+1 yıl
Buluşabilir miyiz yeniden? Dedim kabul etti. Yarım saate buluşacağız. Barışacağım onunla.
Güncellemeler
+1 yıl
Buluştuk. Sarıldım ona hemen senin gözyaşlarına kıyamam seni çok seviyorum dedim. O da seni çok seviyorum, çok özledim dedi. Sarıldık sadece öptüm onu. Yarın oturup doğru düzgün konuşacağız.
Eski sevgilim beni öptü ama bakın nasıl?